1. Fotograaf

Op zoek naar professionele foto's? Wij kunnen je helpen jouw ideeën in prachtige beelden om te zetten wat jouw bedrijf/jezelf/een ander of een product een professionele en creatieve uitstraling geeft. Samen creëren wij ijzersterke content!

4,5

Uitstekend

Fijne ervaring en prachtig resultaat

Fijne fotograaf, luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Ondanks dat we niet graag op de foto gaan maakte ze het een relaxte ervaring voor ons. Heel erg blij met het waardevolle resultaat. Prachtige foto’s van ons gezin en kindjes die we voor altijd zullen koesteren.

19 januari 2025

Foto’s die autoriteit uitstralen

Ik had een shoot met Tatiana ingepland in haar studio en we hebben samen gekeken wat bij mijn merk past om het krachtig naar voren te laten komen. Tatiana heeft ook een moodboard gemaakt en tijdens de shoot was er een super relaxte sfeer. Er werd meegedacht in styling en poses en fijne feedback gegeven. Ook hebben we behind the scenes gemaakt. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Mooie balans tussen masculine en feminine en exact hoe ik het voor ogen had. Je ziet de autoriteit en professionaliteit in de foto’s terug met een speelse en lichte sfeer, precies wat ik naar voren wilde laten komen. Echt ontzettend blij mee!!!

27 december 2024

Familieshoot

Mijn vriendin en ik hebben een familieshoot gedaan bij Tatiana. We zijn echt super blij met het eindresultaat. Het was heel leuk om te doen en de foto's zijn erg mooi geworden! We hadden van te voren besproken wat wij graag wilde en dit is precies zo geworden. Tatiana luistert goed naar je wensen en maakt er een leuke ervaring van!

12 mei 2024

Geweldige ervaring met Tatiana voor mijn zwangerschap shoot

Ik had het genoegen om met Tatiana samen te werken voor mijn zwangerschapsshoot, en ik kan haar niet genoeg aanbevelen. Aanvankelijk was ik terughoudend om een zwangerschapsshoot te doen, omdat ik me vaak ongemakkelijk voel voor de camera. Echter, Tatiana stelde me meteen op mijn gemak en haar professionaliteit was ongeëvenaard. De foto's die ze heeft gemaakt zijn prachtig en hebben een unieke en warme uitstraling. Ze wist precies hoe ze mijn zwangerschap op een mooie en natuurlijke manier kon vastleggen. Haar oog voor detail en haar vermogen om emoties vast te leggen zijn bewonderenswaardig.Ik ben zo blij dat ik de kans heb gehad om met Tatiana te werken en ik zal haar zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en professionele fotograaf.

20 januari 2024

Via vrienden in contact gekomen met…

Via vrienden in contact gekomen met Tatiana. Bij haar een shoot geboekt met onze kleine man van 4 maanden. Heel fijn contact gehad over onze wensen en tijdens de shoot hing er ook een prettige sfeer waardoor het totaal niet ongemakkelijk aanvoelde. Ze heeft een goed oog voor details en steekt veel tijd in het bepalen van de juiste hoeveelheid licht en dit kun je terug zien in het resultaat. Wij zijn super blij met de foto’s!

13 april 2024

Professionele shoot met een persoonlijke touch

Onlangs een shoot gedaan voor mijn onderneming. Voorafgaand een goede voorbereiding doordat Tatiana informeerde wat het doel en de sfeer moet zijn van de shoot. Tijdens de shoot een ontspannen en informele sfeer, met oog voor detail. Het resultaat is van hoge kwaliteit, professioneel en straalt persoonlijkheid uit. Precies zoals ik had gehoopt. Een echte aanrader!

25 september 2023

Proffesionele en zeer kundige fotograaf

Via een kennis kwam ik in contact met Tatiana. Ik had op korte termijn nieuwe headshots nodig. Vanaf de offerte tot aan het resultaat was heel goed geregeld. Ik kon snel bij haar terecht en heb de foto's binnen 1 dag gehad. Tatiana is professioneel en heel aardig. Ik ben zeer tevreden over de service maar vooral ook met de foto's. Ik kan haar zeker aanbevelen en ik kijk uit naar een volgende werking.

7 augustus 2023

Al meerdere samenwerkingen gehad en…

Al meerdere samenwerkingen gehad en altijd erg blij mee het resultaat. Professioneel en goede voorbereiding. Ze heeft voor mijn website de volledige fotoshoot geleverd, en in de toekomst zal ik ook altijd bij haar de opdrachten neerleggen. Zeer tevreden! Aanrader!

14 april 2023

Topfotograaf voor events en sport

Tatiana heeft van mijn evenement foto's gemaakt en het resultaat was boven verwachting goed. Ze heeft alles vastgelegd ondanks dat ik nauwelijks haar aanwezigheid merkte:) Een aanrader deze vrouw!

30 oktober 2022

Review fotoshoot

Ik heb twee fotoshoots gedaan bij Tatiana en ben erg tevreden over het eindresultaat! Tatiana stelde je erg op je gemak waardoor er een gemoedelijke sfeer was. Tatiana kwam ook met leuke en originele ideeën voor de foto's, ik zou zeker nog een fotoshoot willen bij Tatiana.

7 oktober 2022

Voortreffelijk

Voortreffelijk! Zeer vriendelijke Fotograf met veel ervaring en ideeën. Foto’s waren heel mooi geworden.

6 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)