1. Elektrogroothandel
  2. Mobiele telefoon winkel

Begagnad elektronik till Sveriges bästa pris. Välkommen till TELIQ!

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Scam

Se upp för detta företag. Ordern annullerad men fakturan ej borta från klarna! Väldig tur att man inte betalt med kort.

29 oktober 2025

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, 6 veckor(!) fick skal och laddare som kompensation. Dock fel laddkabel (iphone istället för USB-c till iphone 15), dessutom fel färg på telefonen.
Telefonen var trots allt i jättefint skick med 100% batterihälsa och inga bytta delar vilket väl är viktigast.

3 augustus 2025

Bra priser

Bra priser. Lång leveranstid men det var också tydligt informerat på hemsidan att så blir fallet. Mobiltelefonen var inte riktigt i det skick jag hade förväntat mig, men det var inga problem att utnyttja ångerrätten. Kundservice var snabba att svar på mail. Kan tänka mig att handla där någon annan gång.

20 november 2024

1-3 veckors leveranstid blev i själva…

1-3 veckors leveranstid blev i själva verket 4 veckor.
Blev lovad kompensation för detta vilket jag fick påminna om för att få. Allt kom till slut och mobilen och de prylar jag beställt är jag väldigt nöjd med.

28 oktober 2024

Är en scam

Är en scam. Man får inte sina produkter man beställer…

21 november 2024

Hej Kjell!

Kontakta oss gärna via teliq.se/kontakt eller mejla oss på info@teliq.se med ordernummer så ska vi kolla på din beställning.

TELIQ

Oklart vad man får för kvalitet.

Det är rena lotteriet om du får en telefon med bytt batteri eller en med ett slitet originalbatteri. Borde dock inte vara några problem att låta kunden få information om vilket det är. Jag skickade tillbaka min telefon. Det finns bättre nya telefoner till samma pris än vad som erbjuds här.

1 november 2024

Hej Johan,

Alla våra telefoner skickas med bra batterihälsa på minst 85%, vi har inte möjlighet att specificera exakt batterihälsa och har därmed lagt en generell minimigräns på 85%.

TELIQ

No delivered product, no cancellation possible

Only sell via adverts in Blocket. No adress or owner information on website. Not possible to find on Hitta.se. No credit history found. Do not know Swedish Konsumentköplagen. Over one month after order have not delivered product! Have been trying to cancel order without success. Rude when sometimes answer mail. No possibility to telephone them.

10 oktober 2024

Hej Johan,

Vi säljer inte något via blocket utan alla våra försäljningar sker via www.teliq.se.

Information om företaget hittar du på vår hemsida om du skrollar ner till fotmenyn och klickar på "Om oss".

Mejla oss gärna på info@teliq.se med ditt ordernummer så ser vi till att lösa det med din beställning snarast :)