Gelukkig was ik net op tijd! Toen ze €47 vroegen voor een nieuwe tenaamstellingscode vond ik het wel HEEL veel geld voor een paar cijfertjes. 2 tellen googelen en blijkt dat dit inderdaad oplichter... Toon meer
PAS OP, werken waarschijnlijk met meerdere vergelijkbare site-namen. Wij werden er ingeluisd via tenaamstellingen.nl DOE DIRECT AANGIFTE. Zonder aangiftes kan de politie ook geen actie ondernemen tege... Toon meer
GEEN ZAKEN MEE DOEN ! Dit is misleiding, lijkt of je zaken doet met de RDW maar dat is niet zo. € 40,- betaald voor overschrijven, dienst kon niet geleverd worden. telefonisch niet bereikba... Toon meer
Hetzelfde als de door mij gelezen reviews. Oplichters die 33x zoveel vragen als het RDW onder het mom van bemiddeling. En dat voor een f***ing code :( 1 lichtpuntje en dat is dat ik €35,00 te... Toon meer
Oplichters geld weg en je hoort er niks…
Oplichters geld weg en je hoort er niks meer van
Oplichters!!
Oplichters!!! Probeer al weken mijn geld terug te krijgen. Op mails word niet meer geantwoord. Triest dat dit soort sites niet geblokkeerd worden. Je zou zo je geld maar moeten verdienen!!
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!! Het is dat het te ver rijden is naar Cruquiuskade 251 in Amsterdam anders was ik me geld terug gaan halen!!
Dievenpraktijk!
Dievenpraktijk!! Al twee weken krijg ik.hetxelfxe bericht als ik vraag om mijn geld terug te storten namelijk wat de meldcode is. Ik heb deze bij dr aanvraag oom niet ingediend. Krijg verder nergens antwoord op al gedreigd en gezegd dat ik juridische stappen onderneem, maar ze reageren er gewoon niet op! Dat sites zoals deze mogen bestaan verbaast me echt!! Ik dacht dat ik via de RDW een tenaamstellingscode aanvroeg en kwam dus bedrogen uit. Wees gewaarschuwd!
Hier ook een gedupeerde....dat dit…
Hier ook een gedupeerde....dat dit soort wanpraktijken kan doorgaan.dit moet hard aangepakt worden consumenten meer beschermen.
Je hoopt het niet mee te maken maar zal alles eraan doen mensen hiervoor te behoeden.
Trap er niet in!!!!!! Ga naar RDW voor 1,05 heb je het direct wat je moet officieel
zijn ze in overtreding?, Uhhh nee ontwetendheid, onoplettendheid,en het feit dat ze als eerste oppuppen geeft een schijn veiligheids gevoel,en je trapt erin.
39,35 betalen voor iets van 1,05.
Je zal je geld maar op deze manier verdienen🙄.
Eet geen broodje minder maar walg hiervan
Pure oplichters dit bedrijf en misbruikt het logo v.d. RDW…
Oplichting nooit wat ontvangen en ook na herhaaldelijk verzoek mijn geld niet terug gekregen.
tenaamstellingscode.nl = Vuile oplichters
Vuile oplichters, ik ben er ook ingestonken. TRAP ER NIET IN! Zeer slecht dat ze met het RDW logo schermen. Hier moet aangifte tegen gedaan worden.
Iets wat 1,50 kost verkopen onder…
Iets wat 1,50 kost verkopen onder de naam van de RDW. Pure oplichting!!!
In juridische zin betreft het volgens…
In juridische zin betreft het volgens de politie geen oplichting maar zogenaamde “dropshipping” waarbij de provider zoals tenaamstellingscode zich kan verschuilen achter de derde partij (RDW) die dan niet levert. Blijkbaar een maas in de huidige wet en regelgeving die natuurlijk geschreven is in een tijd dat dit allemaal nog niet mogelijk was.
Heb zelf dan maar een klacht ingediend bij Google, CCV, Molly, KVK, etc. want als ze hun medewerking niet meer verlenen helpt het ook. Als deze organisaties hebben een zorgplicht in de zin dat ze niet belangeloos ondersteunende diensten kunnen leveren.
Zou goed zijn als meerderen dit doen. Deze bedrijven hebben meer moeite met reputatie schade dan deze oplichters. En uiteindelijk kan dit effectiever zijn om het hen onmogelijk te maken. Of in ieder geval duur en lastig.
Oplichters!
Ik meende via de officiële website van de RDW een tenaamstellingscode aan te vragen. Deze heb ik ook ontvangen, ze blijven dus niet in gebreke. Ik had alleen geen idee wat de kosten hiervoor waren dus betaalde ik via i-deal 34,95 Euro. Na een telefoontje met de RDW bleek dit een bemiddelingswebsite te zijn. Een code kost via RDW 1,05 Euro. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en heb het gemeld bij mijn bank. Ik raad iedereen aan om dit ook te doen om deze oplichters aan te pakken!
DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE TEGEN DEZE SITE!!
Ook ik heb te snel gehandeld en ben hierin getrapt. Van mijn bank kreeg ik de tip om online aangifte te doen bij de politie. Bij voldoende meldingen tegen deze website moeten ze onderzoek instellen en deze site aanpakken.
Ik heb zojuist aangifte gedaan en hopelijk dat jullie dit ook doen!
Ik ben dus er ook ingetrapt wat een…
Ik ben dus er ook ingetrapt wat een viespeuk
Gisteren aangifte gedaan en als je hetzelfde mee maak doe aangifte zegt politie bij meerdere aangifte kunnen ze rekening blokkeren dus doe aangifte
Inderdaad zijn het oplichters
Inderdaad zijn het oplichters. Ik heb duidelijk in mail gevraagd om de fiets om te zetten op mijn naam maar ze hebben de oude eigenaar een nieuwe code toe laten sturen en dat voor 35 euro terwijl dat niets kost.
Ze maken inderdaad gebruikt van een RDW logo en je stinkt erin!!
Betaald en fluiten naar geld en bewijs
Ook hier, door haast om iets te regelen, zijn we erin gestonken. Oplichters!!!! Nooit iets ontvangen.
Is er dan niemand die deze site uit de lucht kan halen???
Ik vind het ook vreemd dat google deze site als eerste laat zien als je zoekt naar de RDW.
mailcontact "tenaamstelcode"
Ook ik had telaat in de gaten dat het niet om de RDW site ging, ws kan ik naar mijn 34,95 fluiten. Ik heb met ene Lisa mailcontact gehad en ze geven doodleuk het echte nummer van de klantenservice van het RDW.
Wat een stelletje boeven, is er geen Alberto Stegeman die dit eens aan kan gaan pakken?
Ook ik ben er in getrapt
Ook ik ben er in getrapt. Tjonge wat een rotzakken zijn dit zeg. Waarom gooit Google deze mensen er niet gewoon uit?
Pure oplichting
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Ook ik ben erin getrapt. Het zijn zwendelaars
Ongelooflijk ik ben ook vandaag…
Ongelooflijk ik ben ook vandaag opgelicht door deze achterbakse zwendelaar ik was veelste gehaast waardoor ik derin getrapt ben 41 euro gelicht dat Google deze zwendelaar meehelpt walgelijk dat het hier in Nederland gebeurt ik hoop dat de site offline gehaald wordt .