Bedrijf heeft geantwoord
Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Dårligt blev væk ude at give besked ???

Antwoord van Terrassepris.dk
Jeg fik en hektisk og målrettet medarbejder i telefonen. Det tog lidt pusten fra mig. Ud over det fik jeg en venlig og præcis beskrivelse af det videre forløb

Antwoord van Terrassepris.dk
Vi har endnu ikke fået udført arbejdet, men det var en meget god
og behagelig samtale vi havde med ejeren, af det firma der var send
fra jer, vi valgt at sige ja til han skal komme og udfører arbejdet.

Antwoord van Terrassepris.dk
Fin nok at snakke med. Men virkede ik helt som om ham jeg lige snakkede med havde styr på det med fliser og m2 udenfor et hus!
Men nu helt fint. Spændt på de 2 møder vi nu skal have.

Antwoord van Terrassepris.dk
En oplevelse af for lidt nærvær og for meget salgsfokus. Ikke lige vores kop te herude i "vandkantsdanmark"

Antwoord van Terrassepris.dk
Jeg kunne beregne en ca pris på jeres side der var 40 % dyre end jeres konkurrenters, og i informerede at det ville blive bedre ved den reele afgivelse af tilbudet, det var ikke tilfældet!
Regn med en pris på 1000 kr pr kvm for alm kedelige standard fliser!

Antwoord van Terrassepris.dk
Blev hurtigt kontaktet af medarbejder som oplyste jeg ville blive kontaktet af en entreprenør i næste uge og han ville sætte mødet op.
Upåklagelig betjening
Venlige hilsener Niels Brandt

Antwoord van Terrassepris.dk
Flik og høflig medarbejder, som ikke brugte for lang tid på at komme til sagens kerne, og var heller ikke påtrængende på den "trælse måde"

Antwoord van Terrassepris.dk
Nemt at få et prisoverslag, og tilbagesvar allerede dagen efter, og samtidig kontakt til lokal fagmand, så det fungerede godt og nemt.

Antwoord van Terrassepris.dk
Anmasende - aftalte at de skulle sende nogle kontaktinfo på nogle entreprenører, men i stedet har de lavet en aftale som jeg nu skal til at aflyse.

Antwoord van Terrassepris.dk
Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget, så en anelse mere naturlig tone vil udløse 5 stjerner næste gang. Men hellere for meget end for lidt, så godt gået og dejligt at se, at de mener det alvorligt med intentionen om at yde god service

Antwoord van Terrassepris.dk
Efter udfyldelse af prisberegneren, blev jeg ringet op fra firmaet på Amager.
Aftalte et besøg på vores sommerhusadresse for endeligt tilbud.
Modtog mail med forkert adresse og en udførende håndværker, som boede ca. 100 km fra sommerhusadressen. Meddelte adressefejlen telefonisk til ny medarbejder, som lovede at fejlen blev rettet. Blev efterfølgende ringet op at endnu en ny medarbejder, som straks efter vor samtale fremsendte en mail nu med rigtig adresse og en ny udførende håndværker, der kun har forretningsadresse ca. 40 km væk fra sommerhusadressen.
Alle var søde og elskværdige i deres både mundtlige som skriftlige henvendelser.

Antwoord van Terrassepris.dk
Jeg blev ringet op og vi havde en god dialog om et tilbud på anlæg af terrasse. Meget positiv samtale

Antwoord van Terrassepris.dk
Den første gang var aftalen udskudt til dagen efter. Det var helt fint, fordi jeg fik et kald og e-mail fra vedkommende. Så har vi aftalt, at han skulle komme i morgen, men han ville først ringe efter kl. 13. Jeg ventede indtil kl. 19 og han havde ikke ringet. Han ringede først kl. 19.30! Jeg havde mistet hans kald, men jeg gad ikke at ringe tilbage fordi det var så sent. Han ringede aldrig igen! Hvad er det for en service?!!!

Antwoord van Terrassepris.dk
God service håndværkeren har bare ik meldt tilbage og nu er der gået over en måned han har været og se projektet og lovede at sende en pris tre dage efter. Og 5 uger senere ikke et ord. Men det må jo betyde han har nok at lave dejligt i disse tider

Antwoord van Terrassepris.dk
Det er hurtigt at benytte, og man får hurtigt et tilbud om et besøg af en fagmand .

Antwoord van Terrassepris.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.