Banner for Tasty Present BV

Tasty Present BV Reviews 176

4,5

Omdat ik goed ondersteund word door jullie. Enige opbouwende kritiek die ik heb is dat ik mij soms 'rot' zoek op de website. kan misschien eenvoudiger.

Sinterklaas is naar Spanje en snoepgoed ergens in Polen Voor mijn team in Polen heb ik Sinterklaasjes besteld maar tot heden niet bezorgd. De communicatie omtrent versturen en afleveren is slecht... Toon meer

In eerste instantie kreeg ik een product dat afweek van wat ik besteld had (pralines met zelf ontworpen logo). Na één telefoontje werd het direct perfect opgepakt en binnen 24 uur had ik de juiste bes... Toon meer

Zeer goede communicatie en snelle service. Ik zag te laat dat de express service niet aangeduid was. Na contact met de medewerkers hebben ze het nodige gedaan om het alsnog zo snel mogelijk bij... Toon meer

1. Chocoladefabriek
  2. Cadeauwinkel

Over Tasty Present BV

Tasty Present maakt zakelijke waardering persoonlijk, smaakvol en eenvoudig. Met gepersonaliseerde chocoladecadeaus helpt Tasty Present bedrijven om klanten, collega’s, partners en relaties op een originele manier te verrassen. Niet met standaard relatiegeschenken die ergens in een lade verdwijnen, maar met chocolade die gezien, gedeeld en natuurlijk gegeten wordt.

Via de webshop ontwerp je eenvoudig jouw eigen chocoladegeschenk. Denk aan chocolade met een logo, foto, tekst, campagneboodschap of volledig eigen design. Van kleine attenties zoals bedrukte logoblokjes tot complete chocoladegeschenken, repen, sleeves en thematische cadeaus voor momenten zoals Pasen, Dag van de Zorg, Kerst, bedankjes, jubilea of zakelijke events.

Tasty Present richt zich op bedrijven die waardering tastbaar willen maken zonder gedoe. Daarom zijn veel producten al vanaf kleine aantallen te bestellen, maar ook geschikt voor grotere campagnes of terugkerende bestellingen. Ideaal voor marketingacties, onboarding, klantbedankjes, personeelsgeschenken, beurzen, events en relatiebeheer.

De chocolade wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit, uitstraling en presentatie. Zo ontstaat een cadeau dat niet alleen lekker is, maar ook past bij je merk en boodschap. Of je nu één persoon wilt verrassen of duizenden ontvangers tegelijk, Tasty Present maakt personaliseren overzichtelijk, schaalbaar en toegankelijk.

Kort gezegd: Tasty Present helpt bedrijven om hun merk, boodschap of waardering letterlijk smaak te geven. Van idee naar persoonlijk chocoladecadeau, zonder poespas. Gewoon goed geregeld.

Jouw Moment. Op Chocolade

Persoonlijk. Smakelijk. Onvergetelijk
We helpen slimme bedrijven om waardering smaakvol, eenvoudig en schaalbaar te maken. Door hun merk snel en haarscherp op chocolade en sweets te printen. Zodat aandacht niet blijft hangen in ideeën, maar echt wordt gegeven.

Jouw Moment. Op Chocolade

Personaliseer nu online je choco gifts

4,5

Uitstekend

Omdat ik goed ondersteund word door…

2 februari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je eerlijke feedback Jos. Fijn om te horen dat je je goed ondersteund voelt, dat is voor ons minstens zo belangrijk als het product zelf. Je punt over de website nemen we serieus en ga ik doorgeven aan de juiste personen! Dank dat je dit zo duidelijk aangeeft, daar worden we beter van. - Team Tasty Present

Top bedrijf

Top bedrijf
Belden uit zichzelf op om te vragen hoe ik t wou hebben en alles snel binnen. Fijn contact ook

7 februari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je mooie woorden Rene. Fijn dat we even konden afstemmen over je wensen en dat alles snel bij je binnen was. Goed om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren! - Team Tasty Present

Levering was niet tijdig

Levering was niet tijdig, maar meteen op geacteerd door te bellen en oplossing te bedenken. Uiteindelijk levering nog op tijd gehad. Verder goede kwaliteit chocolade!

13 januari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je review. Jammer dat de levering niet direct volgens planning verliep, maar fijn om te horen dat we snel konden schakelen en het uiteindelijk toch op tijd is opgelost. Mooi ook dat de chocolade goed in de smaak viel! Dat waarderen we. - Team Tasty Present

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Prettige samenwerking. Professionele & vriendelijke mensen. Denken mee, zijn flexibel.

19 januari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren en dat onze flexibiliteit en manier van meedenken wordt gewaardeerd. Daar staan we voor. - Team Tasty Present

Super goed geholpen en klantvriendelijk!

Super goed geholpen. Ik was laat met bestellen maar het is op tijd geleverd. Kwaliteit ook perfect! Heel klantvriendelijk.

16 januari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je mooie review Tanja. Fijn om te horen dat we je op tijd konden helpen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en service! Dat waarderen we. - Team Tasty Present

Breed assortiment, handig om te bestellen en snel geleverd.

16 januari 2026

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het assortiment breed is, het bestellen makkelijk ging en de levering snel was. Precies zoals het hoort. - Team Tasty Present

Netjes, maar niet goed verpakt...

Het zag er netjes uit alleen was de chocoladesleutel al gebroken bij aankomst... Je betaalt hier goed voor en dan zou je toch verwachten dat ze hem iets beter verpakken.

25 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je feedback Anne. Jammer om te horen dat de chocoladesleutel al gebroken was bij aankomst, dat is uiteraard niet wat je mag verwachten. We nemen je opmerkingen over de verpakking serieus en gebruiken dit om onze verzending verder te verbeteren. Mocht je dit nog samen met ons willen oplossen, neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee. - Team Tasty Present

Top geregeld!

Keuze en mogelijkheden zijn super geregeld via de website!

6 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel! Fijn om te horen dat de keuze en mogelijkheden via de website zo goed bevielen. - Team Tasty Present

Super snel en lekker

Meer dan tevreden met mijn kerstattenties voor collega trainers.
Leuke reacties ook gehad. Logo zat er prima op en de bestelling was super snel geleverd. Lekkere chocolade, goed verpakt. Kortom gewoon doen!!

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat de kerstattenties zo goed zijn ontvangen en dat alles klopte: van het logo tot de snelle levering en de verpakking. Mooi dat het zo’n succes was bij je collega trainers, precies waarvoor we het doen! - Team Tasty Present

Via de Website makkelijk een mooi

Via de Website makkelijk een mooi, eigen ontwerp gemaakt. Bestellen en betalen verliep vlekkeloos. Ik had netjes vooruit gepland en kon mijn cadeaus op de afgesproken datum ophalen.

3 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je fijne review Joost. Mooi om te horen dat het ontwerpen via de website makkelijk ging, het bestellen soepel verliep en dat alles netjes volgens planning klaarstond. Precies zoals je het graag wilt bij een cadeau! - Team Tasty Present

Top service

Top service, de ene dag 150 chocoladeletters met spoed besteld, volgende dag in huis.
Super behulpzame medewerkers die echt met je meedenken!

3 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden en dat de chocoladeletters op tijd zijn aangekomen. Goed om te lezen dat je onze medewerkers als behulpzaam en meedenkend hebt ervaren, daar doen we het voor. - Team Tasty Present

Mooi op tijd geleverd zoals gepland

Mooi op tijd geleverd zoals gepland, mooie doosjes, lekkere chocolade. Een top kadootje

2 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je mooie review Inge. Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd, dat de doosjes mooi waren en de chocolade goed in de smaak viel. Mooi dat het zo’n geslaagd cadeautje was. - Team Tasty Present

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes verpakt bij je is aangekomen. Dat zien we graag. - Team Tasty Present

Heerlijke producten

Heerlijke producten, veel keus. Snel bezorgd.

1 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het assortiment, de producten én de snelle bezorging. Precies waar we het voor doen. - Team Tasty Present

Klantenservice erg behulpzaam

Klantenservice erg behulpzaam, kaarten met chocoladeblokjes zijn mooi geworden.

1 december 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je uitgebreide review Wilma. Fijn om te horen dat je onze klantenservice als behulpzaam hebt ervaren en dat de kaarten met chocoladeblokjes mooi zijn geworden. Wat betreft de track & trace: normaliter ontvang je op de verzenddatum een e-mail met de trackinggegevens op het mailadres dat is ingevuld bij het plaatsen van de bestelling. We nemen je opmerking hierin zeker mee om dit nog duidelijker te communiceren. Bedankt voor het delen! - Team Tasty Present

Prima!

Prima. Mooie layout en snelle levering.

30 november 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de layout en de snelle levering. - Team Tasty Present

Goede service, meedenkend!

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we mee konden denken. We helpen je graag weer in de toekomst bij een nieuwe bestelling! - Team Tasty Present

Luxe lekkere chocoladeletters en snelle…

Luxe lekkere chocoladeletters en snelle levering.

27 november 2025

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel Loes! Fijn om te horen dat de chocoladeletters in de smaak vielen en dat alles snel geleverd is. Daar doen we het voor! - Team Tasty Present

Shirley is een topper

Shirley is een topper! Bedankt voor de super service.

Antwoord van Tasty Present BV

Dank je wel voor je leuke bericht! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. We geven het compliment zeker door aan Shirley! Tot een volgende keer! - Team Tasty Present