Tellitnederland Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Hele leuke collectie als je van de ‘Italiaanse stijl’ houdt. Niet te duur, super snelle levering en mooi!

Netjes en goed ontvangen dansende kerstmannetjes, kwa verzending goed op de hoogte gehouden, Ik had verwacht dat er meer opties op zaten zoals dansen zonder muziek of iets meer kerst muziek zulke o... Toon meer

Na de positieve ervaring van de vorige bestelling opnieuw een tafelkleed gekocht. De tafelkleden zijn in het echt nog mooier dan op de foto! Ruime keuze en snelle levering. We zijn er erg blij mee net... Toon meer

Na contact te hebben gehad met postnl zou mijn pakket thuis geleverd worden! Niet dus! Aangegeven dat ik niet mobiel ben en ik het pakket niet kan ophalen een 30 minuten ruim van mijn woning! Er wordt... Toon meer

1. E-commerceplatform

Tellit Nederland is dé leverancier van allerhande non-food artikelen. Met een scherpe prijs en concurrerende levertijden, zoeken we altijd het beste voor onze klanten. Alle producten reviewen we zelf voordat we deze verkopen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel geleverd. Goed verpakt.

26 december 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste klant, bedankt voor uw review. We zien u graag terug! Mocht u nog tips hebben om naar 5 sterren te gaan, dan horen we dat graag.

Erg blij met de aanschaf en levering

Erg blij met de aanschaf en levering. Prima ervaring met Tellit Nederland.

22 november 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Jopie, bedankt voor weer een top review en weer een aankoop. We waarderen u als vast klant!

Goede ervaring omdat het product voldoet aan de verwachting.

Goede ervaring omdat het product volledig voldeed aan de verwachting. Het enige nadeel was dat wij er erg lang op moesten wachten voordat het daadwerkelijk bezorgd werd.

14 november 2024

Antwoord van Tellitnederland

Bedankt voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat de langere wachttijd vervelend kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zullen ons best doen om onze leveringstijden in de toekomst te verbeteren. De huidige levertijden staan vermeld op onze site. Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld. Hopelijk tot volgende keer en Tellit verder!

Ik heb een aankoop gedaan bij Tellit

Ik heb een aankoop gedaan bij Tellit. Deze bleek niet compleet te zijn ik heb daarop contact gezocht met het bedrijf. Deze hebben onmiddelijk een oplossing aangeboden waarover ik zeer tevreden ben. Dus een heel goede service een aanrader voor uw inkopen bedankt !!!

13 november 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Charlie, bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig dat we dat voor u hebben kunnen doen. Bedankt voor uw aanbeveling en vertrouwen in Tellit Nederland. We staan altijd klaar om u te helpen!

Antwoord van Tellitnederland

Beste p. Bitter. Bedankt voor uw beoordeling. Wordt zeer gewaardeerd. We blijven continu verbeteren en nieuwe top producten zoeken, dus we zien u graag terug.

Leuke handige producten op de site.

Leuke handige producten op de site.
Hoef zelf niet meer te zoeken.
Als je vraag hebt snel antwoord.
Wat ik besteld had was snel geleverd !!

18 september 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste A, bedankt voor jullie prachtige beoordeling. Hopelijk zien we u nog eens terug.

Heb nog niets binnen

Heb nog niets binnen! 🤨

11 september 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Ben, zoals in onze verzendbeleid staat, zal de levering gemiddeld tussen de 6 en 12 dagen zijn. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.

Beste Ben, bedankt voor uw opvolgende bestelling. Ik neem aan dat u uiteindelijk toch tevreden bent? Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Leuke spaarpot en makkelijk in elkaar te zetten

Ziet er leuk uit, iets kleiner dan ik verwacht had, maar snel in elkaar gezet. Snelle levering.
We zijn er blij mee!

26 augustus 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Biance, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het product en dat de levering snel was. Jammer dat het iets kleiner uitviel dan verwacht, maar goed om te weten dat het eenvoudig in elkaar te zetten was. Veel plezier ermee!

Tellit Nederland?? Waardeloos.

Tellit Nederland, maar het product komt uit China! Dan mag je het ook nog zelf in elkaar zetten, vreselijk slechte kwaliteit en onderdelen passen niet op elkaar. Zonde geld!

2 september 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Michelle, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting was. We streven ernaar om producten van goede kwaliteit te leveren en nemen je feedback serieus. We willen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen en samen een passende oplossing kunnen vinden.

Productverwachting en levertijd allebei helemaal okay

De bestelde artikelen voldeden aan de verwachtingen en ook de levertijd was volgens planning.

26 augustus 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Michaela, bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldeden en dat de levering volgens planning verliep. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Het zoek werk wordt voor je gedaan!

Wat fijn dat ik nu zelf niet meer hoef te zoeken op internet naar een artikel! Ook reageren ze snel op een vraag. Het assortiment is nog klein maar daar wordt aan gewerkt zie ik!

10 juli 2024

Antwoord van Tellitnederland

Beste Ingrid, bedankt voor je review. We zijn dagelijks bezig om ons assortiment uit te breiden met de beste deals. Dus blijf ons bezoeken en "Tellit" verder.