Tweemaal een hotel in Vietnam geboekt met gratis luchthavenvervoer. Geen link ontvangen. Na contact: je hebt bij een partnermaatschappij geboekt. Dus misleidende reclame. Laat dit niet meespelen bij... Toon meer
booking.com heeft een promo - bij een hotel boieking boven 400 euro gratis luchthaven taxi www.taxi. booking. com/ mybooking/ lookup werkt niet vanaf 22 juli al bezig.. nul keer een mail of te... Toon meer
Slechte ervaring – niet betrouwbaar We stonden met 7 mensen te wachten, maar de taxi is simpelweg niet komen opdagen. Er werd ook niet opgenomen toen we probeerden te bellen. Geen communicatie, sl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Booking.com is a travel fare aggregator website and travel metasearch engine for lodging reservations.
Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Nederland
- taxi.booking.com
Gratis luchthavenvervoer bij booking
Na contact: je hebt bij een partnermaatschappij geboekt. Dus misleidende reclame. Laat dit niet meespelen bij je boeking.
Na contact om een screenshot door te sturen, is de gratis luchthavenshuttle verdwenen.
Een onbetrouwbare vervoerder en een slechte klantenservice. Ik ben opgelicht.
Via booking.com een taxi geregeld voor de transfer voor ons gezin van 4 vanuit de luchthaven Antalya naar ons hotel in Side. Je moet bij de boeking, dus vooraf, betalen. Ik kreeg de contactgegevens van het bedrijf Get-e uit Hoofddorp doorgestuurd (het bedrijf achter taxi booking.com) en zij huurde Rossocars uit Turkije in om de rit te verzorgen.
2 dagen voor de transfer ontving ik netjes een appje met de gegevens van Rossocars, en alle benodigde gegevens voor het ophalen (tijdstip, locatie etc). Er is over en weer nog 1x geappt met Rossocars.
Op het afgesproken tijdstip (zelfs nog een kwartier eerder) en de afgesproken locatie stonden wij te wachten. We hebben ruim een uur gewacht. Helaas is de taxichauffeur nooit komen opdagen. Appjes, telefoontjes en smsjes naar Rossocar werden niet meer beantwoord. Get- e kreeg ik uiteindelijk wél te pakken, maar ook zij kregen geen contact met de chauffeur. Ze hebben de taxichauffeur op "no-show" gezet en ik kon via booking.com een refund vragen voor de reeds vooruitbetaalde rit, werd mij verteld. En ik moest zelf maar een nieuwe taxi regelen ter plaatse.
Die taxirit heeft mij uiteindelijk het dubbele gekost ten opzichte van de oorspronkelijke rit. En ondanks mijn officiële klacht, vele mailtjes met alle bewijsstukken (screenshots van de appjes, gepleegde telefoontjes etc) en vraag om een refund, heb ik na 11 dagen nog steeds niets vernomen en mijn geld niet terug.
Een zeer slechte ervaring dus. Ze zijn onbetrouwbaar, hebben een slechte klantenservice en houden het geld van de refund in hun zak. Zo is het makkelijk geld verdienen. Ik voel me oprecht belazerd en bestolen.
De terugrit kon ik nog annuleren, dat heb ik ook tijdig gedaan en mijn betaling van die terugrit ontving ik binnen 2 dagen.
Slechte ervaring
Slechte ervaring – niet betrouwbaar
We stonden met 7 mensen te wachten, maar de taxi is simpelweg niet komen opdagen. Er werd ook niet opgenomen toen we probeerden te bellen. Geen communicatie, slappe excuses. Heel onprofessioneel.
Ik zou zeker aanraden om een ander taxibedrijf te bellen als je op tijd en zonder stress ergens wilt zijn. Dit is absoluut geen service waar je op kunt rekenen.
Doe het niet
Doe het niet, een taxi via booking regelen. Ze zeggen dat de taxi er gelijk is maar dat is niet zo. Na 45 minuten nog geen taxi, terwijl je in Barcelona airport zo door kan lopen naar taxi's zonder wachtrij EN nog goedkoper ook.
Ik heb wel mijn geld terug gehad van booking maar de service is waardeloos. Doe het niet, het is een slecht begin van je vakantie.
Waardeloos
Waardeloos! 4x andere taxi toegewezen en toen konden ze me op Bercy niet vinden, terwijl ik bij de uitgang stond!!!! Als ik mijn aansluiting op Gare du Nord niet haal, kan Booking een claim verwachten!!!
Schandalig slecht
Schandalig! Eén uur voor de afgesproken ophaaltijd (om 3:00 in de nacht) hoorden we dat er helaas geen taxi naar de airport beschikbaar was en moesten we het zelf maar uitzoeken.
Perfect free airport "Transferz"
Tijdens het boeken van onze accommodatie zag ik dat booking.com free airport transfer aanbieden.
Ik vertrouwde het eerst niet, maar dacht, ik ken de metro systeem in Spanje goed, als onze gratis transfer ons niet kan vinden of we hem niet. Hoppen we toch in de metro naar onze accommodatie.
Zodoende had ik geboekt voor free airport transfer.
Ik kreeg gelijk een bevestiging van taxibedrijf
Transferz.
De chauffeur gaf duidelijke instructies qua kenteken van de auto, welk merk van de auto, stuurde mij een foto voor onze meeting point.
We hadden een vertraging, ik appte de chauffeur onze estimate arrival time.
Eenmaal geland, hij belde mij al gelijk, ze kunnen via onze vlucht gegevens in de gaten houden wanneer of wat er gaat gebeuren.
Zodoende had de chauffeur ons gelijk gevonden en ons naar bestemming gebracht.
Chauffeur reed rustig en kalm . Auto is zeer ruim en schoon. Chauffeur helpt mee met bagage.
Echt uitmuntend.
Aanrader
te duur !!
Op heenweg vanaf luchthaven Fuerteventura was het even zoeken naar de taxi , maar wel netjes aanwezig en rit uitstekend. Terug was taxi ook op tijd. Maarrrrr kosten van deze ritten totaal waren 205 euro , terwijl bleek dat de rit bij iedere taxi op de hoek van de straat maar 65 euro maximaal was , dus hooguit 130 euro totaal. Voortaan dus zelf een taxi regelen
NOOIT MEER TAXI VIA BOOKING.COM
NOOIT MEER TAXI VIA BOOKING.COM
Ik had een Taxi geboekt bij Booking .com naar Rotterdam Airport op 28-08-2024 met daarbij gemeld dat er een kinderzitje moest zijn. Dit is voor akkoord bevestigd door Booking.com!!!!
1 dag voor vertrek voor zekerheid gebeld en wat bleek, er kon geen kinderzitje worden geleverd !!!! En als ik het er niet mee eens was moest ik de booking maar cancellen en zou het volledige bedrag worden terugbetaald!!!! Vervangend vervoer moest ik zelf maar oplossen!
Het is nu 1-11-2024.....
Na heel veel e-mail verkeer nog steeds mijn geld niet terug, sterker nog, ze reageren helemaal niet meer !!!!!
Dus vandaag maar besloten om taxi.booking.com te bellen i.p.v. te mailen.
Tot mijn positieve verrassing kreeg ik een dame aan de lijn die real time, het inmiddels lijvige dossier, wilde bekijken. En zij gaf toe dat Booking fout zat en dat zij onmiddellijk dit zou bevestigen en het geld zou terug betalen. En warempel, binnen 3 minuten de bevestiging binnen dat het resterende geld (€ 150) wordt teruggestort.
Sterker nog: 10 minuten later stond het geld al op mijn rekening, he moet echt niet gekker worden!
Chapeau voor deze doortastende dame !!!!!
Ik stoor mij alleen aan de omschrijving waarom ik het geld krijg terugbetaald; zij storten het niet terug omdat ik in mijn recht sta maar omdat ik een Genius Level 3 klant ben (en dus erg veel boekingen doe via Booking.com).
Ondanks het feit dat ik na 60 dagen vechten met Booking.com mijn gelijk krijg geeft dit alsnog een zeer wrange nasmaak.
Conclusie; Als ik niet veel tijd had gehad, en/of niet mondig was en goed Engels sprak, en of geen grote klant was, had ik dus kunnen fluiten naar mijn centen.
Dit zou niet zo moeten zijn!!!
Top ervaring
Ik werd opgehaald en teruggebracht naar de luchthaven van en naar Murcia. De taxi was veel goedkoper, had op voorhand prijs gevraagd via mijn hotel.
De communicatie verliep ook prima, de dag op voorhand al een bericht wie de chauffeur zou zijn en zo ... Hij stond mij op te wachten met mijn naam op tablet. En zowel heen als terug stipt op tijd.
Ik had vluchtnummer doorgegeven zodat hij het kon volgen. ik ben dus heel tevreden en is voor herhaling vatbaar. Zeker!
Taxi van jfk New York naar hotel in…
Taxi van jfk New York naar hotel in Manhattan. De taxi wacht half uur en is dan weg terwijl niemand binnen een half uur vanuit het vliegtuig door de douane komt. Ik heb geklaagd, ze erkennen hun fout en zouden geld terugstorten. Nooit gehad. Nu zeggen ze dat de bank het heeft gehouden😂😂
Gratis luchthaventaxi
Gratis luchthaventaxi ! Inderdaad dus NIET ! Dit is wellicht een valse publi-stunt en kost ons dan weer eens extra ondanks de promo. Wanneer we na uren zoeken een telefoonnummer gevonden hebben, wordt ons (na twintig minuten on hold) verteld dat we een paar uur eerder hadden moeten bellen en dat het nu te laat is. Jammer dus, maar een volgende keer moesten we dan maar sneller de klantenservice bellen... Dus nu kunnen we hals over kop nog iets gaan regelen en vrees ik dat er geen volgende keer meer gaat volgen....
Je krijgt helemaal geen gratis taxi bij boeking
Gratis taxi bij boeking boven een bepaald bedrag. Ik lees veel reviews van mensen die hierover klagen.
De reviews gaan jaren terug. Ook wij hebben hier mee te maken, wordt wat beloofd maar niet waargemaakt. Als je een telefoonnummer gevonden krijgt, hoor je de ene smoes na de andere, linken toegestuurd krijgen die niet werken.
Ergerlijk, lokken met een belofte en dan meer moeite stoppen in het vertragen en onjuiste info verschaffen, dan gewoon te betalen. Ik vind inmiddels wel dat Booking.com erg onbetrouwbaar aan het worden is, getuige de boetes die zij krijgen voor allerlei zaken!
booking.com heeft een promo
www.taxi. booking. com/ mybooking/ lookup werkt niet vanaf 22 juli al bezig.. nul keer een mail of telefoontje van klantenservice gekregen. de meisjes zijn aardig aan de telefoon. alleen klantenservice reageert niet
booking: 4489065870 - zeer ontevreden
Via booking.com taxi deal deugd niet!!
Via booking.com een taxi deal van €35 genomen op de luchthaven van Malaga. Taxi zou de vluchttijd bewaken. Hij kwam echter 10 min te laat en deed daar zeer nonchalant over. Hij had geen bordje met naam zoals afgesproken maar ging de mensen af met onze naam op zijn telefoon. De lokale taxi bleek €16,25 voor dezelfde rit te vragen.
Ik voel me opgelicht door booking.com.
Dus NOOIT meer een taxi via booking.com!!
Heeeeeeeel duur
Heeeeeeeel duur . Veeeeeeelte duur. Niet doen!
Geen chauffeur te bekennen
We hebben een uur op de luchthaven van Malaga staan wachten op onze chauffeur. Toen hij er eindelijk was had hij geen bordje met mijn naam. Hij belde me, maar ik neem nooit onbekende nummers op en zeker niet in het buitenland. Volgens hem was dit de manier waarop ze het tegenwoordig doen. Als booking dit in de omschrijving had gezet, had ik voor een andere transfer gekozen. De rit zelf was wel proma
Niet betrouwbaar
Taxichauffeur appte eerst heel netjes waar hii op ons zou wachten en daarna werd de rit ‘on behalf of the company’ geannuleerd zonder opgaaf van reden. Wij gaan de volgende keer weer ‘gewoon’ een taxi bestellen. Was overigens net zo duur.
Ik kan nergens een telefoonnummer of…
Ik kan nergens een telefoonnummer of een e-mail adres vinden om mijn vragen te stellen of bellen,
Ik wil graag van booking.com diensten gebruiken maar zo te zien en na zo veel slecht reviews gelezen te hebben durf ik niet meer te boeken,en hiren van een auto of taxi boeken.
Zou fijn zijn als er duidelijk een e-mail of telefoonnummer word opgegeven om contact op te nemen. Stel je voor er gebeurd iets bij de accommodatie wat niet klopt wie kunnen we dan bellen.