TandproteseTeknikeren ApS Reviews

4. Parodontoloog voor implantaten
  5. Tandarts
  6. Prosthodontist

Geschreven door het bedrijf

Mit navn er Niklas Braag Kofod (født 17. maj 1990) og jeg er uddannet som klinisk tandtekniker på Århus Tandlægeskole og stifter af TandproteseTeknikeren ApS i Vejle. Jeg er en erfaren klinisk tandtekniker med en baggrund som håndværker. Jeg kombinerer min ekspertise inden for tandproteser med min håndværkermæssige erfaring, for at skabe skræddersyede og kvalitetsproteser til hver enkelt patients behov. Med over 10 års erfaring inden for tandteknik, er jeg dedikeret til at levere den bedste kvalitet der både er æstetisk tiltalende og funktionel. Hver tandprotese et unikt kunstværk og vi prioriterer kvalitet, præcision og æstetik i højeste grad. Vores tilgang er altid individuel, hvor vi skræddersyr løsninger, der passer perfekt til din mundstruktur og personlige præferencer. Hos TandproteseTeknikeren er formålet at forbedre patienternes livskvalitet, ved at give et smukt smil og en behagelig proteseoplevelse. Vi tilbyder specialfremstillede proteser mm. og sætter en ære i vores arbejde. Vi går op i at yde god service med fokus på at imødekomme patienternes ønsker med tilfredshedsgaranti! Vi har gratis undersøgelse/konsultation. TandproteseTeknikeren ApS Sønderbrogade 34, 3 tv 7100 Vejle Tlf: 31 77 72 44 E-mail Tandtekniker.vejle@gmail.com

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fantastisk oplevelse

Hele forløbet hos Tandprotese Teknikeren Niklas Sønderbrogade 34 3 sal 7100 har været fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Niklas arbejde videre til andre med UG x og slange - jeg var skeptisk fra starten - fordi jeg har haft en dårlig oplevelse i København. Hos Niklas følte jeg empati og en god forklaring omkring hele forløbet! En fantastisk arbejde udført af Niklas - nu kan jeg smile til verden igen!

2 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TandproteseTeknikeren ApS er verdens…

TandproteseTeknikeren ApS er verdens bedste klinik, jeg skriver på vegne af min mor som er overlykkelig for den protese Niklas har lavet til hende, hun siger at den måde og tid han har brugt for at lave den til perfektion er lavet med kærlighed, og min mor gamle dame er lykkelig for hendes ny smil.
Vi takker af hele vores hjerter til Niklas ejen af TandproteseTeknikeren

5 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TandproteseTeknikeren i vejle kan jeg varmt anbefale.

TandproteseTeknikeren i vejle kan jeg varmt anbefale. Flot og ren klinik. Niklas er et meget varmt og empatisk menneske, som tager sig tid til at lytte og han forklarer hele processen.Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Han har lave et yderst tilfredsstillede resultat som ser naturligt ud.
Top proffesionel og tager ikke overpriser som mange andre.

15 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er yderst tilfreds med mine nye…

Jeg er yderst tilfreds med mine nye tænder.
Jeg kan spise alt det jeg har lyst til og min kone syntes de klæder mig.
Niklas er behagelig og utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg føler mig tryg og afslappet når jeg er hos ham .

26 februari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.