Het bedrijf levert snel en goed , maar bij een retour gaat het allemaal veel moeilijker en duurt het te lang voordat er terug betaling is, ik zit er nog op te wachten. erg jammer want verder tot op h... Toon meer
Alle top merken tegels voor de beste prijs. Voor 12:00 besteld de volgende (werk)dag geleverd! Bestel bij ons uw complete vloer, badkamer, of toilet inclusief alle verwerkingsmaterialen. Makkelijk en snel bij u thuis bezorgd.
IJsselstraat 12, 3401 DK, IJsselstein, Nederland
- 030-6882777
- info@tegelpaleis.nl
- tegelpaleis.nl
Zeer snelle levering alles netjes…
Zeer snelle levering alles netjes aangekomen zondag besteld en vandaag geleverd door Hoekstra expeditie Sneek top service door tegelpaleis snel en netjes geleverd. Paar keer gebeld voor advies maar een aanrader deze firma.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, netjes en goed verpakt. Net bedrijf en aardig personeel
Aanrader
Goede winkel die problemen met bestellingen weet op te lossen. In mijn geval was de situatie niet eenvoudig, maar dankzij de vriendelijkheid en betrokkenheid van manager Ruud is alles tot een goed einde gebracht. Zeer behulpzaam contact en een professionele aanpak. Aanrader.
Levering snel maar enkele dozen met de…
Levering snel maar enkele dozen met de wandtegels blijken stuk. Zelfs 1 pak waar alle tegels gebroken zijn.

Antwoord van Tegelpaleis
Goede ervaring!
Ik ben al een langere tijd vaste klant van Tegelpaleis. Ik heb al een paar bestellingen geplaatst. Alles is altijd op tijd. Ook de levering. Vakkundige en duidelijk communicatie.
snelle service
Blij dat ze de tegels op voorraad hadden want we hadden net niet genoeg. Volgende ochtend al geleverd waardoor de tegelzetter geen vertraging op liep.
Order stond snel gereed zodat we hem…
Order stond snel gereed zodat we hem binnen paar konden ophalen
In 1 woord: prima!
Vlotte communicatie, vriendelijk telefonisch te woord gestaan en snelle levering. Top!
prima assortiment en komen de afspraak…
prima assortiment en komen de afspraak over de lever tijd volkomen na!
Zorg dat je je afhaalbericht bij je hebt!
Snel geholpen en afgehandeld met goede service verlening. Echter afhaalbewijs ontvangen van de leverancier duurde helaas lang. En zonder afhaalbewijs krijg je niets meer, waar vele mensen voor mij tegenaan liepen viel mij op.

Antwoord van Tegelpaleis
Zo ontzettend tevreden
Zo ontzettend tevreden! Ik had een tekort aan tegels en zat in tijdsnood maar zelfs laat in de avond wordt er nog met je meegedacht en goede service geleverd. Echt een aanrader!
Snelle levering en fijne communicatie
Steenstrips
Wij vonden het erg moeilijk om leuke steenstrips uit te kiezen voor onze nieuwe badkamer. We hebben 2x een sample opgevraagd en deze kregen wij binnen een paar dagen gratis geleverd. Uiteindelijk hebben wij voor steenstrips gekozen die niet in hun assortiment aanwezig is, maar deze konden we gewoon bij Tegelpaleis bestellen. Top service!
Goed telefonisch contact en de…
Goed telefonisch contact en de verzending was netjes zoals afgesproken.
Communicatie van het vervoersbedrijf was duidelijk.
Vriendelijke bezorger
Vriendelijke bezorger. snel bezorgd. duidelijke communicatie. alleen wel erg hoge bezorgkosten ad € 75,-
Efficiënte service!