Havde brug for en akut tid, som kom hurtigt på plads. Mødt på klinikken af imødekommende og professionelt personale, og selve behandlingen af tandlægen var helt i top.

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg føler mig altid velkommen og får altid svar på mine spørgsmål. Min tandlæge er meget professionel, så jeg er altid rolig når jeg ligger i stolen. De bedste hilsner. Torben.
Bedrijf heeft geantwoord
Min faste tandlæge, Jacob Mørch, er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Han har lært godt efter sin mor, Ulla Mørch, der var min første tandlæge i klinikken. Jacobs klinikassistent,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For 20 år siden flyttede jeg 40 km bort fra Herlev. Jeg har aldrig haft tanken om at skifte tandlæge. Der er yderligere 2 tilfredse fra familien, som går her. Servicen findes garanteret heller ikke b... Toon meer
Stationsalléen 42, st., 2730, Herlev, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Har desværre tandlægeskræk. Personalet tog pænt imod mig og var gode til at forklare undervejs hvad der skulle ske osv. Behandlingen forgik helt smertefri og til en god pris. Kommer helt sikkert igen

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Behandlingen af en sød ung dame, tog hensyn til en ubehagelig behandling.

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Super god service. Altid tid til rådgivning og forklaringer. Har været kunde i 34 år og har altid været tilfreds med behandlingen.

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Super tilfreds med min tandlæge. Behagelig og rolig atmosfære, og man slapper af. Og så er de meget professionelle. Min bedste anbefaling, hvis du søger ny tandlæge👍

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Professionel behandling og rådgivning. God kommunikation og pædagogik.

Meget tilfreds! Super sød og professionel behandling. Kan varmt anbefales

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Sim altid venlig og professionel betjening/behandling. 👍

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Venligt personale, anerkendte tandlæge skræk, gode til at informere om behandlingen. Vil klart anbefale Tandlægen.dk Herlev

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Sød og venlig service i receptionen. Kompetent, sød og omhyggelig tandlæge. Kan varmt anbefales.

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Danny er en utrolig god tandlæge. Så rar og i øjenhøjde. Man føler sig på ingen måde forkert, på trods af mine dårlige tænder.
Jeg føler mig meget tryg og er glad for, at det er Danny som skal lave mine tænder og hertil også kun ham som skal gøre det fremadrettet, trods 1 time og 15 minutters kørsel, så er det, det værd!

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Jeg har idag fået så grundig en introduktion at jeg kunne bruge meget af det jeg lærte idag, til noget. Normalt ved tandlægeskift eller andet, skal jeg have taget røntgen billeder, men her blev jeg rent faktisk lyttet til og selvom journalen fra tidligere tandlæge endnu ikke var modtaget af klinikken, ville tandklinik assistenten ikke tage billeder, da hun (ligesom jeg) ville vente til journalen kom. Det var vældig god service og tydligt for mig, at her ser man patienten og ikke bare tænker, hvordan man kan hive flere penge ud af patienten.

Antwoord van tandlægen.dk - Herlev
Super søde. Meget dygtige. Er i trygge hænder. Tager dig tid til patienterne. Fantastisk sted at komme til tandlægen. Kan klart anbefales.