Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

błyskawiczna wysyłka

błyskawiczna wysyłka, byłem w szoku. zamówiłem w piątek około 15:00 a w sobote miałem w paczkomacie. super

9 februari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ogólnie całkiem spoko

Ogólnie całkiem spoko, zamówiłam dwie paczki - jedna dotarła w tempie ekspresowym, druga miała być wysłana dziś i zero, cisza, pisałam do nich i zero odpowiedzi, mam nadzieję że coś ruszy. Poza tym polecam, książki przychodzą dobrze zapakowane.

30 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rzetelna księgarnia

Przesyłka zamówiona w sobotę była gotowa do odbioru w paczkomacie w poniedziałek. To najszybsza dostawa, z jaką się spotkałem. Czas wysyłki z Tantis nigdy dłuższy niż 2 dni. Książki pakowane bezpiecznie, a ceny często niższe niż u konkurencji.

26 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dostawa jutro to zwykłe oszustwo

Dostawa jutro to zwykłe oszustwo. Ani nikt wam szybko nie wyśle (na samo nadanie!!! paczki czekałam 2 dni) , ani nawet nie będzie się tłumaczył. Jak masz pilny wyjazd to nie zamawiaj w tym sklepie. Może czas przestać robić klientów w konia, bo to już setną opinia tego typu. Żałuję, że nie sprawdziłam opinii przed złożeniem zamówienia.

22 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najgorsza firma z jaką się spotkałam

Najgorsza firma z jaką się spotkałam. Prosiłam o fakturę na szkołę na konkretny dzień, ponieważ tylko tego dnia urząd mógłby ją przyjąć (oczywiście zrobiłam to z odpowiednim wyprzedzeniem). Musiałam zrezygnować z dwóch pozycji, ponieważ wysyłka miała czas do 3 dni roboczych. Nie mogłam tyle czekać. W wiadomości dostałam informację, że te dwie pozycje zostały usunięte z zamówienia. Przychodzi faktura (opóźniona oczywiście), która ma w sobie jedną z tych pozycji. Została ona dodana bez żadnej informacji i mojej zgody., a reszta budżetu została wydana już w innej firmie. Faktura korygująca doszła w piątek. W środę po godz. 8.00 zostało wystane oświadczenie i zaakceptowane wszystkie dane. Późnym wieczorem w środę dostałam wiadomość, że czekają na świadczenie... Przez co przesyłka się opóźniła. Faktura korygująca nią nie jest... Na problemy odpowiedź z Tantis brzmi zawsze "nie możemy przyspieszyć", "robimy co w naszej mocy", "my po prostu tak robimy" i zero pomocy. TOTALNA PORAŻKA. Każdemu odradzam... Ostatecznie musiałam zrezygnować z paczki, która potrzebna była mi na już...

5 december 2025

Piszę opinię o przesyłce

Piszę opinię o przesyłce, ponieważ nie dotarła do mnie w pierwszorzędnym stanie. Tylnia okladka ksiażki brudna, zagięte rogi. Księgarnia powinna lepiej pakować zakupione książki , w porządnie zabezpieczone pudełka, a nie tekturkę do której każdy może zajrzeć, przecież nie jest to wielki koszt.

25 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Przesyłka która miała zostać wysłana w…

Przesyłka która miała zostać wysłana w piątek a do odbioru w poniedziałek - tak informuje strona zakupu, zostaje wysłana tak, że jest do odbioru w czwartek i do soboty. Reakcja obsługi na moją skargę - "to pan nie odbiera". Dopiero gdy mocniej zacząłem się wkurzać na podejście do klienta zaproponowano inne rozwiązanie. Fatalna obsługa

12 september 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.