Tandeftersyn og rens hos Mette er altid en god oplevelse. Hun respekterer mit ønske om “gammeldags” rens (ikke ultralyd), og minder mig tålmodigt hver gang om at skift til el-tandbørste vil være et go... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super tandlæge, Jesper og Mette er de sødeste og rareste person i hele blokken. Super personale og altid i godt humør. 6-7 stjerner herfra.
Bedrijf heeft geantwoord
Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Toon meer
Roms Hule 8, 5., 7100, Vejle, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Ny kunde efter at have læst anmeldelser på trustpilot, og jeg er ikke skuffet. Jeg blev taget godt og professionelt imod og oplevede en kompetent og imødekommende behandling. Jeg har allerede anbefalet dem til min familie. Topkarakter herfra.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Altid god og konstruktiv service
Får altid forklaring på hvad der skal ske og laves
Utrolig søde og smilende personale
Min varmeste anbefaling

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Hvor er Sangita. I får fem store tænder af mig. Jeg elsker jer. Kan jeg komme med til julefrokost... Hej herfra.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Behagelige og imødekommende personaler. Altid et rart sted at komme og dygtige tandlæger.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Det er altid en god oplevelse at besøge klinikken, uanset hvad man skal have lavet. Et rart sted, dygtige tandlæger og venligt personale😊

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Der er ro og det foregår i den tempo som jeg kan klare.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Dejligt at komme til en kompetent tandlæge og klinikassistent.
1. Gang jeg var det og det føltes så fint. Jeg er tryg ved at skulle fortsætte der.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Du mødes af venlig personale ved ankomst og får en yderst professionel behandling af klinikassistent og tandlægen.
Det er en klinik, som har dejlige lyse lokaler og der er gjort meget ud af, at man som patient føler sig tryg og kan finde ro til behandlingen.
Klinikken har top moderne udstyr.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Dygtig tandlæge, der har tid til sine patienter, og kommer med gode råd til, hvordan man passer på sine tænder.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
God og venlig og omsorgsfuld behandling
Rimelige priser

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
De er altid søde og venlige når man træder ind af døren,og Jesper er en kanon dygtig tandlæge 🤗

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Fik en grundig gennemgang af hvad der kunne være problemet man føler virkelig sig virkelig velkommen.

Antwoord van tandlægen.dk - Vejle
Modtager altid en professionel behandling, i et behageligt miljø 😊👍.