Vreemde situatie... Ik krijg een advertentie van tastydose.com te zien die na wat onderzoeken nergens gekend zijn. Volgens hun website een 4.5 score op Trustpilot, maar op Trustpilot zelf geen... Toon meer
Micha, KLOPT NIET 2 reviews 11 Mei besteld, Beoordeeld met 1 van de 5 sterren WEL BETAALD NIETS ONTVANGEN!!! WEL BETAALD NIETS ONTVANGEN!!! Bestelling volgen... Toon meer
Vlotte levering met precies wat ik had besteld. Graag wil ik weer bestellen maar helaas kun je de Coffee niet alleen kopen, je krijgt er elke keer die cadeautjes bij. Volgens mij kunnen jullie bete... Toon meer
Lekkere koffie melk maakt het bakkie lekkerder (ik drink de koffie normaal zwart). Ik voel me ook beter met deze koffie, het vergt wel wat discipline om helemaal geen normale meer te drinken.
We design everyday products with functional ingredients, turning ordinary daily moments into small acts of long-term care. Explore our full range of functional coffees, matcha, collagen, and more.
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb 14 mei besteld en nog niks ontvangen. Er wordt aangegeven dat het bedrijf aan het klaar zetten is....
Ben ik ongeduldig of duurt het altijd zolang....

Micha, KLOPT NIET
11 Mei besteld,
WEL BETAALD NIETS ONTVANGEN!!!
WEL BETAALD NIETS ONTVANGEN!!!
Bestelling volgen is ook niet te doen!
Verzending via PostNL niet bekend.
THE 2.0 BRAND
BESTEL #156772
Bedankt voor je bestelling!
We zorgen ervoor dat je bestelling klaar is voor verzending. We zullen je op de hoogte stellen wanneer deze is verzonden
Besteloverzicht
Logo The 2.0 Brand
Antwoord van The 2.0 Brand
Een dag geleden
Bedankt voor uw review.
Onze excuses dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Door een tijdelijke systeemfout heeft uw verzending helaas vertraging opgelopen.
Uw bestelling is inmiddels verzonden en u heeft de trackinginformatie per e-mail ontvangen. Volgens de tracking zou het pakket op donderdag geleverd moeten worden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Met vriendelijke groet
Uw Tasty Dose team
Inmiddels is de naam veranderd van The 2.0 Brand naar Tasty Dose.
20 Mei
Wel een reactie gekregen maar nog
GÉÉN PRODUCTEN ONTVANGEN .

Vreemde situatie...
Ik krijg een advertentie van tastydose.com te zien die na wat onderzoeken nergens gekend zijn. Volgens hun website een 4.5 score op Trustpilot, maar op Trustpilot zelf geen enkele review te vinden.,
Ik durf nog niet te bestellen...
Update:
Onder de oude benaming vind ik inderdaad wél positieve reviews! Ik pas het aan want daar staat alles wel al positief!

Antwoord van Tasty Dose
Geen welkomstpakket ontvangen maar alleen de koffie.Jullie adverteren er wel mee maar als je de producten aan klinkt worden er kosten gerekend

Antwoord van Tasty Dose
Goede product, geen wondermiddel maar geeft wel zachte energie voor hele dag.
Vlotte levering met precies wat ik had besteld.
Volgens mij kunnen jullie beter ook de mogelijkheid aanbieden om de Coffee alleen te kopen
Kan ik schrijven in het Nederlands?
De verzending is tip top verlopen!
Productpresentatie zeer mooi.
Persoonlijk vind ik het niet lekker, ik drink elke dag 1 mug, nu al meer dan 7 dagen… ik zie nog geen kilo’s wegsmelten. Of moet ik meer geduldig zijn? 😊
Oprechte groeten
Truusje
eerlijke correcte snelle service ,en goeie (h)eerlijke producten. Blij mee!
Product is zoals het beschreven is . Heb terug de energie van vroeger. Vind het lekker alleen even gewoon geraken aan de smaak.
Ik vind m heel sterk en de smaak afschuwelijk

Antwoord van Tasty Dose
Ik heb het product nog niet ontvangen en wacht op de levering. Nu al ruim 2 weken. Maar na het plaatsen van deze review is een nieuw pakket verzonden en heb ik dit ontvangen. Dus top service.

Antwoord van Tasty Dose
Snel geleverd nu bijna week bezig maar kan nog niet iets zeggen of het werkt. Nog even door gaan smaak is goed
Bestelling is snel geleverd zoals gecommuniceerd. Alle extra’s waren aanwezig en werken perfect
Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering en lekker om te drinken.