Vlot geholpen in winkel, vriendelijke man bij opmeten en leggen, alles volgens afspraak. Ziet er pico bello uit. Klein puntje: paar (kleine) lijmvlekken op schilderwerk (wrs van restje tapijt).

Goed advies in de winkel gekregen. Ze zijn de afspraken nagekomen. De vloer ligt er prachtig in en hele vriendelijke jongens die het gemaakt hebben. Enige minpuntje is dat wanneer er spullen verplaats... Toon meer
Zeer goede hulp in de winkel bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking. Afspraken gelijk ingepland voor het checken van de trap en meetwerk. En direct een afspraak voor het definitieve leggen. De t... Toon meer
Ruim 2 jaar geleden afspraken gemaakt o.b.v geschatte m2 uitgaande van een bouwtekening. Totaalprijs verschilde slechts €150 met gemaakt schatting incl plintjes. Flexible en kundige medewerkers in de... Toon meer
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Ekkersrijt 4014, 5692 DA, Ekkersrijt, Noord-Brabant, Nederland

Vraagt klanten om een review
Voor duet gordijnen zeer goed en fijn geholpen door Gultan. Goede product kennis goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en opties. En zo samen tot de juiste keuze gekomen

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Positief verrast door het advies, vele malen beter dan bij de concurrent.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Joyce heeft ons super geholpen met de houten jaloezieën. Binnenkort worden ze bij ons gemonteerd.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Goede advies en uitleg over tapijten en accessoires vooral mogelijkheden over kleuren combinaties. Een goede klant vriendelijk team.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
De medewerkers waren bereidwillig om de meubels terug te plaatsen op het nieuwe tapijt.
Het oude kleed werd door hen meegenomen zonder extra kosten.
Helaas waren ze wel later bij ons dan de afgesproken tijd.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
De aankoop van ons vassttapijt is goed verlopen , er werd rekening gehouden met onze wensen en daarop werden stalen getoond.
Verkoopster Gul verdiend 5 sterren , de meetserviceman is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Als het leggen nog zo vlot verloopt verander ik de 4 naar 5 sterren

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Ze weet waar ze over praat. Blij met onze aankoop. Kunnen niet wachten tot de nieuwe vloer er ligt.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Geweldige service! Vriendelijke ontvangst. Top service!

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Na een iets mindere ervaring op locatie Venlo werden we heel erg goed geholpen op locatie in Ekkersrijt.

Ongelooflijk…..
10 sterren ⭐️ zijn nog te weinig voor dit bedrijf
TAPIJTCENTRUM NEDERLAND EKKERSRIJT
Ik was op zoek naar een goede en kwalitatief middenklasse ( 50 € tot 90 € per vierkante meter ) voor 3 slaapkamers ( is 44 vierkante meter) en overloop, na ongeveer 10 winkels binnengelopen te zijn kwam ik telkens op gemiddeld 75 € dus niet te dik en ook geen vlakke harde kantoor vloerbedekking
Nu kwam ik bij TAPIJTCENTRUM NEDERLAND in EKKERSRIJT binnen whaaaaaw een geweldige binnenkomst met koffie en alle tijd van de wereld dus uitgelegd twee hondjes die haren verliezen ect. Daarna wat foto’s laten zien en toen de kleur bepaald echt super relaxed toen kwam de vraag of ik een stofzuiger draadloos of met kabel wou 👀😳👀 wel te verstaan dat ik geen geld bij me had maar kreeg al een kado omdat ze 55 jaar bestaan natuurlijk kon ik ook afzien van de stofzuiger en daarvoor een bedrag in mindering op de rekening, maar ik kijk een gegeven paard niet in de bek en nam het best wel groot kado in ontvangst
Toen ik naar de vloerbedekking keek en de genomen foto’s bekeek van een en ander bedrijven bleek dezelfde vloerbedekking bij TAPIJTCENTRUM NEDERLAND in EKKERSRIJT gewoon 30 € goedkoper te zijn toen dat kwartje viel heb ik de opdracht gegeven om de trap dan ook maar te doen want ik hat al 44 x 30 =1.320 gespaard en voor 995 euro was de trap ook geregeld en omdat ze zo vriendelijk zijn ga ik later terug voor de gordijnen het gehele bedrag was 4979 en 10 cent maar diverse andere waren 6500 en meer pfffff dus mevrouw Gultas Ozturk verdient wat mij betreft meer dan 10 sterren voor haar professionele omgang en haar geduld en luisterend oor echt top personeel
MIJN TIP :
Bespaar je tijd en ga maar eens kijken in EKKERSRIJT bij TAPIJTCENTRUM NEDERLAND tegenover Ekea
Meer review als tapijt ligt en als ik de gordijnen heb hangen
Mvg Eric uit Nuenen

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Ik was met mijn vrouw afgelopen week in de zaak op zoek naar vloerbedekking en ik moet zeggen dat de betrouwbaarheid en service van het personeel me heeft doen verbazen, we hebben samen met de manager gezocht naar de perfecte stijl voor mij en mijn vrouw. Ik kan niet wachten tot alles ligt om het resultaat te delen! Top service Tapijtcentrum!

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Al heel lang op zoek naar de juiste bekleding voor mijn trap. Deskundig geholpen en vlot en vakkundig afgehandeld op de montagedag. Uiterst tevreden met het resultaat.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
geweldige service van het team daar van A tot Z geholpen.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Prima ervaring. Professioneel en deskundig geadviseerd.

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Super vlotte grappige klantvriendelijke verkoopster, die ook nog eens goed begreep wat wij zochten en dus ook alle mogelijkheden voor een vloerkleed liet zien, en ook het verschil tussen een echt vloerkleed en een vloerkleed gemaakt van een tapijt. Dus al met al dik tevreden

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Als ik meer sterren mocht geven zou ik het zeker doen.
Ontzettend fijn en vooral goed geholpen.
Personeel neemt alle tijd en leggen alles duidelijk uit , zeer ervaren mensen die weten waar ze het over hebben.
Uiteindelijk mooie vloer gekocht en kregen nog een mooie steelstofzuiger cadeau.
Van mij een dikke 10. CHAPEAU

Super goed geholpen
Alles netjes nagekomen en perfect opgehangen !!

Antwoord van Tapijtcentrum Nederland - Ekkersrijt
Bezorging tapijt keurig in het aangekondigde tijdsblok met een belletje van 20 minuutjes vooraf.
Klantvriendelijke medewerkers, het tapijt netjes uitgepakt en keurig op zijn plek gelegd!