Worst experience ever!
Begin November de Everest Backpack besteld. Aangekomen voldeed deze backpack nou niet bepaald aan de verwachtingen aangezien de twee lederen delen voor de sluiting aan de bovenkant niet op de gelijke breedte waren bevestigd en de lederen band hierdoor scheef over de backpack liep. Kan gebeuren! 30 dagen retour-geld terug garantie.....dus geen probleem zou je denken. Retour formulier aangevraagd (was niet bijgevoegd), ingevuld en toegevoegd aan de retourzending. Om alle onzekerheden uit te sluiten heb ik de backpack op 8-1-2021 aangetekend (met de bijbehorende extra kosten) opgestuurd naar het opgegeven adres. Via de track & trace werd duidelijk dat de backpack op 9-1-2021 in ontvangst is genomen. Een bericht en/of update inzake ontvangst en verdere afhandeling kwam er echter niet. Op 15-1-2021 contact opgenomen en gevraagd naar de status en verdere afhandeling. Op verzoek van de afdeling support de barcode (track & trace) aangeleverd. Hierop kreeg ik het antwoord dat de door mij aangeleverde code onjuist was. Hierop zowel een foto van het verzendbewijs als trackingbewijs van het postbedrijf waarop wordt vermeld staat dat de bag is afgeleverd op 16-1-2021 bij het support team aangeleverd. Op 20-1-2021 nog steeds geen ontvangstbevestiging en/of terugbetaling en dus maar weer een mail gestuurd naar het supportteam en gevraagd naar een update. Hierop werd aangegeven, dat er een bug in het systeem zou zitten en zij hierdoor problemen zouden ondervinden bij het toekennen van de terugbetaling. Nu inmiddels weer 8 dagen verder.......wederom geen update, geen berichtje, geen terugbetaling, NIETS!!! Schandalig! Ben je op zoek naar een backpack,,,,zoek dan verder. Dave
Beste André,
Wat fijn dat u reageert. Ik zou graag jullie contact gegevens ontvangen, een mail adres of telefoonnummer, waar we deze conversatie kunnen voortzetten. Er is namelijk al dagen niet meer gereageerd op mijn laatste mail. Ik heb een aangetekende retour gestuurd, waar jullie voor getekend hebben op jullie adres. Ik heb het bewijs hiervan, ook al doorgestuurd naar jullie. Graag zsm reactie. Gr, Dave
Update 27-2-2021
Volgens afspraak telefonisch contact gehad met een medewerker van de CanvasBag. Deze gaf aan, geen retourzending te hebben ontvangen. Wel waren zij overtuigd van het feit dat ik de bag aangetekend retour heb gezonden en hebben daarnaast zoals beloofd binnen twee weken de terugbetaling verricht. Geld heb ik inmiddels ontvangen. Blij met de correcte wijze van afhandelen.
28 januari 2021