Venlig og frisk betjening, sælgeren virkede oprigtig interesseret i at hjælpe os med at finde den rette maling, samt det dertilhørende malerudstyr. Vi fik et par gode råd om udførelsen af vores mal... Toon meer
Det kunne godt ønskes, at der var mulighed for selv at vælge leveringsform. Derudover er det forvirrende at al kommunikation kommer fra "Randers Farvecenter Aps", mens denne Trustpilot-profil hedder... Toon meer
Randers farvecenter havde al den tapet jeg skulle bruge, og til en ordentlig pris, så jeg kan mere end rigeligt anbefale dem.
Varer bestilt og sendt afsted samme dag. 3 dage senere vågner jeg op til en pakke på trappen ;-) Altså ingen klager herfra.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
RANDERS FARVECENTER, Vi har det helt store udvalg, både på shoppen og i vores butik. Her på shoppen præsenterer vi f.eks. de mange forskellige mærker indenfor tapet, som vi fører. Vi tør godt påstå, at der er tapet til enhver smag. Dyrup er kendt for maling i en høj kvalitet. Som det ses her på shoppen, har vi det helt store udvalg indenfor Dyrup Maling. Kik nærmere ind på shoppen, eller kom omkring vores butik. Her får du service i særklasse og professionel rådgivning om alt inden for tapet, vægmaling og Gori Træbeskyttelse m.v.
Messingvej 20 C, 8940, Randers SV, Denemarken
- 86448533
- info@randersfarvecenter.dk
- tapet-maling.dk
Hurtig levering og billigste pris på…
Hurtig levering og billigste pris på det vi skulle bruge
Randers farvecenter havde al den tapet…
Meget tilfreds
God betjening og hurtig levering.
Super hurtig betjening
Quick delivery
Det var en hurtig levering og varen var…
Det var en hurtig levering og varen var den jeg bestilte ☺️
Fantastisk service/hurtigt svar på…
Fantastisk service/hurtigt svar på forespørgsel og lynhurtig forsendelse -
i mit tilfælde - "dag til dag levering".
Vh Arne Andersen
Venlig og meget hurtig service (maling…
Venlig og meget hurtig service (maling tonet og afsendt inden for en halv time).
quick betjening
Super god service.
Super god service.
Hurtig levering og produkter som forventet
Handler der bestemt igen