Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er endelig fri, fra the many og derfor kan jeg udtrykke min ekstreme skuffelse over dem. Heldigvis er jeg en af de få, som ender med forlade dette firma med lille overskud. Dog kunne en guldfis... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brickshare gør investering nemt for alle. Specielt os “normale” mennesker, der måske ikke har så meget indsigt i hvad der måtte være fornuftige investeringer. Investering i mursten - fast ejendom e... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I am really stuck. I had my money in their investment portfolio and now they have shut down the company and I don't know how to get my money back

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bare lad være. Udefra virker virksomheden professionel, men det fungerer slet ikke. Dårligt afkast igennem flere år. Projekterne ændrer sig under vejs og mit investeringsbeløb blev mindre ved ændring,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Beleggingsadvies

Geschreven door het bedrijf

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på hello@the-many.com.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Overbelastning OK.

Ok, lidt startproblemer pga. Overbelastning på den nye hjemmeside og navnet skal man da vist også lige vænne sig til.
Brickshare lød bare bedre... Det er jo også mere kendt, så der har i lidt at arbejde med.
Blev helt nervøs for at alt var slukket, efter omlægningen, da mit dashboard var blank!
Siden gik så også helt ned, når jeg klikkede kontakt knappen. Vi ser om det bliver bedre.
Ellers et fedt koncept, så jeg er spændt på selve produktudviklingen. Vh. Investor.

25 september 2020

Hej Johnni

Tak for anmeldelsen - der jo er den første på Trustpilot, siden vi skiftede navn. Håber, du har haft en god weekend i mellemtiden.

Vi må jo erkende, at vi havde lidt problemer i fredags på hjemmesiden, som du skriver. Vi fik mange flere besøgende på siden, end vores server kunne klare, så vi var nede i cirka to timer. Problemet blev dog løst af vores stærke tech-team, og alt burde igen være i orden.

Jeg håber, du har lyst til at prøve os af en anden gang. Siden er stadig relativt ny, men vi arbejder hårdt på at forbedre den løbende og afhjælpe problemerne, når de opstår. Til en anden gang kan jeg anbefale dig at tage direkte kontakt til os, når du oplever problemer - så bliver vi mere opmærksomme på det (hvis vi ikke allerede er det,) og vi kan forklare, hvad omstændighederne bagved er osv.

God dag.

Mads - The Many

Long time investor at Brickshare

I have been with Brickshare from the beginning. Even though Brickshare have had issues and bugs they have rectified these within reasonable time frames. Communication is swift and they pick up the phone when you call.

18 augustus 2020

Hello Flammen

Thank you for the review.
As with everything new, we also experience slight hiccups whenever we release something. Luckily, we have helpful investors and users ready to call these bugs out so we can fix them!

Thank you for the support and good luck with your investments.
Kind regards

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ingen problemer, udbytter til tiden.

Har investeret i 5 forskellige 'ejendomme'(købt da de blev udbudt).
Ingen problemer, udbytter til tiden.!

Desværre der er langt tid mellem projekterne og tager det temmelig lang tid (måneder) fra projekt bliver udbudt til handelen/investeringen er gennemført.
Brickshare har nu gjort det mulig at tilmelde sig projekter når de bliver udbudt og først indbetale investeringsbeløbet når projektet er tæt ved at være klar… Stor ros for det!

Brickshare mangler en mulighed for ’live’ at handle andele med andre investorer.
Vil man sælge/købe skal man kontakte brickshare. (jeg aner ikke hvor længe det tager at sælge sine ejendele).

Jeg tror et sekundært marked, som det kender fra andre platforme. Ville får flere til at investere gennem Brickshare... Og dermed nedbringe den lange Funding periode.

10 augustus 2020

Hej Christian

Tak for anmeldelsen.
Det glæder os, at du er tilfreds med dine investeringer. Netop "problematikken" med, at der går noget tid, før projektet er lukket, til handelen er gennemført, er noget, vi har haft stor fokus på. Det har også en sammenhæng med vores reservations-mulighed, der netop er skabt for at vore investorers penge ikke står og samler støv på en bankkonto.

Fortsat held og lykke med dine investeringer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil ikke anbefale at investere i Brickshare

Jeg havde gennem mit firma investeret 20.000 kr. i Brickshare for at se hvad det var for noget. Da det ikke levede ikke op til mine forventninger, bad jeg i september 2019 om at få indløst min andel.

5 dage efter kom der svar om, at det ville “tage tid” at finde en investor der kunne overtage min andel.

40 dage senere spurgte jeg om der var en ny investor i sigte. Der kom ikke svar.

Midt i december 2019 skrev jeg igen og spurgte, om man ikke kunne forvente et svar og om de havde forsøgt at sælge min andel. Det kom et svar om at de havde stoppet al salg af andele pga en aktieombytning i et andet projekt. Dog kunne jeg fra første kvartal 2020 indløse min andel via deres hjemmeside.

Der gik seks måneder gik uden at den lovede mulighed på deres hjemmeside kom, og i juni 2020 rykkede jeg for hvornår jeg kunne indløse min andel via hjemmesiden.

Ifølge svaret kunne man alligevel ikke indløse andelen via hjemmesiden, men de kunne gøre det ved at jeg indsendte:

1. Selskabets ejerbog
2. Selskabets vedtægter
3. Selskabets stiftelsesdokumenter
4. Kontoudtog der verificerede virksomhedens kontonummer.

Når dette var modtaget, kunne de lave en overdragelsesaftale.

Jeg svarede, at de ikke havde krav på disse oplysninger, og at de blot kunne indsætte pengene på mit firmas NEM-konto.

De svarede, at det havde jeg egentlig ret i. Efterfølgende fik jeg mine penge.

Konklusionen: Det er nemt at investere i Brickshare, men når man skal pengene ud igen, kommer der enten ingen svar, der kommer urigtige svar, der loves en masse som ikke overholdes og man fisker uretmæssigt efter firmaoplysninger. Det er desuden under al kritik, at det tager mere end 9 måneder at få sine penge ud igen.

Jeg vil ikke anbefale at investere i Brickshare.

16 juli 2020

Hej Thomas

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med at få dine penge udbetalt. Det hjælper ikke nogen at komme med søforklaringer her; der er ikke meget andet at sige end at det ikke er godt nok.
Vi vender hændelsesforløbet internt for at forbedre processen, så vi forhåbentligt undgår at forvolde flere frustrationer med andre i lignende situation.

Til dem der læser anmeldelsen vil jeg gerne sætte tingene lidt i perspektiv. Der er et vigtigt forhold ved den anmeldte investering, der ikke er gældende for fremtidige investeringer på platformen.

Investeringen har nemlig været i et af de tidlige projekter med den gamle struktur.
Vores første investeringsprojekter på siden tilbage fra 2018 og start 2019 var struktureret anderledes end de nyere projekter. For at forbedre investorernes forhold har vi lavet ændringer, så man i stedet for at investere direkte i et ejendomsselskab investerer i en fond, der ejer ejendomsselskabet. Det giver øget investorbeskyttelse og gør det også markant lettere for os at tilbagebetale investeringer, når investorer ønsker at indløse. Den aktieombytning, du refererer til i anmeldelsen, dækker over dette skifte, hvor vi rigtignok stoppede for salg af andele i en periode.

Eftersom alle nuværende og fremtidige projekter på platformen er med den nye struktur, undgår vi denne bestemte hovedpine fremover.

Jeg beklager igen, at det ikke var en god oplevelse. Vi strammer op til en anden gang - og ellers vil jeg ønske dig held og lykke med dine investeringer andetsteds samt en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har styr på hvad de laver

De har styr på hvad de laver.

Folk der giver dem få stjerner her på Trustpilot har ikke fanget fidussen i at ejendominvestering er en langtidsinvestering, ikke en 1-2 års eksplosion.

11 juli 2020

Hej Emil

Tak for anmeldelsen.
Af og til kommer det som en overraskelse for nogle, at ejendomsinvestering typisk er mere langsigtet. Det er selvfølgelig vores ansvar at få det formidlet bedre til investorer for at undgå misforståelser. Vi arbejder på at informere bedre, så alle er med på, hvad det drejer sig om, og vi undgår skuffelser.

Pøj pøj med dine investeringer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man må ikke anvende en tørretumbler til udtørring af Uld.

Siden 21.09 2019 har jeg investeret i alt 29.462,54 kr. i tre projekter efter ca. et år og ni måneder har min investering valgt at bruger en børnehave rucher baner så i alt er på 28.179,12 kr. Hvis jeg trækker den immense udbytte som har jeg fået den 24. juni 2020 på i alt 253,00 kr. så har jeg en tab på 1.029,90 kr. Jeg er ikke økonom eller ekspert som jer, men min "aktie spare konto" som selv har investeret i, er steget fra 50.000,00 kr. til ca. 57.000,00. Åbenbart Brickshare bruger tørretumbler til at lave beregninger med efter værdien af investeringer er skrumpet lige som uld i tørretumble.

30 juni 2020

Hej Friadon
Tak for anmeldelsen.

Vi beklager, at dine investeringer hos os ikke kan leve op til din aktiesparekonto. Investering i ejendomme har typisk mindre udsving end aktier, og vi anbefaler da også en lang tidshorisont på minimum 5 år til vores investeringsprojekter. Aktier kan give højere afkast på kortere tid, men de indebærer også et andet niveau af risiko. Mange af vores investorer bruger vores investeringsprojekter som et supplement til at diversificere deres portefølje – som du helt sikkert også har gjort.

Faldet i værdi på lige godt 1.000 kr. stemmer helt overens med det, vi havde forventet for det første år i det projekt, du har investeret i først. Dit andet projekt er først ved at blive gennemført nu, hvorfor der naturligvis ikke har været nogen forrentning endnu.

Husk, at du først har tabt penge, når du har solgt din investering. Vi håber på, at du fortsat vil holde fast i dine investeringer hos os, og at der kommer et bedre afkast til dig i fremtiden.

Ellers ønsker jeg dig held og lykke med dine investeringer hos os, på din aktiesparekonto og andetsteds.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har haft min investering i over et år…

Har haft min investering i over et år og har tabt ca 200 kr, hvis jeg sælger min andel. Det er jo ikke acceptabelt.

Især når de har lovet 8-10 % på nordvest

24 juni 2020

Hej Sebastian

Tak for anmeldelsen.
Jeg beklager, at investeringen ikke lever op til dine forventninger.

Det er værd at påpege, at vi forventer 8-10% afkast set som et gennemsnit over 10 år – og at dette afkast er en kombination af udbetalt udbytte og værdistigninger i ejendommen. Vi forventer altid, at det tager mindst et år at indhente de tabte omkostninger ved selve ejendomshandelen. Det kan man også se i budgettet for projektet, der ligger frit tilgængeligt for brugere på hjemmesiden. Det projekt, du konkret refererer til, har faktisk performet en smule over det forventede – hvilket man kan se i kvartalsrapport for første kvartal i år.

Vi overtog ejendommen i efteråret sidste år, hvorfor der ikke har været så lang tid at udbetale udbytte i endnu. Vi har dog allerede udbetalt 1,125 millioner i udbytte; og din andel af dette skulle gerne dække de 200 kr. du ville tabe, hvis du solgte dine andele.

Vi håber, at du vil holde fast i din investering, og at du med tiden får et mere tilfredsstillende afkast. Held og lykke med dine investeringer.

Five stars!

Five stars! Happy to recommend to any long term investor looking to diversify his/her portfolio.

23 juni 2020

Hello Rune

Thanks for the kind words. Being a nice alternative option for long term investors is exactly what we are aiming for.

Good luck with your investments with us and elsewhere.
Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gør det nemt at være ejendomsinvestor

Spændende, at være ejendomsinvestor og dejligt, at man kan gøre det uden at skulle stå for udlejning og administration selv. Jeg har modtaget udbytte som planlagt.

19 juni 2020

Hej Tina

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder os, at du er tilfreds med din investering.

Fortsat held og lykke med dine investeringer.

De bedste anbefalinger til Brickshare

De bedste anbefalinger til Brickshare herfra.

Jeg investerede første gang i juni 2019 og har løbende investeret flere penge i tre af deres projekter.

Hvis jeg solgte alt nu, ville jeg stå med et samlet tab, men det vidste jeg på forhånd. Det fremgår af de enkelte projekters budgetter, at i hvert fald år 1 og til dels også år 2 er en underskudsforretning pga. etableringsomkostninger og udgifter til advokater/byggesagkyndig/realkredit/tinglysning/Brickshare.

På nuværende tidspunkt er situationen som følger.

De løbende udgifter til drift af ejendommen er på eller under budget.

Lejeindtægterne er på eller over budget.

Derudover har to af ejendommen fået hævet vurderingerne væsentlig mere end budgetteret.

Jeg har modtaget de første udbyttebetalinger, og der er yderligere på vej i slutningen af denne måned. (De blev sat på pause pga. corona, hvilket var det eneste ansvarlige at gøre).

Kundeservice/support hos Brickshare er hurtig, kompetent og tålmodig.

17 juni 2020

Hej Troels

Tusind tak for den nuancerede anmeldelse og de flotte ord. De luner, og de bliver givet videre til resten af kontoret.

Fortsat held og lykke med dine investeringer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stor åbenhed og lette at komme i kontakt med :-)

Jeg kan se at mange af anmeldelser går på at folk ikke har tjent på det første år, men de gør ellers meget ud af at skrive, at det først er efter 5-10 år at det begynde at ligne noget. Jeg synes, at jeg har oplevet stor åbenhed fra dem og de er lette at komme i kontakt med og der har også være mulighed for at tage ud og møde dem personligt til div. arrangementer.

Jeg har sendt flere e-mails til dem og jeg synes at Julie skriver i en meget positiv tone og ønsker mig f.eks. god weekend og virker begejstret, når der er noget jeg forstår, som jeg har søgt svar på. Så det er også meget rart :-)

12 juni 2020

Hej Caspar

Tak for de venlige ord.

Held og lykke med dine investeringer - hos os og andetsteds.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Som så mange andre peer-to-peer…

Som så mange andre peer-to-peer platforme er der store løfter, men resultaterne er desværre ikke derefter. Afkastet og værdien af ens anparter er godt under forventning. For mit vedkommende har jeg fået 1.2% i udbytte på et år og min andel er ca det tilsvarende mindre værd, så alt i alt status quo. Det er nok primært Brickshare selv der står til at tjene på deres forretning og i mindre grad investorerne.

21 mei 2020

Hej Steffen

Til at starte med vil jeg minde om, at vi har visse engangs-omkostninger forbundet med overtagelsen af en ejendom - såsom advokatbistand og teknisk rådgivning. Det har fra starten været medregnet i vores budgetter, der ligger frit tilgængelige på projektsiden. På grund af disse ser vi netop, at det tager et år, hvis ikke endda to år, for værdien af ens andele at indhente den oprindelige værdi af investeringen. Netop derfor betegner vi vores investeringsprojekter som værende for den langsigtede investor med en tidshorisont på +5 år.

Den ejendom du har investeret i blev overtaget af os i efteråret 2019. Derfor har der ikke været lang tid til at forrente investeringen endnu, hvorfor der heller ikke har været særlig meget udbytte. De 1,2% du nævner stemmer dog helt overens med det, der står i vores budget for projektet.
Faktisk har din investering performet væsentligt bedre end vi havde forventet. I kvartalsrapporten, som du har fået tilsendt og også kan se på dit dashboard, fremgår det, at forrentningen for første kvartal 2020 alene var på hele 8,4% - mod en forventning på 2,3%.

Vi er selv godt tilfredse med udviklingen, og vi er også ved at igangsætte en udbetaling af udbytte til investorerne.

Jeg ønsker dig fortsat held og lykke med dine investeringer hos os og andetsteds.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Afkast lever desværre ikke op til forventningerne

Har lavet tre investeringer på platformen:

1) 10000 kr i maj 2019, projekt NordVest.
Resultat: jeg har fået 89 kr i udbytte efter skat og salgsværdien er pt 9928 kr. Hvis jeg sælger i dag, med Brickshares administrationsgebyr på 1%, har jeg haft et netto tab på 82 kr.

2) 10000 kr i dec 2019, projekt Linde Alle.
Resultat: 0 kr i udbytte, salgsværdi er pt 9527. Så et salg i dag ville give mig et tab på 573 kr inkl adm. gebyr.

3) 10000 kr i feb 2020, projekt Rødovre.
Resultat: projektet er endnu ikke fuldt finansieret, og det er usikkert hvornår det bliver det. Så jeg har solgt, da jeg mener pengene er bedre investeret andetsteds. Tab: 100 kr (adm gebyr).

det er forventeligt at det ikke er gået godt, pga. Coronakrisen, men investeringerne tegner bestemt ikke til at kunne leve op til de af Brickshare oplyste forventninger på 8-9% afkast og 3-4% udbytte årligt.

Platformen er ellers fin og brugervenlig, og kommunikationen er god. Jeg håber selvfølgelig de 2 tilbageværende projekter kan generere et overskud på lidt længere sigt. Men jeg kan altså ikke anbefale at investere gennem Brickshare pt.

18 mei 2020

Hej Andreas

Beklager, at afkastet ikke lever op til forventningerne.
Vi forsøger at gøre opmærksom på, at vores investeringer bør ses som en langsigtet mulighed, og vi anbefaler en tidshorisont på mindst fem år. Derfor er vores afkast beregnet som et årligt gennemsnit over 10 år. Udbyttet er en del af afkastet, så tallene skal tolkes som et afkast på 8-9%, hvoraf de 3-4% er udbytte - resten kommer fra potentielle værdistigninger.

Ellers mange tak for rosen for platform og kommunikation. Vi håber ligesom dig, at du får et overskud på længere sigt, og at du dermed får lyst til at anbefale os i stedet.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os direkte, hvis du har brug for det.

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefale denne investeringsform, da det desværre viser sig at være for godt til at være sandt.

Med forholdvis små investeringer som 20.000, er udbyttet minimalt.
Det gælder hele paletten af ejendomme.

Der manipuleres med markedsføringen, hvilket vil sige at udbyttet oplyses årligt, men udbetales kvartalsvist. Herudover er de forventede udbytter urealistiske.

Forvent ikke mere end 100 kr. før skat efter hvert kvartal, hvis der altså overhoved udbetales noget.

Når du skal af med din investering igen, vil kursen aldrig komme op over 100, så du er i princippet låst med et tab for altid.

Selvfølgelig er investeringer aldrig nogen garanti for gevinst, men manipulation med markedsføring og urealistiske beskrivelser, er ikke i orden.

Skynd dig væk fra deres flotte og smarte hjemmeside.

2 mei 2020

Hej Dennis,

Vi lever af at have glade investorer, og dem har vi mange af, derfor er vi naturligvis kede af at høre at du ikke er tilfreds med din investering. Lad mig lige gennemgå dine punkter, en efter en for overblik.

Udbytte
Alle investorer, uanset hvor meget de har investeret, modtager den samme %-sats af deres investering som udbytte. På vores hjemmeside, er der angivet hvilket udbytteniveau man kan forvente for hvert enkelt projekt. Det ligger typisk på mellem 3-4% om året. Vi udbetaler normalt udbytte én gang i kvartalet – det gør vi blandt andet for at tilgodese vores investorer med hyppige udbetalinger.

Manipulation med markedsføring
Vi angiver, meget tydeligt, forventet udbytte og afkast på et årligt niveau. Det er helt standard. Vi udarbejder et omfattende investormateriale, som man bør gennemgå før man investerer. Materialet er tilgængeligt for hvert projekt på hjemmesiden og indeholder blandt andet også information om afkast og udbytte.

Man låses fast i tab
Din kommentar er ganske enkelt usand. Der er to aspekter i det.
1) Vi regulerer NAV/kursen hver 14 dag. Over tid, som stiftelsesomkostningerne afholdes, der indbetales husleje og ejendommen potentielt stiger i værdi stiger NAV/kursen
2) Forrentningen af din investering afspejles i både NAV/kursen, men også af udbyttebetalinger. NAV/Kursen falder efter udbytteudbyttebetaling, lige som det sker for aktier. Det skal man naturligvis have for øje, når man ser på det.

Generelt er man nødt til at anskue ejendomsinvestering som langsigtet – særligt for investorer med en tidshorisont over tre år.

Urealistisk
Vi er altid konservative i vores budgettering af vores projekters forrentning af investorernes penge. Vi har intet incitament til at oversælge investeringerne, vi lever af tilfredse investorer, som kommer igen og dem har vi mange af. Vi har dybt professionelle og uvildige samarbejdspartnere til at gennemgå både de ejendomme vi køber, men også den kommercielle side af investeringerne.

Tag endelig fat i os direkte, hvis du har flere spørgsmål, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ingen udbetaling grundet COVID 19

Ingen udbetaling grundet COVID 19. Ærgerligt. Som mange andre får man ikke udbetalt som lovet. Overvej dette før I investerer.

1 mei 2020

Hej Anders

Som udgangspunkt er vi forsigtige med at love noget, når det kommer til at udbetale udbytte. Det er en vurderingssag, om der er likviditet i selskabet til at udbetale udbytte. Vi har visse forventninger, men vi prøver at holde os fra direkte løfter.

COVID-19 har været en ekstraordinær situation, der har ført til stor usikkerhed på markedet. For at kunne imødegå eventuelle uforudsete hændelser blev det besluttet at tilbageholde udbyttet for første kvartal. Udbyttet bliver udbetalt fra overskydende egenkapital, og vi besluttede at have en ekstra buffer.

Som du med sikkerhed har fået fortalt, udbetaler vi nu udbytte for andet kvartal, og i denne runde inkluderer vi også det, der blev tilbageholdt fra første kvartal. Dermed kommer vi faktisk til at udbetale det udbytte, vi havde forventet.

Der er absolut ingen garanti for, at vi ikke ser en lignende gentagelse af det, vi har set som følge af COVID-19. Men det er vigtigt at huske på, at det er en ekstraordinær og unik situation.

Jeg ønsker dig en god dag og held og lykke med dine investeringer.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man burde være advokat for at investere her

Investerede i 2018 10.000 kr i Brickshare og i 2019 igen 10.000. Udbyttet har været minimalt.
I efteråret sendte de mail om, at man nu skulle omkonvertere sine aktier til fondsandele, for at få mulighed for st indfri aktien igen. Samtidig vedhæftes 30 sider til gennemlæsning! Da jeg ikke svarede i forste omgang, blev jeg bombarderet med påmindelser i mails og endda 2 telefonopringninger. Jeg skrev under.
Nu er jeg så blevet ringet op af Brickshare, at der er en ændring i de 30 sider!! Og de har sendt en ny aftale til gennemlæsning og underskrift!
Jamen, TROR DE, AT JEG ER ADVOKAT! De skriver konstant, at man bør rådgive sig med en økonomisk fagperson. Hvem har råd til det med et udbytte på 350 kr over 2 år! Og til at gennemlæse alle bilagene!
Troede egentligt, at Brickshare var møntet på private småinvestorer, som kunne tilgå en simpel fællesinvestering i mursten.
Men så simpelt er det desværre ikke.

14 april 2020

Forventningerne bestemt ikke indfriet

Jeg investerede 50.000 kr. 26. juli 2018 - i skrivende stund investerede jeg således for ca. 1 år og 8 måneder siden.

Jeg har modtaget i alt 1.191,16 kr. i udbytte til dato.

Værdien af investeringen udgør nu 45.570 kr.

Når der blevet stillet afkast på 6-8 % og udbytte på 3-5 % i udsigt, så kan jeg kun være skuffet.

16 maart 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Idéen er god nok, men ...

Idéen er god nok, men der er langt fra idé til hvordan det fungerer i praksis. Jeg har valgt at investere et mindre beløb i virksomheden her, og mit indtryk er at de forsøger at gøre det så godt de kan.

Men det værende sagt, så er der nogle ting der slet ikke fungerer. Helt tilbage til 27/08-2019 bad jeg om få indløst mine andele, da jeg gerne ville investere pengene andetsteds. Jeg er pt. blevet stillet i udsigt at jeg kan få dem udbetalt engang efter Q1 i 2020, så altså i April. Hvis jeg er heldig. Så altså > 8 måneder efter jeg første gang indgav mit ønske om udbetaling.

Personligt vil jeg derfor anbefale at man kigger i andre retninger, når det kommer til investering.

27 februari 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Godt koncept men skidt udførelse!

Brickshare er simpelthen for dårlige til at holde, hvad de lover og stiller i udsigt mht. tidsplaner. Og når tingene så bliver forsinket er de dårlige til at informere om forsinkelsen. Det gælder i forhold til de enkelte projekter og det gælder i forhold til opdatering af platform/web-site. Udbyttebetalinger (og tilbagebetalinger) forsinkes/udsættes uden, at der informeres herom, og tidslinjer for de enkelte projekter opdateres ikke efter, at investeringerne er “kommet i hus”, hvilket især er utilfredsstillende, når der kan gå over et år fra investeringstidspunkt til første udbyttebetaling.

27 november 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.