Det var nemt at bestille valuta og det rart at der er meget sikkerhed omkring betalingen. Syntes at det rart at man kan ringe til kundeservice og få dem til at blande ens bestilling imellem lave sedl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte valuta hos Tavex til en billigere kurs end Forex og Ria, selv når man medtager portoen. 3 min efter betalingen var gået igennem, var pengene sendt. Jeg havde endda skrevet en kommentar o... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vester Farimagsgade 1, 1606, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Syntes at det rart at man kan ringe til kundeservice og få dem til at blande ens bestilling imellem lave sedler og så bare den hurtig levering de har at de går efter og få sendt samme dag man bestiller hvis det en hverdag

Hurtig & Høflig sikker betjening hver gang plus god levering

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Super kundeservice og hurtig levering

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Super nemt at købe og hurtig og sikker forsendelse. Meget tilfreds.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Super god butik, god levering dog ville det være dejligt at når man bestiller mønter at det så kommer i en lille kasse istedet for en pose, en af møntrullerne gik desværre i stykker under transport og der lå derfor mønter overalt i posen. ellers er det en god og sikker butik jeg gerne vil handle ved igen.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Bedste priser på guld i DK, og fantastisk service som sædvanlig..
Alle andre guld handlere er amatører i forhold til tavex

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Super tryg, hurtig og nem proces. Alt gik som forventet og sparede ca. 6% i gebyrer i forhold til alternativet.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Skulle bestille valuta BRL som ikke kunne bestilles via egen bank. Alt forløb som forventet og modtog penge efter 3 hverdage, vil absolut bruge dem igen

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Jeg har nu haft endnu en rigtig god oplevelse hos Tavex, og jeg er meget tilfreds med deres service. Dette er ikke første gang, jeg handler hos dem, og de leverer hver gang på et højt niveau.
Denne gang blev jeg betjent af Josefine, som var utrolig hjælpsom, professionel og respektfuld gennem hele processen. Hun gjorde oplevelsen både nem og tryg, og det sætter jeg stor pris på.
Derudover synes jeg, at Tavex har nogle af de bedste priser på markedet, og ekspeditionen går altid hurtigt og effektivt. Det gør det nemt og bekvemt at handle hos dem.
Jeg kan klart anbefale Tavex til andre, og jeg vil uden tvivl fortsætte med at handle hos dem fremover.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
En fantastisk oplevelse ved at handle på Tavex. Jeg vil især sige tak til Christoffer Stenmann L. Jensen, da jeg blev betjent af ham ved alle mine køb (godt at sige, at alle medarbejdere, jeg kom til at snakke med, er meget venlige og hjælpsomme). Venlig og professionel betjening/samtaler ved handel. Gode råd og tilbud. Man kan altid kontakte personalet ved yderligere spørgsmål. Hurtig levering. Kan bestemt anbefales.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Jeg har handlet hos Tavex flere gange, og hver gang har oplevelsen været rigtig god.
Servicen er altid hurtig, professionel og meget pålidelig.
En særlig tak til Christopher for den gode opfølgning og hjælpsomme service. Han er altid venlig, hurtig til at svare og sørger for, at hele processen forløber nemt og trygt.
Jeg kan klart anbefale Tavex til alle, der leder efter en seriøs og professionel virksomhed at handle med.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Hurtig og effektiv rejsevalutaservice. No nonsense.

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Hver gang jeg kontakter Tavex, uanset om det er for køb af sølv eller valuta, får jeg altid en professionel, venlig og kompetent behandling.
Jeg taler som regel med Amalie, eller Christoffer, og de yder begge en virkelig god og imødekommende kundeservice. Jeg kan helt bestemt anbefale Tavex!

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Nem og hurtig bestilling og levering

Antwoord van Tavex - guld, sølv & valuta
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.