4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Topservice

Reparatie aan de telefoon. Het was schoonmaken of vervangen. Gelukkig was het schoonmaken afdoende. Heel eerlijke en zeer vriendelijke man. Dit was in Dordrecht.

7 augustus 2025

Ik ben nu voor de tweede keer in deze…

Ik ben nu voor de tweede keer in deze super store geweest in Helmond! De vorige keer was ik al vol lof en nu weer! Wat een klantvriendelijkheid en ze denken goed met je mee! Top top ik vertel al mijn vrienden dat ze naar deze winkel moeten gaan en dat doen ze! Nog bedankt!! Erica

30 juli 2025

Aanrader! Zeer goede service

Het contact verliep zeer snel en op een klantvriendelijke manier. De service is erg goed. Na contact werd mijn mobiele telefoon op mijn werk opgehaald en met een aantal uren weer thuis afgeleverd! Mijn telefoon is keurig gereapeerd.

10 juli 2025

Locatie Den Bosch… nepgarantie

Locatie Den Bosch… een defect scherm laten repareren met drie maanden garantie. Binnen de garantie hetzelfde probleem. Terug dus, met bonnetje. De garantie telt niet want drukschade. Werkelijk niets aan de hand alleen de boekjes van de screenprotector wat beschadigd. Daar is de protector voor! Gewoon slecht gemaakt en slechte service.

20 januari 2025

Favoriete afhaalplek pakketjes

Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, altijd snel en correct. Beste mensen, als je pakket ergens anders bezorgd zou worden dan waar je het uiteindelijk kunt afhalen: dat ligt buiten de invloed van ondernemers met een pakketpunt! Dat beslissen postbedrijven. Reken ondernemers daar dus niet op af. Dit is een superfijn afhaalpunt.

20 april 2024

"Altijd garantie" - niet dus

Achterkant telefoon laten maken na val, 3 weken later springt de achterkant bij verwijderen hoesje spontaan kapot, niet laten vallen, niet gestoten. Website zegt "Altijd 3 maanden garantie", nou, niet dus. Rare verhalen over terugsturen naar leverancier, "altijd" staat niet op het bonnetje! Alsof dat er toe doet! Zeer slechte zaak, geen service. Wegblijven zeg ik!

25 oktober 2023

Eens maar nooit meer

Laadconnector huawei laten vervangen.
Geen microfoon meer na reparatie.
Weer terug. Telefoon 2 weken kwijt geweest. Wel leentoestel.
Bij ophalen zou er meer schade zijn geweest. Tot reparatie functioneerde hij gewoon.
Echt een uit de categorie "EENS MAAR NOOIT MEER "
Update 25-03 toestel werkte weer niet behoren. Werd niet meer gerepareerd. Werd te duur voor hen.
Toestel weer opgehaald en naar Ehv. gereden en een uurtje later perfect werkend toestel

24 maart 2023

Misleidende prijzen op de website

Als je naar de website kijkt is het te waar om mooi te zijn, echter schijn bedriegd. Als je kijkt op de website zie je een scherm reparatie voor je Samsung Tab6S voor €119
Nadat je doorklikt en contact opneem met een dealer om de reparatie uit te laten voeren blijkt de reparatie €275 te gaan kosten.
Als je dan de klachten en vragen formulier invult op de website hoor je natuurlijk niets meer terug.
Geen betrouwbare partij. Als je toch iets laat reparareren, spreek dan zwart op wit een prijs af, want telefoonmaken kijkt niet op een euro meer of minder.

26 februari 2023

Iphone 7 batterij laten vervangen

Iphone 7 batterij laten vervangen, nu werkt de home knop niet meer.
Medewerker vertelt mij dat het kan gebeuren omdat het een gevoelig onderdeel is.

14 januari 2023

Begin mei iPhone 8 laten repareren in…

Begin mei iPhone 8 laten repareren in Dordrecht, nieuw scherm laten monteren voor 90 euro. Geen origineel scherm. Kleuren vielen vanaf het begin al tegen maar vlgs mijnheer kwam dat doordat het een goedkoper scherm was. Na een week of 4 liep er een rode streep verticaal door het scherm, niet direct terug gegaan maar een paar weken later, niet slim achteraf. Eind juni teruggegaan en mijnheer meldde direct dat de garantie periode voorbij was, die blijkt slechts 1 maand. En de streep is vast veroorzaakt door een val van de telefoon, wat pertinent niet zo is. Hij wilde wel wat doen, korting van 40 euro op een nieuwe reparatie, hetgeen ik onredelijk vind. Kortom, te korte garantieperiode en slechte oplossing voor de klant gezien uit onderzoek op internet blijkt dat een dergelijke streep kan worden veroorzaakt tijdens de reparatie hetgeen mijnheer ontkent. Slechte service hier komen wij zeker niet terug en wij bevelen dit bedrijf niet aan.

26 juni 2021

Telefoon is gevallen

Telefoon is gevallen, in de winkel geweest hier in lokaal dorp, aangsloten bij telefoonmaken. top geholpen. prijs van te voren doorgekregen, na een half uurtje ben ik vrolijk de winkel uit gelopen, Top service uit nieuw-lekkerland

14 juni 2021

Leiden: knoeiers en oplichters

Deze mensen weten niet wat ze doen, verpestten mijn toestel van € 450, en de baas Ashvani Kharbanda probeerde vervolgens te verhullen wat ze gedaan hebben.

- N.a.v. problemen met mijn oudere Android HTC M8s zouden ze Android 6 installeren, dat konden ze, zeiden ze. Dat wil zeggen de baas die sprak namens een jongen die geen Nederlands beheerste.
- Week gewacht, geen bericht. Gebeld: 'moeilijk'. Vervolgens: het lukte ze niet.
- Toestel meegenomen, en de problemen bleken nog veel ernstiger. Technisch: ze hadden het verkeerde installatie-file gebruikt en waarschijnlijk dingen gewist of korrupt gemaakt. Met name de z.g.n. 'recovery', en misschien heel Android.
- Terug geweest voor een oplossing, konden ze niet.
- Per e-mail gevraagd om de PRECIESE file-naam die ze gebruikt hadden: geen antwoord.
- Per telefoon nagevraagd: afwijzend, maar zou hij sturen. Werd een stukje van de naam zonder allerlei belangrijke details. Maar duidelijk was al dat het niet goed was.
- Weer per e-mail de HELE naam gevraagd. Geen reaktie.
- Weer gebeld. Wou niet te woord staan.
- Naar zaak gegaan. Zelfde houding.

Trouwens een nare man die een keer leuk babbelde, maar vervolgens net zo makkelijk me overschreeuwde en met terugwerkende kracht negatief over me deed.

24 maart 2020

Iphone 6s 64 gb

Ik raad iedereen aan om geen zgan of tweedehands toestel te kopen ook indien dit gratis is al drie keer terug moeten gaan naar filiaal helmond toestel is nog steeds niet in orde niet tevreden je krijgt geen geld terug maar wel een jaar garantie maar wordt door onbekwame mensen gerepareerd , ik heb nu een toestel waar ik 450€ heb betaald maar deze toestel is waardeloos

22 december 2016

Geen enkele reactie op offerte vraag na online aanmelding en mail

Uiteindelijk na 1,5 week een reactie gekregen dat ze een probleem hebben met de mail.
Ongeloofwaardig en indien wel waar dan moeten ze dat aangeven op de site. Een groot deel van de klanten komt waarschijnlijk via internet binnen.

Slechte beoordeling heeft betrekking op filiaal Haarlem.

28 augustus 2015

Verschrikkelijk slecht

Ik heb hier in februari mijn iPad mini naartoe gebracht, omdat er een barst in het scherm zat. Hier bleek ik alleen in cash te kunnen betalen, wat al erg raar is, naar mijn mening. Toen kreeg ik diezelfde middag nog mijn iPad terug, maar helaas met problemen. De klassieke iPad cover wilde niet meer op het scherm blijven en hij "lockt" ook niet als de cover er op zit (heeft niks met de instellingen te maken, die staan goed). Dus ben ik er mee teruggegaan en toen kreeg ik de iPad, na een week, terug en toen zaten er veel beschadigingen in de metalen rand van de iPad, die er voorheen niet zaten, en toen bleek dat het scherm een aantal glitches vertoont. Zo tripte de iPad vaker, alsof je er met 20 vingers tegelijk op bezig was. Weer teruggebracht en toen kreeg ik hem na 3 weken (!!!) terug nadat ik had aangegeven dat ik hem nodig heb voor mijn studie. Eindstand: Veel beschadigingen in het metaal door onvoorzichtig werk, iPad ingeleverd met probleem en teruggekregen met probleem, en bovendien waren ze gewoon duur, zelfs als de verzekering er voor betaalt is het te duur. Afrader!

8 juli 2014