We kregen een heel goede uitleg over het materiaal dat we nodig hebben voor ons eerste kindje. De verkoopster nam voldoende tijd en gaf een uitgebreide en duidelijke uitleg. We konden met al onze vrag... Toon meer
We werden persoonlijk opgevolgd bij de keuze van de outfit voor het lentefeest van onze dochter. Er werd rekening gehouden met de wensen van ons allemaal en we kregen daarnaast ook de vrijheid om zelf... Toon meer
Onze cybex autostoel was stukgegaan bij het uitklikken van de isofix. Aanvankelijk wilde de leverancier niet vergoeden maar dankzij 'the baby's corner' uiteindelijk toch wel. We zijn zeer tevreden van... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Babywinkel België - Steeds op zoek naar zalige collecties die warmte, kwaliteit & persoonlijkheid combineren. Geboortelijst op maat van wat aanstaande mama's en papa's nodig hebben door een overweldigende keuze & diverse stijlen.
België
- thebabyscorner.be
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super mooie winkel en heel vriendelijk…
Super mooie winkel en heel vriendelijk personeel
Topservice
Voor ons 1e kindje namen we contact op Baby's corner. Vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg, uitgebreide rondleiding met alles netjes en zichtbaar in de winkel. De digitale mogelijkheden sluiten perfect aan op het gamma betreft aanleggen en beheren van je geboortelijst van thuis uit of in de winkel. Bijkomende vragen worden snel beantwoord! Kortom, een uitstekende ervaring en een vertrouwelijk gevoel in een spannende periode.
Online een bestelling gedaan
Online een bestelling gedaan. Enkel een mail ontvangen met bevestiging van de bestelling maar nooit een mail wanneer ik de spulletjes mocht ophalen in de winkel. Zelf naar de winkel gegaan en toen waren enkele artikelen niet voorradig. Ze gingen mij via mail op de hoogte houden wanneer de artikelen gingen binnenkomen, ze gingen dit opvolgen gezien ik geen mail had gehad. Na anderhalve maand nog geen mail maar wel op de website beschikbaar. Nogmaals zelf naar de winkel gegaan en dan konden ze het mij bezorgen. Niet eens excuses voor het feit dat ik geen mails kreeg. Ik kreeg enkel het antwoord dat de server het niet automatisch doet.
Top ervaring
Wat een fijne ervaring, zo lief vriendelijk een behulpzaam, voor alles vinden ze een oplossing , zo een gamma
Amai wat is dat daar zoveel medewerkers…
Amai wat is dat daar zoveel medewerkers en toch lange wachttijd bij de geboortelijsten. De verkoopsters lopen er meer rond om te paraderen naar mijn gevoel. Als je een geschenk wilt kopen van een geboortelijst kennen ze er niks van. Ne mens kijkt online de mogelijkheden van zijn budget, en wat er nog beschikbaar is. Komen we in de winkel en het is verkocht, maar het staat wel nog op de lijst. Ja er zullen zoveel mensen van ver komen om een cadeautje te kopen maar ze hebben het niet meer. Als je een geboortelijst maakt is het de bedoeling dat het aanwezig is als het kindje geboren is. Maar daar is dit niet het geval. Eén goede raad ga eerst kijken in de winkel zelf of dit wat je wil schenken er ligt. Het gebeurt vaak dat ze zeggen het is niet binnen en plots ligt het in de winkel. Ik zeg het alleen maar om mensen te helpen, ze weten daar van niks. Wij hebben al tal van geboortelijsten gedaan in andere winkels en dit nog nooit meegemaakt. Je staat wel één uur aan de kassa voor 1 cadeautje. Mij zie je daar nooit meer terug.
Jammer genoeg een zeer slechte…
Jammer genoeg een zeer slechte ervaring. Online een geboortelijst aangelegd en verschillende zaken hiervan besteld en betaald. Bij 1 artikel stond aangegeven enkele weken levertermijn, de rest beschikbaar. Ik heb dan gewacht tot het ene artikel binnen was zodat alles samen kon geleverd worden. Het artikel met levertermijn was tijdig binnen, maar nu waren bijna alle andere producten ineens niet meer beschikbaar. Online stond erbij wanneer de verwachtte beschikbaarheid zou zijn, en dat schoof elke dag maar op. Ik heb verschillende keren gemaild en uiteindelijk een paar keer gebeld. Verschillende artikelen heb ik uiteindelijk in een andere kleur genomen om verder te kunnen. Als het dan eindelijk geleverd was merkte ik op dat de matras een verkeerde maat had, een andere matras zat niet meer in originele verpakking en geen bescherming rond, alsof ze een showmodel hebben opgestuurd. Dit heeft mij heel veel stress bezorgd in de laatste weken van mijn zwangerschap. Nu bij het afronden van de lijst had ik een waardebon dus die moest ik nog opmaken. Ik bestel 1,5 week geleden een moonie bear online, er stond niets bij van niet beschikbaar. Ik heb nog niets ontvangen en online staat erop verwachte levering online binnen 1 maand en wel beschikbaar ik Hasselt. Dus nu maar weer eens gemaild hoe het nu zit. Ik wil de moonie bear uiteraard zo snel mogelijk om mijn baby te kunnen troosten en heb geen zin om hier meer dan een maand op te wachten terwijl ik elders kan bestellen waar het morgen geleverd wordt en nog goedkoper ook.
Ik zal zelden een negatieve review schrijven, overal loopt al eens iets mis. Maar deze keer ben ik echt super ontevreden en er is echt teveel misgelopen van het begin tot het einde.
Ga ergens anders
Factuur gevraagd. we vroegen of we het bedrag mochten overschrijven en we werden bekeken alsof we aliens waren. neen, ik kan geen bonnen uitdrukken als ik geen betaling heb, was het antwoord. er werd gezegd dat de factuur werd doorgemaild, maar helaas niets ontvangen. Gemaild en verschillende keren gebeld maar zonder antwoord. Triest. Om te verkopen alles goed, maar service na verkoop ho maar
Waardeloos
Aanvulling;
Klopt, we hebben 2 maal een zending aangemaakt. Dit is volgens jullie e-mail gewoon mogelijk en hierdoor waren jullie op de hoogte van de levering. Voorde derde keer hebben we idd een label moeten aanschaffen via jullie.
Waardeloos, retour 2 maal op eigen kosten verstuurd. 2 maal is de retour geweigerd en niet opgehaald. Alsnog een keer versturen wederom op eigen kosten ondanks hun fout.

Antwoord van The baby's corner
Eerste en laatste keer
Geen goede ervaring gehad bij Babycorner Nazareth. Alles liep vlot op begin en om babylijst te maken en waren in verwachting van onze kindje midden april. Familie lid had schommelstoel voor ons gekocht van februari en levertermijn was 6 tot 8 weken. Geen zorg dachten wij en tot een maand voor de geboorte kregen wij geen antwoord. Ik heb continu achter moeten zitten over waar het bleef, wanneer wij deze zouden ontvangen. Er werd continu beloofd dat ze terug gingen bellen met antwoord maar 0,0 communicatie noch via mail. Tot een week voor de geboorte kregen wij telefoon dat wij de kleur die gekozen werd pas eind mei binnen ging komen. Ik heb zelf moeten vragen of ze geen alternatieve kleur hebben waar wij mee akkoord zouden gaan. Ze vonden dit een sublieme idee en hadden dus een kleur gekozen die in stock was en deze ging binnen de week geleverd worden. Na een week, niets. twee weken niets. Ik heb terug gebeld en volgens de klanten dienst werd het geleverd en wij hebben aangegeven dat wij niets ontvangen hadden. Deze was op een verkeerd adres geleverd waardoor wij nog een week hebben moeten wachten. Kregen dan telefoon dat ze een "geste" gedaan hadden dat ze deze zelf gaan halen zijn en komen afzetten. Maand en half na de geboorte.
Juist het zelfde verhaal met verzorgingskussen waar de kleur niet op stock was en hele tijd achter gezeten heb tot week voor de geboorte tot ik zelf naar de winkel ben geweest, in de winkel waren er andere kleuren maar deze krijg je niet eens als alternatief terwijl ze weten dat je bijna gaat bevallen.
Eerste en laatste keer. Geen herhaling allersinds.
laken besteld
laken besteld. na 4 dagen antwoord dat deze niet meer leverbaar was, maar nog steeds te koop op de website
terugbetaling binnen 14 dagen... nog steeds niets ontvangen. geen antwoord via mail of tel bijna niet bereikbaar na 12min opgelegd
1 maand geleden kocht ik een buggy
1 maand geleden kocht ik een buggy, na 2 keer gebruiken viel mijne wiel uit en ik had hem terug gebracht om naar de service te geven.
Dit heeft in totaal 1 maand geduurd tegen dat hij bij de service was na controle hadden ze hem hersteld en gingen ze maandag opsturen om 14u had ik ZELF gebeld om te vragen of hij gestuurd werdt en ze zeiden dat het niet hersteld kon worden eerst hersteld en erna niet?! Klopt ook niet wat jullie zeggen. Personeel is vriendelijk maar op dit vlak ontbreken ze veel en zeker om de klanten te informeren, nog altijd mijne buggy niet ontvangen, al dagen aan de telefoon aan het zagen wanneer we hem zouden krijgen maar ze weten zelf van niets!
We mochten ook een vervangbuggy gaan halen toen ik erom ging vroeg ik of ze worden gekuist of ontsmet na gebruik en ze zeiden zeker ja!
Maar ik kwam te zien dat hij volledig bevuild was en gebruikbare mondmaskers er nog aanhangen!! Zo proper dan ze zijn!!!