Det er virkelig søde folk der er på kontoret og…
Det er virkelig søde folk der er på kontoret og altid en fornøjelse at arbejde der
Teamly Vikar & Rekruttering er specialister i hurtig og effektiv bemanding til industri, lager, rengøring og byggepladser. Vi leverer både vikarer og faste medarbejdere, altid med 100% leveringsgaranti, som vi aldrig har fejlet på. Vores styrke ligger i at kunne levere mange medarbejdere på kort tid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores hovedregel er at kommunikation og loyalitet, med både kandidater og kunder er vigtigst!
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Very professional and trustworthy. Helped me immediately get accustomed and get into the Danish job market.
God oplevelse med Teamly
Teamly er et godt vikarbureau. Folkene på kontoret er flinke, hjælpsomme og nemme at kommunikere med. Tingene bliver taget seriøst, og der er styr på aftalerne.
Alt i alt en god oplevelse, og kan klart anbefales til andre der søger vikararbejde.
En virkelig fremragende virksomhed, med stor opmærksomhed på sine medarbejdere og den service, den leverer.
I have so much good experience whit Teamly.
Open communication with Teamly, transparent and possible to solve any problem.

Antwoord van Teamly
Teamly is really nice. Very nice behaviour. Offered me job when i needed it the most. Easy communication system.

Antwoord van Teamly
Teamly var nemt og effektivt, hvilket var optimalt for mig da jeg kun havde 1 måned til at arbejde. Jeg arbejdede med at pakke fyrværkeri i Vandel for T-Hansen. Kan klart anbefales til alle der søger et vikar job.

Antwoord van Teamly
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Teamly. Kommunikationen har været hurtig, tydelig og professionel hele vejen igennem, og alt er forløbet præcis som aftalt. Ernada har været imødekommende og hjælpsom, og jeg har følt mig godt informeret fra start til slut. Det er rart at samarbejde med et bureau, hvor tingene bliver fulgt op på, og hvor man mærker, at de tager sig tid til at sikre, at alt fungerer. Jeg kan derfor varmt anbefale Teamly.

Antwoord van Teamly
I found a warehouse job through Teamly.dk, and the experience was smooth overall.
The communication was quick, and payment arrived on time as promised.
They will provide the Shifts according to our wishes.

Antwoord van Teamly
“I am happy to be part of Teamly, a platform that helps people find jobs. For me, it has been a great opportunity, as it gives me the chance to work every day alongside wonderful and dedicated people.😊🌷

Hej
Et af de bedste Vikarbureauer jeg har arbejdet for, sød chef, som giver ens behov, fleksibel med flere ting.