Zeer snelle levering, producten werken prima, makkelijk aan te brengen en mooi resultaat. Een van mijn bestellingen bleef hangen bij PostNL. Er werd zonder enige discussie direct nieuw verzonden. 1e l... Toon meer
Bestelde spullen nog niet gebruikt, behalve microvezeldoek. Deze werkt goed, zelfs om mijn bril mee schoon te maken. De microvezeldoek kwam in een plastic verpakking met zipsluiting. Oogt net wat prof... Toon meer
2 kleine droogdoeken besteld. De grote ben ik bekend mee. Vandaag de kleine gebruikt en ook deze werkt super. Droogt streeploos en makkelijk hanteerbaar bij drogen naked bike ivm formaat. Makkelijker... Toon meer
Welkom bij The Paddock! Bij The Paddock zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor motorfietsen, auto's en fietsen. Onze missie is om jouw rijervaring te verbeteren door producten van topkwaliteit aan te bieden die zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken zijn. Wat ons onderscheidt, is onze constante streven naar innovatie en verbetering. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de norm uit te dagen en producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een krachtige reiniger voor je motorfiets, een glansversterkende wax voor je auto, of een milieuvriendelijke ontvetter voor je fiets, we hebben het allemaal. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten en ervaar zelf het verschil met The Paddock. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen jouw voertuig in topconditie te houden! www.the-paddock.nl
Witte Paal 121a, 1742NX, Schagen, Nederland
Ik heb onlangs wat schoonmaakproducten bij The Paddock gekocht voor mijn motor, en ik was aangenaam verrast door de effectiviteit. De producten laten mijn motor er echt schoon en glanzend uitzien, en ze waren niet al te moeilijk te gebruiken.
Razendsnel bezorgd op afgesproken tijdstip. Verder zijn het fijne producten. De coating houdt verder erg lang
Bestelling ging makkelijk
Ook snel geleverd
Het artikel moet ik nog uitproberen
Dus dat wordt vervolgd Groetjes
Super snelle levering. Direct onze auto weer in glimmende nieuwstaat kunnen maken. Erg blij mee
Ben hier zeer goed geholpen.
Motoren in alle prijsklasse.
En eerlijke prijzen.
Ik wilde een motor zonder poespas.
En niet te zwaar.
Het werd een mooie kawa.
En niet te vergeten heerlijke koffie
Het zijn stuk voor stuk waanzinnig goede producten die precies doen wat ze moeten doen, namelijk een fantastisch schone en glimmende bolide!

Antwoord van The Paddock
De producten van The Paddock zijn zo super dat het wassen en poetsen echt een genot is. Per bestelling word je keurig op de hoogte gehouden. Ook voor extra vragen aangaande de producten word er netjes en professioneel gereageerd per telefoon. En ik heb me laten vertellen dat er interieur pakketen komen!! Kortom, waar voor je geld en wat ze beloven in de beschrijving van hun product klopt met resultaat in de praktijk. Ga zo door!!!

Antwoord van The Paddock
Allereerst bij het openen van de verpakking zie je al dit dit kwaliteitsspul is. Er zaten netjes een paar washandschoentjes bij en er zat een kortingsbon bij voor de volgende bestelling (die ik zeker ga doen!). De ceramic coating en de glass coating zijn echt top producten. Mijn auto blijft veel langer schoon en glimt alsof deze net uit de showroom komt.

Antwoord van The Paddock
Topservice. Goede spullen. Levertijden worden netjes nagekomen. Na een aantal bestellingen kreeg ik een handgeschreven kaartje met een bedankje en een kortingscode voor de volgende bestelling. Super!

Antwoord van The Paddock
Na wat vergelijken spullen besteld bij the paddock. Uiteindelijk snelle levering en fijne spullen om mijn auto goed te wassen.

Antwoord van The Paddock
De snowfoam werkt fantastisch in de handfoamer.
Werd telefonisch goed geholpen met m'n vraag
Ondanks alles via internet gaat toch een persoonlijk kaartje erbij.
Leuk!!!

Antwoord van The Paddock
Het persoonlijk geschreven berichtje bij de levering vond ik heel leuk. Prijs kwaliteit kan ik nog niet over oordelen. Tegelijkertijd dusdanig positieve ervaring dat The Paddock in mijn favorieten staat.

Antwoord van The Paddock
tweede bestelling gedaan na zeer tevreden over eerste bestelling.
had vragen en opmerkingen over de bestelling.
super uitgelegd hoe het werkt en nog een leuk extraatje gekregen.
zeer aan te raden.
snelle reactie keurig geholpen

Antwoord van The Paddock
Zeer tevreden. Mijn auto ziet er weer uit zoals ik deze kocht. Showroom staat. Gekozen voor polijsten en coating. Professioneel geholpen. Klantvriendelijk. V90 T4 business sport rijder.

Antwoord van The Paddock
Zeer klantvriendelijke benadering met professioneel advies.