SLECHTE zaak.
Weinig communicatie, zo vaak gemaild over een update en via Instagram een bericht gestuurd. Ik wacht nog steeds op een gedeelte van mijn geld omdat ze de producten niet kunnen leveren en ze reageren helemaal niet meer!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
In eerste instantie goed en leuk contact gehad met ze.
Alles liep eigenlijk vrijwel goed en netjes.
Tot ik achteraf vragen had over de kwaliteit van het printwerk.
Misschien was ik zelf iets te opdringerig qua mijn manier van contact zoeken.
Maar vervolgens totaal geen reactie meer gehad.
Dat vind ik dan wel teleurstellend dat je achteraf geen reactie meer krijg
Netjes en goed verpakt.
Goede communicatie en snel geleverd.
Voor mij een aanrader!
Uitkijken met dit bedrijf. Scammen je voor grote bedragen. Zielig mensen als je zo mensen moet benadelen

Antwoord van Teamrockettcg
Grote order geplaatst al van in januari, waarvan een miniem deel gekregen. Nog een tegoed van maar liefst 1480 euro! Op mails wordt al 9 dagen niet meer geantwoord. Volgende logische stap is politie er dus bijhalen. Crimineel gewoon

Antwoord van Teamrockettcg
Had een pre-order gedaan van prismatic evolutions. Tot op een week voor de release was alles in orde, alles was aanwezig, tot op het punt van krijgen was er geen enkele etb beschikbaar. En ze zelf online verkopen voor prijs x2(120€). Schandalig!….

Communicatie 0
Veel beloven. Weinig waarmaken.
Pre-order geld gebruiken voor eigen winstbelang.
Daarna nog vragen om volgende wave bij te betalen.
Niet hoe je correct zaken doet.

Antwoord van Teamrockettcg
Top service. Helpen goed mee. Denken goed mee, daarnaast nog leuk persoonlijk kaartje
Goede service, goede kennis en erg aardig. Ontzettend behulpzaam. Zeker aanrader!
kom hier graag terug
wordt goed meegedacht in wat de klant graag zou willen fijn en snel contact
nette prijzen al met al top
zeker een aanrader!!
dankjewel en tot de volgende bestelling!
Fijn persoonlijk contact. Eerlijke prijzen. Volledig te vertrouwen en eerlijk.
Bestel hier graag, goed en snel geleverd nooit problemen mee. Altijd persoonlijk contact.
Ik bestel hier graag.
Allereerst goeie prijzen en daar doe je het natuurlijk.
Daarnaast goed te bereiken en persoonlijk contact.