Taxables | UK Accountants Reviews

1. Accountantskantoor

A group of dedicated UK accountants ready to help. We serve both English and Polish customers.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Rzetelna opinia wieloletniego klienta.

Biuro Księgowe Taxables – to mój zaufany partner w świecie finansów
Jestem stałym klientem biura księgowego Taxables i mogę śmiało powiedzieć, że to firma, która naprawdę dba o swoich klientów. Od początku mojej współpracy z nimi zauważyłem, jak wielką wagę przykładają do profesjonalizmu i elastyczności.
Taxables to biuro, które zawsze stara się dostosować do moich potrzeb. W dzisiejszym, zabieganym świecie często zdarza się, że terminy są napięte, ale ich zrozumienie i gotowość do adaptacji są naprawdę bezcenne. Dzięki temu mogę być spokojny o swoje finanse nawet w trudnych momentach.
Komunikacja z Taxables to kolejny plus. W czasach, gdy skrzynki mailowe pękają w szwach, cenię sobie to, że kontaktują się ze mną tylko w kluczowych sprawach. Mogę skupić się na tym, co najważniejsze, nie tracąc czasu na czytanie zbędnych wiadomości.
Co więcej, Taxables oferuje dodatkowe usługi dla stałych klientów. Gdy mam nietypowe problemy związane z brytyjskimi urzędami czy bankami, zawsze mogę liczyć na ich specjalistyczne wsparcie. To ogromna korzyść, kiedy potrzebujesz pomocy w sprawach wymagających fachowej wiedzy.
Podsumowując, Taxables to biuro księgowe, które wyróżnia się na tle konkurencji. Ich profesjonalizm, elastyczność i indywidualne podejście to coś, co sprawia, że mogę polegać na nich w każdej sytuacji. Jeśli szukasz rzetelnego partnera w finansach, zdecydowanie polecam Taxables.

31 januari 2025

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Dziękujemy za Pańską opinię.

Excellent,Great fast service

I'm very happy!
rzetelna firma, bardzo pomocna i szybko wykonuje powierzone zadanie. Na pewno będę korzystać z ich usług, polecam wszystkim.

30 januari 2025

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości naszych usług.

100 % POLECAM

Jak zawszę błyskawiczny kontakt i profesjonalne podejście do klienta !!! Szczerze polecam !!!

12 mei 2023

STRONGLY RECOMMENDED

Po kilku bardzo rozczarowujących doświadczeniach z innymi biurami księgowymi, te z czystym sumieniem mogę polecić.
After couple very disappointing experiences with other accountants, this one I would like strongly recommended.

16 maart 2022

Kompletna i profesjonalna kancelaria

Kompletna i profesjonalna kancelaria, w szczególności Pani Milena Szumlakowska. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie, kultura osobista, profesjonalizm i skuteczność! Jestem bardzo wdzięczna za okazałą pomoc. Gorąco polecam

7 juli 2021

Very professional

I contacted Taxables to help me apply for my tax declaration. Very quick and amazing customer service,
they are happy to help with any extra question. I really recommend it to everyone.

11 maart 2021

Excellent customer service

Excellent customer service, always polite and very patient. All questions answered quickly.Creme de la creme of accountants. Highly recommended!

19 februari 2021

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Thank you for your kind words.

DOSKONALE!

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt, kompetentne odpowiedzi (a jeśli się na czymś nie znają, to nie udają że wiedzą). Ltd założona w dwa dni.

18 februari 2021

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Bardzo dziękujemy Pani Natalio!

Polecam! Pełen profesjonalizm!…

Gorąco polecam!Indywidualne i profesjonalne podejscie do klienta.Mozesz byc pewien,ze trafiłeś w dobre ręce.

15 februari 2021

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Bardzo dziękujemy za opinię.

Profesjonalna obsługa,cudowni ludzie.

Polecam z całego serca.Profesjonalna obsługa,cierpliwość i chęć pomocy.Jestem niełatwym klientem,jednak pracownicy Taxables wykazali się nadludzką cierpliwością.Udzielili wszystkich informacji oraz pomogli . Dziękuję i polecam.

15 februari 2021

Antwoord van Taxables | UK Accountants

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa i cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc.