30 jaar geleden voor het eerst Tapijtcentrum Nederland mijn trap laten bekleden. Gezien mijn ervaring nu opnieuw door hen laten bekleden. Ook nu vanaf tapijtkeuze tot het schoon opleveren prima verlo... Toon meer

Over de verkoopmedewerker heb ik weinig positiefs te zeggen. Hij kwam erg onprofessioneel over in de winkel. Hij heeft mij achteraf gezien ook een verkeerd advies gegeven, bleek bij het leggen van de... Toon meer
De verkoper was heel vriendelijk, vakbekwaam en kon ons heel goed helpen naar het zoeken van oplossingen voor onze vraag naar vloerbekleding. Hij nam er ook alle tijd voor. We hebben een vloerkleed ge... Toon meer
We zijn goed geadviseerd in de winkel aan de Noord Brabantlaan te Eindhoven. Verkoper was vriendelijk, geduldig en dacht goed met ons mee, met was het beste zou passen in onze keuken. De personen die... Toon meer
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Noord Brabantlaan 68, 5652 LE, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Alles is makkelijk verlopen. Ik geniet van een prachtige trapbekleding. Verkoop en trapbekleding waren allemaal kundig en vriendelijk.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Een prettige winkel met goede en eerlijke adviezen. Heel prettige omgang.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Teun heeft ons op een hele fijne en goede manier geholpen om een keuze te maken om onze trap in de woonkamer te laten bekleden.
Dit was op vrijdag 17 oktober 2025 in Eindhoven.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Professioneel en vriendelijk geholpen in de winkel en een kundige man heeft de trap gelegd

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Netjes zoals afgesproken ,prachtig werk geleverd,
Heel aardige mannen alles prima verlopen en zelfs alle afval netjes mee genomen .

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
22/07 /2025 winkel bezocht om enkele stalen te bekijken en voor wat extra informatie.
Teun nam de tijd om de gevraagde stalen en betreffende informatie te delen.
Na bezinking van de informatie en telefonisch afrondgesprek deed ik mijn bestelling op 23/07/2025
Mvg D. van der Heijden.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Zeer bekwame, vriendelijke, nette monteur. Heeft heel netjes en zorgzaam gewerkt en verstaat zijn vak.
Wij zijn uiterst tevreden, deze monteur verdiend een pluim!!

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
We zijn goed en vriendelijk geholpen door Teun

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
de manier waarmee de verkoper Teun mij heeft geholpen.Ben vaak terug geweest weest maar hij bleef super vriendelijk Tapijt centrum noord brabant laan eindhoven is mijn winkel

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Vriendelijke en vakkundige jongeman heeft mij geholpen. Zeer blij met mijn aankoop

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Ik ben geholpen door Teun Brands en dit voelde meteen vertrouwd, professioneel. Hij is heel erg geduldig en denkt graag mee en luistert goed.
Kortom een fijne ervaring bij Tapijtcentrum Nederland. Bekwaam en vriendelijk.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Goede service, ze maken duidelijke afspraken en houden zich er ook aan en het is super mooi! Ze nemen ook echt de tijd om tot een goede keuze te komen. Deskundig en vriendelijk personeel! Aanrader.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL
Ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Wij zijn prima geholpen bij de keuze van nieuwe overgordijnen. Vriendelijke verkoper nam alle tijd voor ons, had verstand van zaken en adviseerde op een ongedwongen manier. Top!