Thai Gade Køkken i Måløv er uden tvivl en af de bedste thai take away-oplevelser, jeg har haft i lang tid. Maden smager helt fantastisk, og man kan virkelig mærke, at der bliver brugt frisk... Toon meer
Vi havde længe kig på Thai Gadekøkken, men dukkede først op for et par måneder siden og har hentet takeaway en gang hver uge lige siden. Vi bor i Smørum, fem km. derfra. Ejerne er et ægtepar,... Toon meer
Vi bestilte takeaway og blev desværre ret skuffede over maden. Min kæreste bestilte menu 12 “Pa Naeng” med tofu, da hun er vegetar. Hele retten var desværre alt for saltet, så det var svært at... Toon meer
En super madoplevelse. Gode råvarer og man kunne se og smage det var hjemmelavet. Vi prøvede lidt forskelligt som forårsruller, kylling Stay og deres Kylling Cashew. Fornuftig størrelse portion. Ikke... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Det værste thai-mad
Det værste thai-mad, jeg nogensinde har smagt. Restauranten har fået en ny ejer og kok, som tilsyneladende ikke ved, hvordan man laver autentisk thai-mad. Jeg blev meget skuffet. Lad dig ikke narre af de seneste anmeldelser, som har givet fem stjerner. Hvis du prøver stedet, vil du fortryde at have købt mad derfra.
Sød og venlig betjening
Sød og venlig betjening. Fantastisk velsmagende mad, grønsager og kød perfekte. Gode hjemmelavet forårsruller.
Meget lækker og autentisk thaimad
Meget lækker og autentisk thaimad. Især de hjemmelavede forårsruller og kyllingespyd må du ikke snyde dig selv for. Jeg fik en Phat Gai nudelret med meget mør og saftig kylling i. De nye ejere gør et rigtig godt stykke arbejde.
Det er super lækker autentisk thai mad
Det er super lækker autentisk thai mad. Man kan smage at maden er lavet fra bunden og dette er med til at skabe en lækker smagsoplevelse. Udover maden har de også et lækkert udvalg af specielle drikkevarer, som passer super godt til maden. Alt i alt en dejlig oplevelse og kan klart anbefales!
Super lækker autentisk thai mad i lille Måløv.
Super lækker autentisk thai mad i lille Måløv. Til forskel fra andre thai steder så er her et lille take-away sted, hvor grønsagerne ikke er helt udkogte, men derimod stadig har noget bid og virker til at være helt friske. Samtidig er særligt retter med kylling virkelig gode, da kyllingekødet er dejlig mørt og saftigt. Det kan hos andre thai steder godt være mere tørt. Klar anbefaling herfra!
Autentisk og lækkert
Vi har nu 2 gange været forbi og begge gange var maden meget lækkert.
Ud over at maden holdte sig varmt længe og smagte meget autentisk - så var servicen også god, vi er blevet mødt af smil.
Virkelig godt og velsmagende..
Virkelig godt og velsmagende..
Har nu været forbi to gange og bestille mad fra Thai Gade Køkken efter de nye ejere har overtaget. Det er blevet rigtig godt og kan kun anbefales. Portions størrelserne er gode.
Kommer helt sikkert igen…
Dejlig velsmagende og autentisk thaimad
Ny ejer
Har smagt flere retter .Smager fantastisk
kan varmt anbefales
God grund til i lukker!
Altså… God grund til i lukker!
Det var desværre ikke en god oplevelse… til gengæld var det dyrt, små portioner og SISSE stærkt 🤬
Det smager jo ikke engang af Thai :(
For stærkt, for dyrt og små portioner
Første besøg hos Thai Gade Køkken - desværre også sidste.
Små portioner, ALT for stærkt (selv med kun een chili markering) og alt for dyrt.
Det er godt nok dyrt at spise her ifht…
Det er godt nok dyrt at spise her ifht portionerne. Dog hvis man skal have lidt chilli, bliver der ikke sparet på det og man kan næsten ikke spise det når der proppes så meget chilli i når man kun beer om lidt. Oven i det taksere de f***** 12 kr for chilliflager de drysser på. Det er det rene snyd. 130 kr for en ret en 9 årig dreng kan spise 2 af. Jeg kommer ikke her igen.
Smagen af friskhed
Det er nok det bedste thai mad vi nogen sinde har fået, ualmindelig frisk og lækkert, der var rigtig meget smag i maden, så det var slet ikke brug for det ekstra krudt vi havde fået med.
Vi havde bestilt maden til levering på vores adresse til min søns konfirmation, manden kom præcis til tiden.
Alle gæster var vilde med det.
Men kunne virkelig smage der var brugt friske grønsager og så var der utrolig meget kød til hver af de retter vi havde bestilt.
Vi havde valgt en buffe i samarbejde med køkkenet.
Fra stjerne mad til øv….
Vi har altid købt mad der gennem mange år og har altid været tilfredse
Men det mad vi fik i dag var det ene kylling spyd råt og det kylling vi fik i vores retter var trævlede og totalt udkogt
Øv øv
Helt igennem fantastisk mad
Helt igennem fantastisk mad. Meget smagfuld. Kan klart anbefales.
Smagsoplevelse i verdensklasse
Min første bestilling fra Thai Gade Køkken,
Jeg bor i nabokommunen og har overvejet stedet flere gang, men har altid valgt noget jeg kendte.
I går skete det så og sikke en smagsoplevelse! selvom jeg havde et kort stop på vejer hjem, var maden dejlig varm og smagte himmelsk, -det bedste asiatiske mad jeg har fået i årevis.
Jeg kommer igen og vil varmt anbefale stedet, der havde behageligt personale bag disken
Bestilte grøn karry .
Bestilte grøn karry .. smagte på ingenmåde af det og risene var kolde . Det køber jeg ikke mad igen !
Lækkert mad og god smag
Lækkert mad og god smag. Passende portion størrelse. Kommer igen en anden dag
Maden er middelmådig,men stærkt i…
Maden er middelmådig,men stærkt i smagen og portionerne ret lille.Til gengæld er prisen HØJ.
Igen en fantastisk mad oplevelse🥳
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Det smagte ikke af thaimad og der manglede ingredienser ift., hvad der stod i deres menukort. Prisen var til gengæld ligeså høj som fx Wok shop, Woo wok, Thaiaway og andre spisesteder, hvor kvaliteten og smagen er væsentligt højere. Spild af penge og ikke et sted, der bliver besøgt igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.