Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
At Temply we envision a world where talent and work are at your fingertips. Through technology, we connect hospitality, logistics, and delivery businesses with talented, flexible workers, exactly when and where they are needed - all while handling the paperwork hassle-free! Candidates apply anytime, anywhere in minutes, right from their phone, and because of our matching algorithm and smart reviewing and rating possibilities, we ensure that businesses optimize their resourcing and workforce needs, without compromising on service, quality, or compliance.
Frederikssundsvej 62, 2., 2400, København, Denemarken
- support@temply.com
- temply.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
I would not recommend this app
I would not recommend this app. I was charged $76 for a subscription I did not intend to purchase. I was not reminded through Apple that my subscription was about to renew, and the payment was processed through Link instead, which made the charge even more unexpected.
I contacted support immediately, explained the situation multiple times, and requested a refund as soon as I noticed the charge. Unfortunately, I only received generic responses, and my case did not appear to be genuinely reviewed.
A company that values its customers should be willing to consider exceptional situations like this. Instead, my refund was denied without any flexibility or understanding. I encourage others to carefully review the subscription terms before using this app.
I DO NOT recommend this app to anyone…
I DO NOT recommend this app to anyone please beware they charged me 3x and closed my account, I was not able to contact the customer support, I sent an email but over a month ago and they still haven’t resolve this issue I will have to contact my bank and request a new card because Temply keep charging This is a scam at this point.
Plattenslagere
Temply skriver, at de er på udkig efter lagerarbejdere både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Jeg har haft en profil i et helt år nu, uden at der har været et eneste konkret jobtilbud inden for lagerbranchen!!! Hvorfor skrive, at i søger, når der ikke er noget at hente?
Har prøvet at ringe flere gange uden at komme igennem til firmaet. Virkelig useriøst!!
Jeg synes Temply vikar er dårligt…
Jeg synes Temply vikar er dårligt service.selvom man bedom ønsker vagter så det giver kun 0 vagter om morgen og fortæller det alle vagter som det bliver læg på deres temply app man kan søger det hele alle man har lyst hvilken vagter.
Det er dårligste vikarbureau.nogensiden jeg har
arbejder med.Og en ad konsulent fortæller eller skrive til mig virksomheden det er reserveret til bestemt vikar det vil have med den vagter som jeg ønsker.Ringer temply vikar for kort varsel at det er Ledigvagter
When the App works it's great for…
When the App works it's great for creating content, but I have had issues opening App for weeks now, meaning I can't use what I have paid for
Blev deaktiveret efter jeg havde en…
Blev deaktiveret efter jeg havde en yderst ubehagelig interaktion med jeres folk på telefonen. Fik at vide at jeg ikke kom til mine vagter selvom jeg lige har haft flere vagter i streg. Simpelthen for dårligt, jeg vil ikke råde folk til at bruge temply som en fast idtægtskilde da jeg nu står og skal finde et andet vikarbureau nu hvor jeg er deaktiveret i 3 måneder over ingenting.....
Pinligt dårlig kommunikation
Pinligt dårlig kommunikation med deres vikarer, og kan ikke kommunikere deres aftaler korrekt.
Yderst dårlig oplevelse

Uprofessionel kommunikation og planlægning
Fin platform, men man skal ikke planlægge sine dage, eller budget for den sags skyld, efter deres vagter. Jeg har gentagende gange oplevet, at planlagte vagter er blevet annulleret eller overbooket med kort varsel. Dette er alt fra enkle dags-vikariater til vikariater, der skulle have varet mange uger. De har endnu ikke formået at give mig andet arbejde, når de kort tid forinden har aflyst vikariater der skulle vare flere uger, og man derfor har nået at sige nej til andet arbejde. Dette gælder enda vagter, hvor man har været så sikker på jobbet, at de har bedt en skaffe skridsikre sko osv. Jeg har derudover oplevet at komme ud til forkert angivede adresser, og til et sted, hvor de ikke engang havde hørt fra temply om, at jeg skulle komme. Virker som om, de skal blive bedre til at kommunikere med de virksomheder, de tilbyder jobs hos.

Antwoord van Temply
Jeg synes Temply vikar er dårligt…
Jeg synes Temply vikar er dårligt service.selvom man bedom ønsker 4vagter så det giver kun 2vagter om morgen og fortæller det alle vagter som det bliver læg på deres temply app man kan søger det hele alle man har lyst hvilken vagter.Det er dårligste vikar bureau nogensiden jeg har arbejder med.
Vil slet ikke anbefale
Min ansættelse hos Temply har været en virkelig ærgerlig oplevelse. Dårlig håndtering af os vikarer og manglende/modsigende svar på diverse spørgsmål har plaget os igennem hele forløbet.
I forbindelse med min ansættelse har jeg forsøgt at få overblik over min rodet og upolerede kontrakt. Det resulterede i, at jeg endte med lange mailkorrespondancer og opkald, der førte til ingenting. Efter 2 måneder stod jeg med samme information, som jeg startede med, igen ingenting.
Jeg vil derfor fraråde ansættelse hos Temply.
Temply hjælper altid job eller problem, ingen problem
Jeg har været igennem mange vikar bearuer, og ud af dem alle er det Temply jeg har haft bedst samarbejde med, de hjælper ufattelig godt en, hvis der kommer problemer eller noget, så er de der bare!
Genialt online system til booking af…
Genialt online system til booking af vikarer - nemt, overskueligt og effektivt.
Temply er meget hjælpsomme og følger løbende op på samarbejdet.

anbefaler ikke
havde to jobs, som begge blev aflyst fordi de havde overbooket og ikke brug for mig. det ene blev aflyst dagen før, det andet blev aflyst 3 timer før. virkelig dårlig stil. anbefaler overhoved ikke, da man planlægger efter jobbene og de derefter bare bliver aflyst på stribe

Antwoord van Temply
Super god app og virksomhed
Super god app og virksomhed, som fungerer som den skal og passer til ens behov.

Antwoord van Temply
I had really good experience with…
I had really good experience with Temply. The information and their website is clear, precise, and simple. Now I’m working at Søpavillion really happy in which I have a wonderful team! Thanks! Mathias is a really nice guy!

God service .
God service .. flinke mennesker .. det gik ca en time så havde jeg et job efter jeg tilmeldte mig

Antwoord van Temply
Som jobsøger har det været fantastisk…
Som jobsøgende har det været fantastisk at være en del af Temply. Når jeg skriver her, så skyldes det, at det førte til et fast job. Dialogen med Temply er hurtig, præcis og med en god og positiv stemning. App'en fungerer perfekt - ikke så mange dikkedarer, der er det der skal være. Temply får de bedste anbefalinger her fra :)

Antwoord van Temply
Kan anbefales som virksomhed!
Fungerer super godt! Vi kom hurtigt igang og fik en super arbejdsom og hyggelig person ud.

Hamrende fed app!
Super nem og brugervenlig app! Jeg har kun haft gode oplevelser og håber på mange flere. Det fungerer bare