Allemaal mooie verhalen over behaalde successen en over hoe goed het middel wel is. Ik heb het 3 maande geprobeerd, elke dag de voorgeschreven 2 capsules ingenomen met 2 glazen water. Resultaat ni... Toon meer
Ik denk eerlijk gezegd dat theanex onderschat wordt, alle voordelen die ik ervan krijg, krijg ik voorheen alleen door meerdere vitamines te slikken. Ze zijn zeker de moeite waard!
Pure oplichting
Pure oplichting! Waardeloze rommel met een leuk verkoopspraatje
Nooit problemen gehad
Nooit problemen mee gehad. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en de snelle levering.
Zeer veel buikpijn
Zeer veel buikpijn, wil mijn geld terug .
Geen gr afgevallen
Geen reactie als ik mail stuur
Ik moet er flink van overgeven
Ik moet er flink van overgeven. Wat ben ik beroerd geweest. Wat zit er in?????
Niet nemen is mijn advies
Oplichting
Dacht dit mij ging helpen voor sneller afvallen terwijl ik ook fitness doe en ben niks afgevallen dus grote oplichterij ze zouden hun moeten schamen zoveel geld te vragen voor nog geen gram vet verlies !!! Schandalig
allemaal leugens
Keurig gedaan hoe het is aanbevolen. Afgevallen: 0 kg Werkt totaal niet
Het is een schande Trustpilot dat jullie hier aan meedoen
Het is een schande de mensen die een review schrijven doen dit niet over het product maar de snelle levering. Mensen die wel een review schrijven is er niet 1 die tevreden is geen kilo afgevallen dus mensen wees gewaarschuwd de groene reviews zijn fake de rode zijn echt. Dat dit allemaal maar mag zoveel geld betalen omvat mensen de reviews vergeten te kijken en dan blijkt het toch een miskoop te zijn. Dit zou verboden moeten worden en trustpilot moet hier ook niet aan meewerken zij zien toch ook dat alle groene reviews totaal niet over het medicijn gaan maar over de bestelling hoe stom kan je zijn dat niet te zien trustpilot valt me vies van jullie tegen. Nou ik ben 30 kilo afgevallen in een jaar tijd maar dat blijft er ook af omvat het langzaam is gegaan. 50 kilo in 3 maanden kan nooit goed zijn. Stop met het gebruiken van reviews die niet over het middel gaan. Het versturen is totaal niet belangrijk heeft niets met het medicijn te maken.
Oplichting!
Oplichting!
Enkele ingrediënten zouden eetlust verminderen. Dát is dan dus de dure werking, maar twee maanden gebruikt en niets van de werking kunnen ervaren. Ik ben niet afgevallen en een hoop geld kwijt.
Trap er niet in!
Permanent afvallen doe je denk ik alleen wanneer je goed in de gate houdt wat er in je mondje verdwijnt.
Werkt niet...dikke rommel voor veel geld
Prima service
Prima service, ik kon rechtstreeks contact met hen opnemen
Allemaal mooie verhalen over behaalde…
Resultaat nihil. Geen gram gewicht verloren.
Lieve mensen trap er niet in. Al die mooie verhalen over tientallen kilo's kwijt, allemaal fake. Eet gewoon gezond, beweeg voldoende, drink voldoende water. Kost niets.
Ik heb even overwogen een product te…
Ik heb even overwogen een product te kopen, na een goed gesprek prek met mijn arts heb ik dit niet gedaan....een gezond eetpatroon en beweging!!!! en je heb geen pillen nodig en je lichaam zal je snel zien veranderen zonder chemische stoffen!!!!🤔
Een gouden raad
Oplichting
zijn oplichters.
Een hoop 'positieve' nep berichten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding een goede reden om terug te komen!
Een aanrader bedrijf!
Een aanrader bedrijf! Het bestelproces ging vlot en makkelijk en het product werd snel geleverd.
Nooit ontvangen
Nooit ontvangen, eindelijk na 4 weken geld terug ontvangen. Ga niet in zee met deze mensen.....
Eenvoudig besteld.
Eenvoudig besteld kwalitatief zeer goede producten en duidelijke communicati met snelle levering.
Fake news
Net als iedereen schrijft, de levering was idd snel.
Ik ben nu een aantal weken bezig (begin sept 24) maar nog geen kilo afgevallen.
De marketing geeft iets heel anders aan nl: in korte tijd vele kilo s kwijt! En elke dag opletten wat je eet incl. de Theanex pillen geen kilo eraf.
Een ècht misleidend produkt!!
Prettige Website
Prettige Website, juiste informatie en alles snel geleverd.
Vlotte en perfecte afwerking van de bestelling.
Uitstekende klantenservice en zeer klantvriendelijk! Vlotte en perfecte afwerking van de bestelling.