Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede Sara Hald fantastisk og hurtig, da hun hjalp med nogle tekster på vores nye hjemmeside Resultatskaber.dk Hun og TEXTA gør et fremragende arbejde for sine kunder. Hun skal fremover... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TEXTA er den bedste til alle slags tekster:))) Kan altid finde en god løsning til alle opgaver:))) Kan kun anbefales:)) Virklig meget tilfreds med samarbejde. Vil gerne forsatte det:)) God priser, g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sidder du som mig, som er skarp på mange områder, men ikke lige på udførelsen af SEO tekster eller blogindlæg/artikler. Så kan jeg med roligt sind anbefale TEXTA ApS. Jeg har fået skrevet SEO te... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bruger Texta rigtig meget i forbindelse med mit arbejde på linkbuilding.dk og jeg har kun gode ord til overs for deres arbejde. Gode tekster, skrevet til tiden, uden nogle dikkedarer og præcis s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reclamebureau
  2. Centrale communicatie
  3. Ontwerpbedrijf
  4. Communicatieadviesbureau
  5. Online marketingbureau

Geschreven door het bedrijf

Et menneskeligt bureau. Vi laver meningsfuldt indhold for vores kunder, så de kan skabe værdi for deres.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i Obsidian Digital haft et godt…

Vi har i Obsidian Digital haft et godt samarbejde med Texta både som almindelige kunder i Textas forretning og i større samarbejder på fælles projekter.

Udover den høje faglighed er jeg særligt glad for Textas evne til at levere above and beyond selv på korte tidsperioder, når det kræves af projektet. Tidshorisonten overholdes, selv når scope i projektet ændrer sig.

Vi ser frem til mange flere projekter sammen i fremtiden!

19 augustus 2019

Fantastisk service

Fantastisk service! Levering til tiden og arbejdet udført er i orden. Jeg kan klart anbefale Texta Teamet. 🤙🏽

16 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt arbejde og super service!

Texta hjalp os med tekster til både vores hjemmeside og artikler. Vi havde selv mange ønsker til indhold og artikler, men formåede ikke at få ideerne ud og få det skrevet godt. Her fik vi en super god service og hjælp fra Texta, og hurtigt var alle ideer blevet til professionelt indhold og artikler. Tusind tak for hjælpen!

13 augustus 2019

Super kundeservice

Super kundeservice. Havde en dialog om en opgave med Peter. Udover rabat fik jeg leveret opgaven retur under et døgn senere, fordi jeg havde en personlig hastesag. Så kun +++++ herfra. Tak for hurtig og super ekspedition.

15 juni 2019

5***** kundeservice og kvalitet

***** kundeservice og kvalitet til tiden. Personligt har jeg 2 kontakt personer, ved Texta Peter og Sara. Min personlige fornemmelse går i alt sin enkelthed ud på at, De gutinder og gutter skal nok blive til noget stort. Må bare sige at de har forstået, og lytte til deres kunder og identificere hvilke problemer man står med. Herefter løser de opgaver til kryds og bolle. De kommunikerer i øjenhøjde og er bistående med råd og vejledning. På intet tidspunkt har jeg følt mig som et nummer i rækken, der er lyttet til mine foreslag, og herefter leveret til fulde. Det skal ikke være nogen hemmelighed at de ikke er ikke de billigste, og til det skulle jeg lige sluge et par kameler. Det er gjort til skamme og jeg føler at jeg har fået fuld valuta for pengene. kan kun give Texta Især Sara og Peter mine varmeste anbefalinger. Håber vores samarbejde rækker langt ud i fremtiden.
Mvh. Daniel Jensen 3bustilbud

15 april 2019

Mere end tilfreds med Texta

Mere end tilfreds med Texta, vi har brugt dem til at omskriver teksterne på vores hjemmeside. God kommunikation med Mynte, som er super sød og mega dygtig.

20 december 2018

Fremragende!

TEXTA gør i sit alt for, at man som kunde bliver efterladt med 100% kundetilfredshed og et stykke arbejde til perfektion - intet mindre.

Jeg kommer igen :)

8 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop gennemført et forløb med…

Vi har netop gennemført et forløb med Texta, hvor de skulle levere tekster til vores hjemmeside.
Kommunikationen og niveauet af teksterne har været i top, og deres kundebehandling har været ekstraordinær.
Texta kan varmt anbefales!

24 september 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt arbejde og lynhurtig levering!

Super oplevelse at benytte Texta! De hjalp mig med gennemretning og transkribering, og resultatet var til UG. Peter var super imødekommende og formåede at sikre at mine meget korte deadline blev mødt. Super professionelt arbejde. Vil anbefale alle at bruge Texta :-)

28 juni 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.