APP virker ikke. Ingen stjerner. I åben som standard står Teladoc app til: "Undlad at åbne understøttede links" mv. ER LIG kan ikke gå på Mitid???? SVAR MED LØSNING ØNSKES ASAP!!! P. S. Jeres kunde... Toon meer

Elendig service! Vores søn havde slået sig, og ventetiden til lægevagt var alenlang, derfor tænkte vi, at vi ville prøve sundhedshjælp, som Topdanmark så fint tilbyder. Vi ventede 5-10 min på et opk... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

APP virker ikke

P. S.
Jeres kundeservice er sikkert gode til at at hjælpe når app'en
virker, men er fuldstændig uprofessionelle til fejl. De er uinteresserede i at høre hvad man siger og ude af stand til at holde fokus. De siger bare det samme irrelevante hele tiden. Umulige at kommunikere med.

22 april 2026

Use any other site but this one horrible

I just spent $89 on a physicians call. He was nice however they needed a picture of my prescription. I needed refilled after 45 minutes and two different customer service reps. I finally got a picture to go through. Still not one prescription refill but I’m out $89 buyer. Beware these people have a bad site that they don’t know how to help you navigate terrible will never use them again.

20 januari 2026

Horrible Avoid at All.Cost

Horrible, avoid at all cost. I tried tonuse them, they took my card info and charged me money and never called. I even called them and they told.me that would have someone call but they didn't. And this is all happening when you are sick and seeking help. Bad news cokpany

31 december 2025

Lægeservice som del af rejseforsikring…

Lægeservice som del af rejseforsikring hos Gjensidige. Teknisk fungerer det katastrofalt og hjælpen er ikke eksisterende. De 2 stjerner er udelukkende grundet den læge jeg i sidste ende fik kontakt med - den service fejlede ikke noget.
Kommer under ingen omstændigheder til at bruge igen.

12 februari 2025

Klar anbefaling

Lyn hurtig hjælp af en kompetent og sød læge, der lyttede og gjorde sig umage for at finde den rigtige behandling og medicin.

3 februari 2025

Et uhyre uprofessionelt foretagende der…

Et uhyre uprofessionelt foretagende der kun lukrere på et samarbejde med danica pension. Teladocs samtykkeerklæringer er ikke tilstrækkelige og uigennem sigtige de kan ikke bruges til noget som helst og. Hold jer langt væk og teladoc rangere på linje med Alles lægehus

15 oktober 2024

Funger dårligt

Funger dårligt. Har denne tjeneste gennem Danica. Jeg har en slemt ond i hoften, og de foreslår, at jeg skal gå til min læge i stedet for at få en akut hjælp fra en kiropraktor/osteopath. Gider ikke bruge dem mere.

13 augustus 2024

GO ELSEWHERE!!!

They will take your money and then tell you they do not treat that particular thing. EVEN THOUGH you filled out the form where you put in what you want to be seen for and they can't help you they will take your money and that's just too bad for you. $90 down the drain. I would try ANYONE else but these people, and I use the term lightly. Customer service was useless. They just read from a script because this happens ALL THE TIME. The doctor? Forget it. Don't even get me started on her. She needs to get a real job where she can't act however, knowing it's online and she doesn't have to face you when she screws you. GO ELSEWHERE or you will deeply regret your decision.

14 juli 2024

Jeg havde en kanon oplevelse med…

Jeg havde en kanon oplevelse med Teladoc forleden hvor jeg havde brug deres lægeprogram. Jeg oprettede mig gennem Danica og fik fat på en i deres team - efter at have ventet 1 timer på alm lægevagt, som ikke kunne hjælpe mig. Så kunne Teladoc virkelig hjælpe mig, og lyttede og løste mit problem på vej på ferie og akut. Tak til deres team, tak for forståelse og tak fordi "i havde min ryg" - ! - det gav mig det jeg skulle have så jeg kom afsted på en fantastisk ferie. Tak til jer.

8 maart 2024

Tålmodige og vejledende

Rigtig god service, de er meget tålmodige og vejledende. Sørgede for at vi fik en recept, så vores søn kunne få medicin i weekenden, det havde vores egen læge glemt.

12 januari 2024

Jeg havde travlt på arbejde og tænkte

Jeg havde travlt på arbejde og tænkte, at jeg jo kunne prøve det. Havde ikke de store forventninger, men hold da op en positiv overraskelse jeg fik. Anbefaler det til højre og venstre og det er absolut ikke sidste gang jeg bruger den app.
Bestilte tid på app’en mens jeg sad i en bil, blev ringet op på slaget på det tidspunkt jeg havde bestilt og havde en dialog med lægen, som var rigtig god. Jeg havde nok forventet en træt og ugidelig stemme og en besked om, at kontakte egen læge. MEN det var stik modsat. Kan varmt anbefale det!

10 december 2023

Elendig service

Henviser blot til egen læge selvom forholdene var banale og kunne klares med en recept og andet tilfælde henvisning

25 september 2023

Elendig service

Elendig service!
Vores søn havde slået sig, og ventetiden til lægevagt var alenlang, derfor tænkte vi, at vi ville prøve sundhedshjælp, som Topdanmark så fint tilbyder. Vi ventede 5-10 min på et opkald, og da opkaldet endelig kom, fik vi at vide, at vi kunne få tid til opkald næste dag om morgenen😳 det synes jeg faktisk ikke er helt okay. Men det lyder jo godt med det sundhedshjælp, men nytter ikke noget, hvis man ikke kan få hjælp alligevel.

12 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?