Tapas De Lux gjorde det nemt at have mange gæster: fin hjemmeside, levering til aftalt tid, friske og flot anrettede madvarer, der smagte dejligt, og ingen gik sultne hjem. //Merete H
Lees wat reviewers zeggen
LuxusTapas leverede mad til vores generalforsamling, og det var en rigtig god oplevelse. Super leveringsservice.Tapasanretningen var utrolig flot og indbydende, og maden smagte fantastisk. Det var nem... Toon meer
Virkelig lækre tapas. Smukt sat op og rigeligt at spise. Meget nemt at servere, ingenting skulle varmes kun skære brød. God kundeservice. Stor anbefaling herfra
Kvalitet på maden var i top, flot sat op, præcis som på de billeder man kan se på hjemmesiden eller facebook. Levering som aftalt. Vi fik tapas til frokost, havde det været til aftensmad havde m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Gummersmarkvej 7A, 4632, Bjæverskov, Denemarken
- Info@tapasdelux.dk
- tapasdelux.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
lækkert mad og flot opsætning
Indbydende og overskueligt opsætning
Indbydende og overskueligt opsætning. Godt brød og generelt gode råvarer.
God og positiv service ved afhentning af ordren.
Super lækker tapas - men for lidt i forhold til antal personer der var bestilt til
Super lækker tapas - men for lidt i forhold til personer.
Desværre var der ikke mad nok i forhold til det antal personer vi havde bestilt til. Vi havde bestilt til 12 personer - der var nok mad til 7 -8 personer, så vi måtte skynde os ud og købe ekstra ind, da vi med det samme kunne se, at der ikke ville være mad nok. Og det passede. Vi var ude og købe ekstra for 400 kr. Som også blev spist. Og det er ikke fordi vores gæster spiser voldsomt meget. Det var bare tydeligt, at der ikke ville være nok mad. Rigeligt med brød, det var alt det andet, der ikke var nok af. Men lækkert mad.
Mange hilsner
Charlotte Reenlund

Antwoord van Tapas De Lux
Intet negativt at nævne overhovedet.
Intet negativt at nævne overhovedet.
Bestilte 35 kuverter til min 40 års.
De er nemme at få fat i. Holder leveringstidspunktet på minuttet. Virkelig smuk anretning og helt igennem lækkert. Endda mad nok til, at vi kunne tage rester med hjem.
Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra👌🏻
/Maja
God service og lækker mad
Fra start god service, venligt personale og leveret til tiden uden problemer. Maden var super lækker og flot anrettet, kun positive kommentare - kommer helt klart til at bruge igen.
Det så virkelig lækkert ud
Det så virkelig lækkert ud, smagte pragtfuldt. Det var nemt for mig selv at arrangere, og mine gæster nød det og synes det var perfekt. Der var også tilpas med mad - havde lidt til dagen efter, og det er jo altid godt. Vil til enhver tid anbefale Tapas De Lux til andre
Super lækkert
Super lækkert! Virkeligt flot anrettet, god smag og lækre produkter, så lækre at der ikke blev spist ret meget brød, så der var meget brød til overs og intet tilbage af det øvrige (ingen manglede noget) selvom vi endda havde suppleret med lidt ting, pga. gæster der ikke var til tapas. Vi var 44 Pers. og havde bestilt til 45 sultne personer :-)
Det var meget smukt sat op og der var…
Det var meget smukt sat op og der var rigeligt mad til alle til en god pris
Virkelig god og lækker mad
Virkelig god og lækker mad. Alle gæster var meget tilfredse og mætte!! Og der var meget af alt, kan varmt anbefales (især trøffeldippen var et kæmpe hit). Dog var afhentningsstedet meget svært at finde.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, som ikke bare smager fantastisk, men også ser utroligt lækkert ud. Alle gæster var imponerede over både kvaliteten, smagen og præsentationen. En oplevelse, der varmt kan anbefales!🥰
Meget lækkert og indbydende
Meget lækkert og indbydende, smagte fantastisk.
Bruger jer gerne igen .😊
Sødt og venligt personale
Sødt og venligt personale, både på mail, tlf og ved aflevering.
Pænt og velsmagende mad der blev leveret til tiden.
De kom til tiden og der var mad nok
De kom til tiden og der var mad nok. Flot anrettet på fade lige til at stille op👍
Kan til en hver tid anbefale Tapas De Lux
Lækkert anrettet og god kvalitet
Nemt at afhente, lækkert anrettet og gode produkter…der var mange der roste.
Dit is Trustpilot