Gelukkig was ik net op tijd! Toen ze €47 vroegen voor een nieuwe tenaamstellingscode vond ik het wel HEEL veel geld voor een paar cijfertjes. 2 tellen googelen en blijkt dat dit inderdaad oplichter... Toon meer
PAS OP, werken waarschijnlijk met meerdere vergelijkbare site-namen. Wij werden er ingeluisd via tenaamstellingen.nl DOE DIRECT AANGIFTE. Zonder aangiftes kan de politie ook geen actie ondernemen tege... Toon meer
GEEN ZAKEN MEE DOEN ! Dit is misleiding, lijkt of je zaken doet met de RDW maar dat is niet zo. € 40,- betaald voor overschrijven, dienst kon niet geleverd worden. telefonisch niet bereikba... Toon meer
Hetzelfde als de door mij gelezen reviews. Oplichters die 33x zoveel vragen als het RDW onder het mom van bemiddeling. En dat voor een f***ing code :( 1 lichtpuntje en dat is dat ik €35,00 te... Toon meer
Volledige bull shit
Volledige bull shit, code kun je gewoon aanvragen met digid voor 1,10 euro bij RDW. Binnen een paar minuten geregeld. Helaas te laat gezien. Geld teruggevraagd maar nooit overgemaakt, echt slappe hap deze mensen!!!
Het zijn oplichters betalen google fors…
Het zijn oplichters betalen google fors om mensen misteleiden hoe kan rdw hier toestemming voor gefen aangifte gaan wij zkr doen
OPLICHTERS!!!
OPLICHTERS!!!! ik heb aangifte gedaan, geen idee of het iets uithaalt. Maar zeer kwalijk dat dit soort criminelen gewoon op deze manier hun gang kunnen gaan. Trap er niet in!!
Oplichters!!!
Ze proberen op RDW te lijken en creëren…
Ze proberen op RDW te lijken en creëren zo een val. Let op dat je op de echte site van RDW bent. Bij RDW kost het je 1 euro en heb je je tenaamstellingscode meteen.
bij RDW 1 euro
bij RDW 1 euro
ik zat op de website van RDW te lezen, daar stonden de kosten op 1 euro.
In een aparte venster deze site geopend na googelen. Opeens staat er 40 euro...
RDW moet dus iets doen aan hun vindbaarheid.
In mijn ogen gewoon oplichting, je kan bijna geen extra informatie vinden, en faq site enzo zijn stuk.
Jammer, want als ze nou wat meer effort erin hadden gestoken, was het een nuttige site geweest met misschien meer diensten. Gemiste kans en veel boze mensen nu.
GEEN ZAKEN MEE DOEN !
GEEN ZAKEN MEE DOEN !
Dit is misleiding, lijkt of je zaken doet met de RDW maar dat is niet zo.
€ 40,- betaald voor overschrijven, dienst kon niet geleverd worden. telefonisch niet bereikbaar na invullen klachtenformulier wel een deel terug gekregen. maar ondanks belofte natuurlijk niet alles,
Ze houden meerdere dubieuze websites op na bv :
tenaamcode.nl
digitenaamstellen.nl
uw kentekencard.nl
mijnkentekenbewijs.nl.
inmiddels weet ik ook welke persoon er achter deze websites schuil gaat.
Noemt zich Tilano en heeft een…
Noemt zich Tilano en heeft een stoffering en meubelmaker. Kantoor in Leiden, bargelaan 200. Was niet aanwezig.
Heeft een KVK nummer, 80664148.
Betaalde 39,50.
Fraudehelpdesk. Nl ingelicht.
Heeft ook een bv meatmaster.tv
Kijk dus uit.
Heb aangifte gedaan.
F.d.Best. Uit Katwijk.
Let op
Let op: ketekencard of tennaamstelling niet regelen via Tennaamstelling.nl en onlinesolutions.nl
OPLICHTERS!!!!! 99,90 betaald en niets ontvangen.
Pure oplichting, via RDW ca. 1 EUR
Pure oplichting als je kijkt dat ze een dienst leveren welke direct via RDW ongeveer een euro kost.
Oplichters en deze site is lange tijd…
Oplichters en deze site is lange tijd online,
Ga gelijk aangifte doen.
Misselijkmakend, maar wel legaal
Vandaag is het me toch een keer gebeurd: even niet goed opgelet en te pakken genomen door een slimme ondernemer zoals tenaamstellingscode.nl, met ene Rob Charleston als Customer Support Manager. Ik heb inmiddels voor welgeteld € 1,05 en binnen enkele minuten per mail een code ontvangen die ik zelf heb aangevraagd bij de RDW, perfecte service. Voor hetzelfde resultaat, maar dan met enkele dagen vertraging vraagt tenaamstellingscode.nl bijna € 40,-. Misselijkmakend dit soort praktijken, maar wel legaal. Ik heb de firma gevraagd de buit naar mij terug te storten, maar maak me weinig illusies. Eén ster is er echt nog één teveel.
Bedenkelijke bedrijfsethiek
Of het oplichting is, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Dit bedrijf maakt gebruik van de slordigheid en de haast die mensen tegenwoordig hebben. Ikzelf ben hierin geen uitzondering en ben 40 euro kwijt voor iets wat eigenlijk maar 1,05 euro kost. Als je de website goed bekijkt, en dit kost je nog geen 5 minuten komt alle info duidelijk aan het licht. Ook heb ik keurig mijn tenaamstelling ontvangen. Wel pas na 5 werkdagen. Op de RDW site kost het nog geen 5 seconden.
Ik had ook contact met ze opgenomen middels de website, en kreeg een nette reactie terug.
Dus ja oplichting.... Zoals op de website omschreven de extra kosten betaal je voor de dienst die zij verlenen om de tenaamstelling aan te vragen.
Als je zoals ik betaalt hebt, dan ben je akkoord gegaan met hun algemene voorwaarden. Deze heb je zelf geaccepteerd en kan je daarom (onder andere) niet meer beroepen op je heroepingsrecht.
1 ster van mij vanwege de toch bedenkelijke bedrijfsethiek. Uiteindelijk kan je kwaad worden op alles en iedereen, maar puntje bij paaltje ben jij zelf (en ik ook) verantwoordelijk voor je acties.
Door snelheid niet goed gekeken
Door snelheid niet goed gekeken. Site lijkt verdacht veel op de RDW site. Pas op. Je bent je geld kwijt. En nergens contact gegevens om ze te bereiken.
Helaas ook ingestonken: oplichters
Helaas ook ingestonken. Had haast, niet goed gelezen. Zijn oplichters en hebben niets met de rdw te maken. 40 euro weg!
Ga naar RDW.NL!!!!
Zelf de fout gemaakt door niet goed te lezen, het zijn oplichters van de bovenste plank!!! Je betaalt er een hoop geld voor, en wat ze doen is het voor je aanvragen bij de rdw, dit kun je zelf doen met digid en voor maar 1.05 euro. Makkelijk verdiend, door jezelf maar bovenaan te zetten met google ads. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Kanttekening is wel dat het mijn fout is door het via hun aan te vragen, dus mensen, als je dit wilt doen ga alleen naar de rdw zelf en niet dit soort malafide bedrijven!
Helaas er ook ingetrapt
Helaas er ook ingetrapt. Zijn echte oplichters. Ga ook aangifte doen
PAS OP oplichters dachten even gauw aan…
PAS OP oplichters dachten even gauw aan te vragen.
Helaas geld kwijt en geen code daarna voor een €1 gewoon bij RDW.nl
Ook erin getrapt
Ook erin getrapt. Heb mijn geld teruggeëist omdat ik 14 dagen bedenktijd heb. Als ze niet reageren ga ik ook aangifte doen.
Oplichters!!
Oplichters!!
Ik ga vandaag aangifte doen.
Nooit met deze site in aanraking komen.