schoenen hiker besteld
schoenen hiker besteld, na lang wachten een ander merk van wandelschoenen ontvangen die totaal van slechte kwaliteit waren ze waren verpakt in een zak zonder doos
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jas besteld op 07/12/2023!!!!!!!!!!!!!!!
Jas veel te klein, jas geretourneerd, zoals gevraagd. Maanden later komt retourpakket, ongeopend, terug bij mij terecht. Kl......side die enkel uit is op geld en niet, totaal niet geïnteresseerd zijn in de klanten. Staat ook nergens vermeld dat het om mini-maten gaat. Eén keer, NOOIT meer. Kl.....winkel.
Zoals al heel vaak gemeld: retourzending voor eigen kosten naar .......C H I N A = 24EUR!!
Jas besteld: maat L, blijkbaar past deze maat bij hele kleine Chinezen.....
Reclamatie via mail: steeds zelfde antwoord.
Én....let op...Track & Trace stopt bij de Chinese grens.
Kortom: drama en begin maar alvast te fluiten....naar je centjes.
M'n vriend had een jas besteld, wist niet dat het uit China kwam, stond er ook niet. Daarom duurde de levering zo lang! Jas was veel te klein, ruilen kan, maar eerst op eigen retour sturen naar China.
Niet bestellen!! Geen eerlijke handel! Ze moesten zich schamen! Eens maar nooit meer! Dit moet gestopt worden!
Pas op met dit bedrijf, kleding komt uit China , maat en pasvorm niet conform EU.
Word geen oplossing geboden, hoge retour kosten naar China.
Dit lijkt een nederlandse website te zijn, maar is het niet. Bestellingen komen weken later aan uit China. Hoewel ik een maat M bestelde als niet te groot persoon, was deze te klein. Terugsturen kan op eigen kosten en met het risico dat het niet aanvaard wordt. Kosten om te verzenden naar China zijn echter hoog waardoor je alleen maar meer kosten maakt.
Moest dit ergens vermeld staan op de website dan zou dit helder zijn, als je een naam als tess mode.nl gebruikt, dan wil je duidelijk mensen om de tuin leiden.
Opgelet met dit bedrijf , niet gevestigd in Nederland !
Als er iets niet past of je vind het niet mooi kan je het terugsturen naar China ! Opgelet met deze oplichters !