Prima tent (Palmdale 600 lux), prima service. In eerste instantie de vekeerde tent ontvangen maar na 1 telefoontje naar de kantenservice werd dit adequaat opgepakt en had ik in no time de juiste t... Toon meer
Goede ervaring Met deze verkoop site 1voudige afhandeling kwa bestellen en betalen en ze doen wat ze zeggen voor 17u besteld is sanderdaag thuis ik had wel de pakjes dienst post nl net gemist maar... Toon meer
Ik kon nergens bij fysieke winkels 2 flexibele tentstokken krijgen waarbij ook palletjes zaten voor scheerlijnen en tentdoek. BIJ tenten.nl een groot aanbod aan tentstokken en accessoires. Binnen 2 d... Toon meer
Over Tenten
| Tenten.nl was formerly known as Tentenplaza.nl |
Een tent kan altijd van pas komen. Op Tenten.nl vind je verschillende soorten tenten, elk met hun eigen voor- en nadelen. Bedenk voor aanschaf goed wat je verwacht van een tent en waarvoor je de tent wilt gebruiken. Je vindt op Tenten.nl zeker de juiste tent, die je bovendien voordelig en snel kunt aanschaffen.
Oostpolderweg 15A, 4413 NN, Krabbendijke, Nederland
- 085-1044334
- info@mundo-recreatie.nl
- tenten.nl
Eerste zending van de regisseursstoel…
Eerste zending van de regisseursstoel bleek een bijzonder vuil exemplaar te zijn. Het werd wel opgelost middels retour zending rekening bedrijf en toezending nieuw exemplaar.
Tevreden.
Vlotte levering, pakket kwam goed aan. Product was zover zichtbaar goed, moet het nog gaan gebruiken.
Prima snel bezorgd
Ik heb nog niks ontvangen
Tent binnen 24 bij mij op de stoep
Tent binnen 24 bij mij op de stoep, boven verwachting! Prima tent, goede kwaliteit en betaalbaar!..Echt top..
Erwin van der Aa
Goed en stevig materiaal
Ik heb tentstokken besteld en die zijn goed en stevig. Alleen het verpakkingsmateriaal mag wel eens naar gekeken worden. Een gigantisch grote doos voor een klein pakketje.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Mijn garantie aanvraag werd pas in behandeling genomen nadat ik er achteraan heb gebeld. Vervolgens krijg ik een mail dat deze doorgestuurd is naar de fabrikant met de verwachting dat er binnen 2 a 3 dagen bericht zou zijn. Inmiddels zijn we een 6 dagen later en heb ik nog steeds niets gehoord.

Antwoord van Tenten
Snel geleverd
Snel geleverd, goede tent. Beschrijving opbouw zou wat beter/gedetailleerder mogen
Twee Stoeltjes besteld Op de dag van…
Twee Stoeltjes besteld Op de dag van bezorging 4 dagen later pas een mail gekregen dat ze niet op voorraad zijn en niet meer leverbaar! Week later pas geld terug! Hier bestel ik niet meer!
De verzending was goed.
Goede kwaliteit,snelle levering!
Hoewel de tent nog niet in de praktijk is getest(wordt mei 2023 in engeland) kon ik wel zien dat de kwaliteit goed is én de levering en service zijn prima!
Lichtgewicht en goed opvouwbaar
Praktische lichte kampeerstoelen. Ik was er naar op zoek sinds de buurman er afgelopen zomer door één van mijn stoelen gezakt was :-)
Tijdens vakantie ging tent stuk
Tijdens vakantie ging tent stuk door gebroken fiberstok. Tenten.nl heeft zonder enig probleem een nieuwe tent geleverd. Erg goede service die je niet veel meer ziet tegenwoordig.
Kwaliteit goed
Kwaliteit goed . gebruiksgemak uitstekend .prijs respectabel. algemene beoordeling een 8
Prima tent (Palmdale 600 lux)
Prima tent (Palmdale 600 lux), prima service.
In eerste instantie de vekeerde tent ontvangen maar na 1 telefoontje naar de kantenservice werd dit adequaat opgepakt en had ik in no time de juiste tent in huis, petje af.
De tent met behulp van m'n 8 jaar oude dochter in een half uur opgezet. Ondanks dat er geen tekening bij zit kun je niet verkeerd grijpen. Al met al mooie ruime familietent voor een geschikte prijs met een uitstekende ondersteuning van de klantenservice.
Prijs kwaliteit voor deze tent is…
Prijs kwaliteit voor deze tent is ongeëvenaard. 1 ster minder omdat ik de bestelde oranje kleurstelling niet kreeg maar een blauwe... Deze kleurstelling accepteer ik...