2,5

Slecht

Geen medeleven !

Jammer jammer jammer , na jaren klant te zijn bij tele 2 gebeurt er 1 x iets wat niet eens mijn fout zou zijn, mijn data is op een of andere manier op het zelfde datum en tijdstip gebruikt door iemand anders, ik moest ipv €45 per maand opeens €103 neerleggen , even gebabbeld met tele 2 stonden helemaal niet open voor een open gesprek, nee het moet zo en jij moet dit betalen en we kunnen je tegemoet komen maar dan betaal ik wel nog steeds €70! Kortom tele 2 staat niet voor je klaar als dit soort dingen je overkomen , het boeit ze vrij weinig en het draait om de centen. De mail ervaringen waren ook grof en ze hebben geen ene medeleven met iemand !!

WORDT GEEN KLANT VAN DE TELE 2 mensen ik raad het je zwaar af

Succes met jullie hele bedrijf en het geld die Julie afnemen van mensen !

18 oktober 2022

Goede accurate service

Goede accurate service. Beetje lange wachttijd klantenservice, maar dan krijg je medewerker die kennis van zaken heeft, en je uit de problemen helpt.
Een aanrader.

25 juli 2022

0 tot maximaal 2 streepjes bereik!!

Van alles geprobeerd om het bereik te verbeteren, maar helaas. Ze claimen gebruik te maken van dezelfde zendmast als 't mobile, maar gebruiken andere golflengtes, waardoor ze kunnen concurreren met de prijzen. Ben pas 1 maand lid van tele2, maar heb alweer mijn abonnement opgezegd. Dit nooit meer!

28 december 2021

Komt afspraken gewoon niet na

Telefoon plus simonly begin november besteld, zou binnen een paar dagen binnen zijn, maar ja, ze hebben dit uitbesteed aan AMP (waardeloos bedrijf). Na een maand wordt eindelijk de telefoon geleverd, echter, op het ID staat een tweede letter bij mijn naam vermeld die niet in het systeem staat. Telefoon wordt niet afgegeven en bestelling gewoon direct geannuleerd! Tele2 daarna aan de lijn en die geven doodleuk aan dat de bestelling was geautoriseerd, bizar. Maand wachten, dochter geen telefoon en geen abonnement en wel leuk 800 euro voorgefinancieerd waar je weer minimaal een week op mag wachten voordat dit wordt teruggestort ...

2 december 2021

Bizarre tarieven!!

Krijg ik net een factuur van 215 euro, ben 70 minuten gebeld in het buitenland. Waar andere providers 50 cent rekenen, rekent Tele 2 2,25(!!!) Per minuut, naast de 0,10 cent per gesprek. Ze zijn ook de enige die je geen SMS sturen met de buitenland tarieven, dat snap ik wel! Te schofterig voor woorden.

Naast dit alles sluiten ze je internet ook meteen af als je bundel op is ipv dat ze je snelheid verlagen zoals andere providers dat doen. Slechtste provider die ik ooit heb gehad.

25 november 2021

Snap de negatieve verhalen niet zo.

Snap de negatieve verhalen niet zo.
Ik juist erg goede ervaring met tele2.
De snelheid is top ongeveer 180 mbs.
Ja de beperking snap ik wel het mobiele data is niet gemaakt om permanent te downloaden dan moet je een abonnement van 40 euro voor vaste data nemen en wifi gebruiken.
Inmiddels is de dagbundel 8gb en kan je onbeperkt aan vullen met 2 gb wat wil je nog meer. En de prijs is het zelfde gebleven top service noem ik dat. Ben erg tevreden met tele2 en gebruik het nu 2 jaar.

26 april 2021

Ik heb een oneindig abonnement

Ik heb een oneindig abonnement. De eerste 5gb werken prima maar daarna begint de ellende. Je moet elke keer 1gb bijbestellen. Dit werkt echt superslecht en is zeer frustrerend! Door dit moeizame proces is het niet te doen om Netflix te kijken/iets te downloaden ect.

Ik raad Tele2 niet aan!!

16 januari 2021

Tele2 unlimited Data voor 25,00 MISLEIDING!…

Tele2 unlimited Data voor 25,00 onbeperkt? Mensen kijk uit! Het is helemaal niet onbeperkt. Dagbundel is 6000MB. Als je gaat streamen ben je zo doorheen en dan begint de ellende met 1000MB. Dit was toen ik dit abonnement afsloot niet het geval. toen kon je net zoveel Data uploaden als je nodig had. Dit hebben ze zonder kennisgeving veranderd. Het is gewoon pure misleiding. NIET DOEN!! Ik hoop dat ze aangepakt worden. De helpdesk is BAGGER, Het zijn Aso's die vanuit thuis werken en bovendien brutaal zijn, geirriteerd toontje omdat je buiten kantoor uren belt.
En ze vragen bovendien naar je persoonlijke gegevens. Terwijl je niet wie/ wat aan de andere is.
Doe je dat niet dan verbreken ze de verbinding. Ik hoop op een betere aanbieder op korte termijn. Dit is 10x NIKS!!!!

19 december 2020

Zware teleurstelling!! Oplichtingspraktijken

Zware teleurstelling!!
Een paar maanden terug heb ik mijn abonnement verlengd omdat ik zeer tevreden was. Met name over het feit dat Tele2 de service had dat, indien je internetbundel op was, je zonder meerprijs (maar wel met een lagere snelheid) alsnog kon door internetten. Je stond dus nooit stil en kwam niet voor onverwachte kosten te staan. Dit gaf ik ook aan aan de jongen die belde voor verlenging. Dat vond hij fijn om te horen. Maar hier begon de ellende.
Hij verzuimde om te vermelden (=lees: VERZWEEG) dat juist deze service uit het abonnement was genomen. Ik ben ook niet verwezen naar eventueel veranderde algemene voorwaarden. Dit moet na te beluisteren zijn bij TELE2, maar dit wordt ontkent.
Er wordt gezegd dat dit mijn eigen verantwoordelijkheid is. En ook al zou dit zo zijn, dan nog voel ik me bedonderd door het verzwijgen van de informatie.
Ik zal mijn contract moeten uitdienen (nog anderhalf jaar helaas) maar dan houdt het toch echt levenslang op. Voor mij nooit meer TELE2.
En ik probeer zo veel mogelijk mensen te bereiken om hen op deze praktijken te wijzen. Voor mij een les, maar hopelijk voor anderen een valkuil waar zij niet in zullen vallen!
Hopelijk gaan ze failliet met hun "Niet omdat het moet, maar omdat het kan"slogan. Ik begrijp nu wat ze daarmee bedoelen.

14 april 2017

Maken reclame met goedkope buitenlandbundels maar dat blokkeren ze bij nieuwe klanten

Nieuwe klanten worden 2 maanden geblokkeerd in het buitenland. Laten je wel een buitenlandbundel aanschaffen en sturen je een bericht dat het klaarstaat voor gebruik. Zit je ergens in de EU en blijkt dat je geen enkel bereik hebt omdat je gedurende 2 facturen geblokkeerd wordt voor gebruik in het buitenland. Via de automatische incasso wordt de aangeschafte bundel wel afgehouden en kun je er zelf achteraan om het terug te krijgen. De klantenservice speelt de ware onschuld. Bij het afsluiten van het abonnement had ik er specifiek naar gevraagd en vertelden ze mij dat ik gewoon bereik zou hebben in het buitenland. Ze vroeg het zelfs na bij een collega. Dus uiteindelijk blijkt weer dat goedkoop duurkoop is en ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voordat je overstapt naar tele 2 mobiel. Ik moet nu alsnog via andere providers bereikbaarheid in het buitenland kopen omdat ik door tele2 bedonderd ben.

28 mei 2016

Klantenservice zonder enige service

Hoe slecht kan je voor je klanten zijn.. Spijtig dat ik na één maand van het kastje naar de muur gestuurd te worden blijkt dat de klantenservice mij niet van dienst kan zijn. Je verzoek is afgewezen en meer kunnen we er niet aan doen dus dat is gesloten boek. "Aldus Marietje, die het heel erg vind maar echt niet voor me kan betekenen". Nou ik noem dit geen Klantenservice, geen enkele tegemoetkoming of oplossing voor mijn klacht is naar mijn mening geen service maar gewoon belachelijk. Volgensmij is het namelijk de bedoeling van een klantenservice dat je je klanten tevreden krijgt en probeert bij je te houden als een bedrijf. Nou dat gaat op deze manier helemaal mis. Graag open ik hierbij mijn klacht weer en wil ik alsnog een oplossing want ik komt niet voor niets met een klacht.

27 november 2015

Bevalt heel goed. Net weer verlengd.

Ik begrijp die negatieve beoordelingen niet. Heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Die enkele keer dat het nodig was ben ik vriendelijk te woord gestaan en wordt het opgelost. Men doet zelfs meer dan dat ik vraag. Internet werkt ook prima, goede snelheid en gewoon overal ontvangst. Ik zie bij collega's en vrienden dat een aantal andere providers dat niet hebben. Tele 2 is de goedkoopste en service is prima.

30 juli 2015

Slecht bereik niet onderzocht, foutieve informatie en klachten niet beantwoord

Tele2 reageert niet op contactformulieren, facebook-berichten en klachten. Ondertussen ruim 100 belminuten naar klantenservice gebeld waar steeds wordt herhaald dat bellen naar 1200 gratis is. Ze bedoelen: het zijn geen buiten de bundel extra kosten maar als je door je gesprekken naar de klantenservice je bundel complet verbruikt, dan lopen de kosten hoog op. 1200 is dus niet gratis itt wat Tele2 zelf verkondigt.
Ik heb slecht bereik met mijn telefoon en omdat ik thuis Tele2 heb met een waardeloze internetverbinding waardoor ik veel internet verbruik, heb ik inmiddels mijn Tele2 abonnement opgezegd via de nieuwe provider. Dat ging ook compleet mis maar was niet enkel te wijten aan Tele2.
Ik heb meermaals gebeld dat ik geen bereik had, hetgeen een onderzoek met terugkoppeling zou worden. Nooit meer wat vernomen. Ik had al opgezegd toen ik dit onderzoek aanvroeg en heb dat ook aangegeven. Na meermaals navragen bleek dat het onderzoek niet is uitgevoerd omdat ik opgezegd heb. Dit is wonderlijk aangezien ik bij de melding bereik ook heb aangegeven weg te gaan. Maar dat de terugkoppeling onbreekt verwondert nog meer. Ondertussen had ik een klacht ingediend over de overstap naar nieuwe provider en de vele belkosten die me dat naar Tele2 had gekost, die niet gratis bleken met als resultaat hoge buiten de bundelkosten.
Na de klachten kreeg ik een bevestiging dat ik binnen 3 dagen bericht zou krijgen. Na twee weken via de computer-hulp nieuw formulier met klacht ingediend, wederom zou ik binnen 3 dagen een reactie krijgen. Weer een week later weer gebeld en te horen gekregen dat 1200 echt gratis is (wat het niet is) n dat ik maar moest wachten op klachtbehandeling. Ondertussen nog steeds klant omdat de overstap dus mis is gegaan. Ik had ook een verzoek gedaan om tegemoetkoming van mijn belkosten, via een ander formulier. Aan dat verzoek is gedeeltelijk tegemoet gekomen, als het goed is wordt iig een deel van mijn nota gecrediteerd.
Ook op facebook een algemeen berichtje geplaatst met de mededeling dat priveberichten onbeantwoord blijven en klachten idem. De reactie was dat prceberichten alleen behandeld worden als Tele2 deze initieert, met het verzoek om mijn gegevens te sturen zodat mijn verhaal gecontroleerd kon worden. Vervolgens wordt er door Tele2 op de openbare pagina een vernietigend beeld van mij als klant neergezet met allerlei details van mijn dossier en klacht. En daarbij de conclusie dat Tele2 prima werk verricht heeft. Dat gesprek heb ik, omwille van mijn privacy meteen verwijderd en in het privebericht aangegeven niet gecharmeerd te zijn van deze onprofessionele werkwijze. Toen werd mijn geboordtedatum gevraag ter verificatie want zonder dat had Tele2 geen toestemming mijn dossier te openen. Nou daar dacht de medewerker die het nodig von mijn dossier te publiceren anders over. Mijn gebootedatum gegeven, waarna ik nu steeds te lezen krijg in een privebericht dat Tele2 niks voor mij kan doen omdat ik binnenkort geen klant meer ben.
Ik ben van mening dat je zo niet met mensen omgaat en met je klanten al helemaal niet. Binnenkort ben ik voorgoed van Tele2 mobiel af en ik kan niet wachten tot ik mijn thuis abonnement ook kan opzeggen. Wat een naar bedrijf!

7 juli 2015

Redelijk, maar Kan beter

Abbonenment en betalingen is niets op aantemerken, maar de bereikbaarheid in het buitenland is triest. Ik had in Londen totaal geen bereik, alle providers daar uitgeprobeerd , maar helaas. Vind ik een grote tegenvaller. Ga dit jaar ook weer met vakantie en hoop dat het verbeterd wordt, want je wil toch wel bereikbaar zijn in het buitenland vooral bij noodgevallen.

1 juni 2015

Tele2 Waardeloos bedrijf / klantenservice

Op 14 april 2015 heb ik telefonisch een Tele2 sim-only bellen/internetten abonnement afgesloten. ik vroeg dat of het nummer behoud vanaf in mocht gaan 1 mei maar ik kreeg een e-mail op 5 mei dat mijn nummer behoud overgenomen zou worden terwijl de nummer bij een prepaid sim kaart staat en niet veel dagen nodig heeft om over te zetten. ik accepteerde de e-mail, en daarna kreeg ik sms dat mijn telefoon op 6 mei om 9:00uur zal werken.
Ik kreeg geen verbinding omdat de sim kaart niet geregistreerd was bij Tele2 netwerk, ik belde naar de klantenservice en na een gesprek van een half uur om mijn telefoon Galaxy S3 te installeren hoor ik van de medewerkster dat er storingen zijn en worden opgelost over 24 uur, op 7 mei. Nog steeds is er niets gebeurd dus ging ik nog een keer bellen. En ook weer hetzelfde probleem, maar ik moest twee werkdagen wachten, en daarna zou de sim kaart actief worden.
Op 9 mei was er ook nog niks gedaan, dus besloot ik nog een keer te bellen met boze stem. De medewerkster stuurde mijn klacht naar het hoofdkantoor en die zouden contact met me opnemen. Op 11 mei heb ik besloten dat ik naar een andere provider te gaan, nadat ik dagenlang niets gehoord had van Tele2. Tot ik op 16 mei belde naar de Tele2 klantenservice en er was een meneer die 45 minuten met me bezig was mijn telefoon af te stellen voor het netwerk van tele2. Hij vertelde me dat er een fout is met mijn sim kaart en om een nieuwe sim naar me te sturen komt er op mijn rekening 15 euro bij terwijl het hun fout is.
Gisteren 19 mei ging ik naar Tele2 punt Dixons. Ik beschouw de winkel als service punt van Tele2 om problemen op te lossen , maar het was ook waardeloos. Ze konden me niet helpen, dus ik belde echt voor de laatste keer met woedende ziel, en ook zeiden ze dat ze niks konden doen behalve dat een technische dienst contact met me zou opnemen in 3 dagen.
Het is nu 20 mei 2015 en er is van hun nog steeds niks gehoord en ik zit hier zonder telefoon en internet. Tele2 is echt waardeloos en ik waarschuw iedereen geen abonnement bij Tele2 te nemen.
Ik wacht tot 11 Juni totdat mijn telefoonnummer weer werkt door de nieuwe provider. En Tele2 mag vergeten dat ze geld van mij krijgen voor een dienst die nutteloos was en waarvan ik niet eens gebruik heb gemaakt.
Groetjes voor iedere lezer van mijn klachten van Tele2

20 mei 2015

niet goed

ik hed bij tele2 een mobiel gekocht ik hed me bij tele2 geregesterert dan kreeg ik 5 euro bel tegoed maar ze zeggen dat ik al geregestrert ben bij tele2 is niet zo daarom krijg ik het bel tegoed niet en als ik mij wil inloggen met mij mobiel nummer zeggen ze dat het nummer niet goed is ik begrijp er niet van hoe kan dit?
mvg t.latour

17 april 2012

heeeeel slecht behandeld

na 3 weken ging me mobiel raar doen hij maakt een piepje continu heel irir. dus ik bellen en werd mij eerst verteld dat in niet naar hun moest bellen maar naar samsung ??? heel vreemd!!! maar heb ik toen gedaan!! hun zeiden je kan hem opsturen maar kost wel geld!! dus ik weer tele 2 bellen toen hadden ze opeens zelf een interne hulp. wat me niets ging kosten. maar misschien moet ik eerst een update doen. Ok, ik me mobiel aan de computer gehangen. en er stond het kan een uur duren. dus ik de hele dag me mobiel eraan. maar er gebeurde niets. zucht. en er stond van niet het kabeltje verwijderen. dus ik weer bellen met tele 2 hun zeggen haal er maar gewoon uit. dus ik doe dat doet me mobiel helemaal niet meer. zucht toen maar op gestuurd. ik houd nu op want het maakt we alweer heeeeeeeel kwaad.

29 november 2011

Is dit jouw bedrijf?