Vici Gym er et fantastisk træningsfællesskab for voksne og børn. Vores børn går til Calisthenics hos Johannes og Steen. To fantastiske trænere med en energi, som smitter og skaber glæde. Det er røren... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
David er en meget kompetent træner (grundlæggeren, DKs bedste i freestyle calisthenics)! Man kan mærke at han brænder for det han laver. Dog har jeg været til en time hvor der var en anden underviser... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har trænet hos Team VICI i et år og har gennemgået en enorm udvikling både træning og personlighed mæssigt ! Hvis jeg kunne rate mere end 5 stjerne havde jeg gjort det 💪🏽🔥 Dygtige instrukt... Toon meer
I love coming to this gym. I used to force myself to exercise by myself, but since I started going to these classes, they've been the highlight of my day. I feel very well supported in learning cal... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Danmarks eneste Calisthenics træningscenter baseret på kropsvægtstræning. Vi tilbyder: Holdtræning, fri træning, workshops, personligtræning både i ude og in-house.
Contactgegevens
Prøvestensbroen 3A, 2300, København S, Denemarken
- info@teamvici.dk
- teamvici.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Overordnet 5 stjerner
Fantastisk fælleskab og super service af personalet!!!!
Superhård og givende træning i en…
Superhård og givende træning i en hyggelig stemning!
Fantastisk måde at træne sammen på
Min søn er lige begyndt hos team vici. Han er blevet modtaget med hilsner og smil og træningspartner. Stedet emmer af gode mennesker, der vil hinanden det godt og støtter hinandens træning.
Kan kun anbefales.
Team VICI are the best
Team VICI are the best ! It’s more than training !
I’m really happy that I joined the team ! The trainers are super kind and lovely !
Team vici er ikke bare et sportsligt center.
Team vici er ikke bare et træningscenter, men har de rigtige og bedste instruktør som altid har opmærksomhed på deres medlemmer, samt. fokus og opbakning af deres medlemmers mål.
Jeg føler det som et stort familie, VICITEAM💪👌
Super fed træning👍
Super fed træning👍 Og nogle helt fantastiske instruktør der brænder for det.
Jeg er glad for at have opdaget…
Jeg er glad for at have opdaget TeamVici.
Sted: Vi har et rigtigt godt træningslokale hvor vi kan træne uanset vejret.
Erfaring: Instruktørerne er gode til at lære fra sig og vise teknikkerne samtidig med at de er opmuntre hvert eneste medlem i gruppen.
Bedst Gym Ever
Dygtige instruktører og Danmarks fedeste funktionelle Gym ever, hvor er der er enormt godt fælleskab uanset hvilket niveau ❤️
Best Regard @joannajacobsson
Ikke dit alm fitnesshold
Team Vici er ikke blot et sted hvor man møder op for at træne, og så smutter igen. Det er et fællesskab med stærke venskaber og hvor endnu stærkere bånd bliver dannet. Om man er ny eller erfaren inden for calisthenics, Kan man altid lære noget nyt, og få guiding og opbakning mod sine mål! Det er ikke dit sædvanlige fitness hold, hvor træneren står i fronten og kigger på. Træneren er din ven og træningsbuddy, som hjælper dig igennem dit sidste set, eller du hjælper ham igennem.
Skide gode træninger med teamvici
Skide gode træninger med teamvici, instruktørerne presser en til det yderste og forklarer rigtig godt øvelserne😊😊😊
Jeg syntes team vici er virkelig fed…
Jeg syntes team vici er virkelig fed træning og trænerne hjælper virkelig en til at presse sig selv😀
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.