That's Mine Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ordered puzzle playmats for my baby. Beautiful product, nice color and high quality; Im very happy with it! I experienced a small issue with my order which I contacted customer service about. They sol... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er absolut vild med deres tilbehør, vi har alt fra ammepude, sengesæt, stofbleer til en pusletaske til styret af barnevognen! (Og meget andet) Deres babytøj fungerer dog bestemt ikke for os, Bl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt nöjd med servicen! Köpte ett spjälskydd som tyvärr inte passade. Trots att jag stötte på problem när jag skulle skicka tillbaka från Sverige så hjälpte dom mig hela vägen och höll mig nöjd. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ordre ankom desværre ikke helt som forventet, da der både manglede et par varer, og én trøje ikke var i den stand, den burde være. Heldigvis blev situationen håndteret virkelig flot. Kundeservi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Babywinkel
  5. Decoratie- en interieurwinkel
  6. Kinderkleding
  7. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

That's Mine er et dansk brand grundlagt i 2015. Vi designer interiør til børneværelset og babyudstyr i høj kvalitet, der appellerer til de små og henvender sig æstetisk til forældrene. I alt hvad vi gør, fokuserer vi på kvalitet og multifunktionalitet og ønsker at motivere børnene til at lege så længe som muligt.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Professionel og personlig kommunikation med ansat. Fandt sammen løsning på mit problem.
Kundeservice har helt klart gjort at jeg vil gå efter produkter her fra en anden gang, da trygheden ved at købe her fra er så stor

14 januari 2025

Antwoord van That's Mine

Vi er glade for at vi kunne løse problemet og at du har haft en god oplevelse. TAK <3
Kh Team That's Mine

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke størrelsessvarende

Synes godt om kvaliteten. Desværre er deres tøj på ingen måde størrelsessvarende. Jeg har en baby under gennemsnits kurven der konsekvent er 1 eller 2 størrelser over gennemsnittet i tøjet. Fik en body i 68 i julegave, min søn er lige rykket op i 62 og den er så stram at få på, at vi har måtte gå af med den igen… det er virkelig ærgerligt.

4 januari 2025

Tak for din feedback - den giver videre til vores designafdeling <3

Man kan altid se vores størrelsesguide på hvert produkt - som vi altid sørger for at holde opdateret.

Du må meget gerne skrive en mail til hello@thatsmine.dk, så skal vi nok finde ud af en ombytning :)

Uundværlige Favoritter til Mine Børn

Uundværlige Favoritter til Mine Børn

Mine børn ejer en masse tøj, især nattøj og nattedragter fra That’s Mine. Kvaliteten er helt fantastisk, og den dobbelte lynlås er en genial detalje. Det gør bleskift så meget nemmere, især når børnene er nyfødte, da man kan åbne dragten nedefra. Vi er også vilde med deres sengerande og sengelommer. De er både dejligt bløde og super lækre, og deres smukke prints er så rolige og fine, at mine børn er faldet i søvn bare ved at kigge på dem.

Derudover har vi Tate trælegetøj, som mine børn elsker. Min datter er også helt vild med det juletræ, vi købte til hende i år – det har virkelig skabt glæde og hygge herhjemme.

Men det bedste og mest uundværlige produkt har været Dino-tyngdebamsen. Min søn var meget urolig som baby, og da vi skulle ud at rejse, blev tyngdebamsen en ægte redning. Den gav os både søvn og ro på ferien – og den har været uundværlig lige siden. Vi bruger den stadig og planlægger snart at opgradere til den større størrelse.

13 december 2024

Antwoord van That's Mine

Tusind tak for de rosende ord. Det er givet videre til designerne som er meget stolte :D
Kh Team That's Mine <3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemme at komme i kontakt med

Nemme at komme i kontakt med, lækre print og vare og holdbare produkter😍😍

1 december 2024

Mange tak for de fine ord - det betyder alverden for os <3
Kh os

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

En dårlig oplevelse ud af mange gode

Jeg er normalt en trofast køber på that’s mine. Jeg synes normalt deres kundeservice er god og de reagerer hurtigt.
Denne gang ved Black friday havde jeg en mindre god oplevelse, både på hjemmesiden og kundeservice efterfølgende.. kategorien bundle var forvirrende da samme stykke tøj lå under men ikke i samme print. Den kom dog stadig op i bundle kategorien. Det kunne kundeservice ikke se noget problem i. Ærgerligt..

1 december 2024

Tak for din anmeldelse<3
Vi er meget kede af hvis du har haft en mindre god oplevelse. Vi har selvfølgelig taget din kritik med videre og håber du handler ved os igen en anden gang.
Kh os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde reklamation med en vare, sagen blev løst hurtigt og uden problemer.
Virkelig fin service, handler gerne her en anden gang.

4 december 2024

Antwoord van That's Mine

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse <3 Tusind tak for den fine anmeldelse.
Kh Team That's Mine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev positiv overrasket da jeg åbner…

Blev positiv overrasket da jeg åbner pakken. Har købt sengesæt til mit oldebarn som gave. Det ser ud til at det er lagt i et net ( har ikke åbnet plastposen/ gave!). Blev glad af at åbne min pakke 🤗

21 november 2024

Antwoord van That's Mine

Vi er glade for at høre at vi har overrasket dig - vi elsker også vores små net til sengetøjet. Perfekte til en lille shoppe-tur <3 Tak for anmeldelsen.
Kh os.

Fremragende kundeservice

Jeg kontaktede That’s Mine angående en reklamation på min ordre og fik lynhurtigt svar fra kundeservice, som sendte mig en ny vare med det samme :)

5 november 2024

Hej Sarah.
Jeg er glad for at vi kunne løse problemet :) Håber du bliver glad for dine varer.
Kh Team That's Mine.

Kvaliteten er rigtig god

Elsker thats mine :)
Kvaliteten er rigtig god og holdbar og hele det univers de har skabt er så fint 🙏🏻

4 oktober 2024

Mange tak for de fine ord Camille <3
Kærlig hilsen
Team That's Mine

Min varmeste anbefaling!

Har købt hos That’s Mine tre-fire gange, med stor fornøjelse.
Lækker kvalitet, søde print, hurtig levering.
Ikke en finger at sætte på dét. Min varmeste anbefaling!

11 september 2024

Hej Yasmin.
Tusind tak for de rosende ord - det sætter vi stor pris på <3
Kærlige hilsner,
Team That's Mine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thats Mine er mit ultimative…

Thats Mine er mit ultimative yndlingsmærke. Ikke nok med varerne er i flot lækker kvalitet, hvor der er tænkt over detaljerne, så har de også hurtig levering og god service.
Jeg startede med at blive anbefalet deres geniale ammepude, og kan bekræfte at det er den bedste på markedet! Sidenhen har jeg købt en stor del af tøj, sengetøj o.lign. til min datter hos Thats Mine. Stor anbefaling herfra.

20 september 2024

Kære Carina.

Tusind tak for de rosende ord - det betyder enormt meget for os ♥️

Tak for at dele din oplevelse med os! ♥️

De bedste hilsner,
That's Mine