voegen zijn nog steeds wit na paar maanden dat had ik niet verwacht al maak ik ze wel regelmatig schoon
ze werkten netjes en namen echt de tijd om alles strak en recht te krijgen in de badkamer
goeie service, netjes gelegd
De tegelzetter legde de kosten stap voor stap uit zodat wij precies wisten waar we aan toe waren
Welkom bij Tegelzetter Rotterdam, dé specialist in professioneel tegelwerk in de regio Rotterdam. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie staan wij klaar om uw tegelprojecten naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het betegelen van badkamers, keukens, vloeren of wanden, ons team van vakmensen levert altijd een strak en duurzaam resultaat. Bij Tegelzetter Rotterdam begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij uw wensen en budget. We werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw tegels niet alleen mooi ogen, maar ook jarenlang meegaan. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren aandachtig naar uw ideeën, geven professioneel advies en houden u gedurende het hele proces op de hoogte. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen en een tegelwerk te creëren waar u trots op kunt zijn. Kies voor Tegelzetter Rotterdam voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Bezoek onze website tegelzetterrotterdam.net voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen maken we van uw tegelproject een succes
Weena-Zuid 130, 3012 NC, Rotterdam, Nederland
- +31103602808
- contact@tegelzetterrotterdam.net
- tegelzetterrotterdam.net
voegen zijn nog
ze werkten netjes en namen echt de tijd…
De tegelzetter gebruikte overgebleven…
De tegelzetter gebruikte overgebleven tegels slim opnieuw zodat er nauwelijks materiaal verloren ging tijdens het project.
De tegelzetter legde de kosten stap…
na het tegelwerk merkten we dat vloer…
na het tegelwerk merkten we dat vloer warmte beter vasthoud en energie verbruik ging omlaag
Ze zag lekkage nog voor tegels erop…
Ze zag lekkage nog voor tegels erop gingen en heeft dat eerst opgelost gelukkig
hij legde rustig uit hoe ik de tegels…
hij legde rustig uit hoe ik de tegels moet onderhouden ik stond met mn moeder in de badkamer en dacht fijn nu ga ik ze niet verpesten
Hij Zat Met Mij
hij zat met mij en mn moeder in de keuken en liet foto's zien van oude tegel klussen zodat ik eindelijk snapte hoe onze vloer eruit kon komen te zien
hij hielp me met die gemeente vragen…
hij hielp me met die gemeente vragen over vergunning beetje krom verteld maar toch duidelijk
Ze Lieten Huis Helemaal Schoon Achter Na T Tegelwerk Echt Netjes
ze lieten huis helemaal schoon achter na t tegelwerk echt netjes
de randen bij de vensterbank zijn strak…
de randen bij de vensterbank zijn strak en recht geen scheve lijnen meer te zien
ze gaven garantie op het tegelwerk dat…
ze gaven garantie op het tegelwerk dat voelde wel zekerder
Nog Steeds Ziet Het Tegelwerk Er Perfect Uit Maanden Later
Nog steeds ziet het tegelwerk er perfect uit maanden later, mijn tante wees me er pas op in de keuken.
hij raadde tegels aan die goed bestand…
hij raadde tegels aan die goed bestand zijn tegen ons wisselvallige weer
hij weet precies hoe je met natuursteen…
hij weet precies hoe je met natuursteen moet werken, alles ligt superstrak
vorige maand heeft hij bij ons in de…
vorige maand heeft hij bij ons in de hal tegels gelegd in een patroon dat we zelf bedacht hadden en het resultaat is echt uniek
alles keurig achtergelaten
alles keurig achtergelaten, geen stof of rommel te zien na 't tegelzetten in de hal
hij hielp ons goeie tegels vinden voor…
hij hielp ons goeie tegels vinden voor een nette prijs, echt meedenkend