Teym Reviews

4,6

Mijn overhemd is met zorgvuldigheid, smaak, liefde en aandacht verzonden, dat blijkt uit alles. En er zat nog een mooi tasje met het merk TEYM bij, handig als je even een boodschap haalt of voor een b... Toon meer

Prachtige kleuren, geweldige kwaliteit, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, mooie verpakking. Let een beetje op welke maat je nodig hebt. Dit loopt per kledingstuk zeer uiteen.... Toon meer

Opnieuw een prima ervaring: een mooi kwalitatief hoogwaardig produkt, snelle accurate levering. Wat wellicht wat verbetering nodig heeft: telefonisch contact op dinsdag en donderdag liep wat moeizaam.... Toon meer

Er wordt me gevraagd naar een eerlijke constructieve review, wat niet zo moeilijk is. Het t shirt is van een zeer comfortabele kwaliteit. Tijdloos ontwerp dus zeer duurzaam. Het bedrijf houdt zich aan... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Herenmode

Teym is on a mission to build the impeccable wardrobe. One item at a time, we’re creating the pieces we’ve spent years searching for. Developed in our Amsterdam atelier and made in Europe, Teym’s products guarantee outstanding design, expert quality and honest production. On top of that; our efficient way of working reduces the conventional retail price by half without any compromise. Teym’s design studio and showroom are situated in the east of Amsterdam at Iepenplein 17-O.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Truien gaan snel stuk. Afrader, aangezien de truien duur zijn.

Meerdere truien besteld, waarin er steeds heel snel gaten in ontstonden. Teym zegt dat het niet aan het bedrijf ligt, maar ik motten zou hebben. Hebben die motten in mijn kast blijkbaar wel een voorkeur voor Teym. De gaten zijn zodanig, dat het lelijk wordt na repareren. Slechte service.

13 februari 2024

Fijne truien van goede kwaliteit

Twee jaar geleden een oudroze en donkerrood/paarse trui gekocht. De laatste kleur viel helaas wat donkerder uit. Maar ze dragen heerlijk. Dus onlangs een groene en kobaltblauwe trui gekocht. Mooie kleuren. En de kwaliteit is en blijft geweldig. Ik was ze met het wol programma en droog ze liggend op een handdoek. Het model blijft goed in model. En pluist niet. Tussendoor hang ik de trui een uurtje buiten, reinigt dan vanzelf. Erg fijne én warme truien, ben super tevreden.

4 maart 2024