1. Koffer- en tassenwinkel

Eye catching and handmade canvas bags. Designed for people who demand high standards of quality and service

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Update tas.

Eindelijk is vandaag dan toch mijn tas gekomen. (uit China!). 8 Weken na de bestelling geplaatst te hebben. Dus beter hier rekening mee te houden als je een tas bij The Canvas Bag besteld. De tas is het wachten waard geweest en ziet er mooi en stevig uit.

21 januari 2023

Worst experience ever!

Begin November de Everest Backpack besteld. Aangekomen voldeed deze backpack nou niet bepaald aan de verwachtingen aangezien de twee lederen delen voor de sluiting aan de bovenkant niet op de gelijke breedte waren bevestigd en de lederen band hierdoor scheef over de backpack liep. Kan gebeuren! 30 dagen retour-geld terug garantie.....dus geen probleem zou je denken. Retour formulier aangevraagd (was niet bijgevoegd), ingevuld en toegevoegd aan de retourzending. Om alle onzekerheden uit te sluiten heb ik de backpack op 8-1-2021 aangetekend (met de bijbehorende extra kosten) opgestuurd naar het opgegeven adres. Via de track & trace werd duidelijk dat de backpack op 9-1-2021 in ontvangst is genomen. Een bericht en/of update inzake ontvangst en verdere afhandeling kwam er echter niet. Op 15-1-2021 contact opgenomen en gevraagd naar de status en verdere afhandeling. Op verzoek van de afdeling support de barcode (track & trace) aangeleverd. Hierop kreeg ik het antwoord dat de door mij aangeleverde code onjuist was. Hierop zowel een foto van het verzendbewijs als trackingbewijs van het postbedrijf waarop wordt vermeld staat dat de bag is afgeleverd op 16-1-2021 bij het support team aangeleverd. Op 20-1-2021 nog steeds geen ontvangstbevestiging en/of terugbetaling en dus maar weer een mail gestuurd naar het supportteam en gevraagd naar een update. Hierop werd aangegeven, dat er een bug in het systeem zou zitten en zij hierdoor problemen zouden ondervinden bij het toekennen van de terugbetaling. Nu inmiddels weer 8 dagen verder.......wederom geen update, geen berichtje, geen terugbetaling, NIETS!!! Schandalig! Ben je op zoek naar een backpack,,,,zoek dan verder. Dave

Beste André,

Wat fijn dat u reageert. Ik zou graag jullie contact gegevens ontvangen, een mail adres of telefoonnummer, waar we deze conversatie kunnen voortzetten. Er is namelijk al dagen niet meer gereageerd op mijn laatste mail. Ik heb een aangetekende retour gestuurd, waar jullie voor getekend hebben op jullie adres. Ik heb het bewijs hiervan, ook al doorgestuurd naar jullie. Graag zsm reactie. Gr, Dave

Update 27-2-2021
Volgens afspraak telefonisch contact gehad met een medewerker van de CanvasBag. Deze gaf aan, geen retourzending te hebben ontvangen. Wel waren zij overtuigd van het feit dat ik de bag aangetekend retour heb gezonden en hebben daarnaast zoals beloofd binnen twee weken de terugbetaling verricht. Geld heb ik inmiddels ontvangen. Blij met de correcte wijze van afhandelen.

28 januari 2021

UPDATE 2

Dear Dave,

Please can you contact us? You have written a negative review and we truly need to understand what went wrong? We have contacted you several times now, but somehow don't get any response?

You have the telephone number of our office in Amsterdam, and we're waiting for your call.

Maybe you found out that you didn't buy in our shop after all?

Kind regards,

Megan | The Canvas Bag

UPDATE 1

Beste Dave,

Er gaat dan echt iets verkeerd, want we hebben niets ontvangen? Weet je zeker dat wij het zijn? Onze shop? Want onze contactgegevens staan zo ongeveer overal op onze site, inclusief ons telefoonnummer in Amsterdam: 020-7862933

Hoe dan ook; we gaan het samen oplossen want dit klinkt niet als 'ons'.

Bel gerust vanaf maandag Dave!

Een mooi weekend nog,

André

Beste Anne, of Dave?

We hebben geen enkele tas van jou terug gekregen, en kunnen daarom natuurlijk geen geld retour maken.

Ons retourbeleid is eenvoudig toegankelijk, op verschillende plekken te vinden en ons team Customer Service werkt 24/7.

Als je iets aangetekend zou hebben verstuurd, zouden wij het hier met een handtekening in ontvangst hebben gekregen, maar noch een 'normale' retour, noch een aangetekende retour hebben wij ontvangen.

Nogmaals; wij hebben niets van jou retour ontvangen dus kunnen ook geen geld terug overmaken.

André | Team The Canvas Bag

Samen een Cross Buddy

Het duurde even maar net op tijd voor Sinterklaas had mijn moeder de Cross Buddy binnen gekregen. De Cross Buddy was niet helemaal zoals op het plaatje. Er zat geen lederen merk op de voorkant en in de schouderriem stond geen Cross Buddy gedrukt. Desondanks wel een toffe en fijne tas. Net voor kerst kreeg mijn moeder nog een Cross Buddy binnen met de post en dit keer wel met lederen merk op de voorkant en in de schouderriem Cross Buddy gedrukt. Mijn moeder belde met het team van de Canvas Bag en zij gaven aan dat de eerste tas niet de goede tas was en mijn moeder deze nieuwe tas ook gewoon mocht houden. Deze tas was wel precies zoals op het plaatje en nog net iets mooier dan de eerste tas. Sympathiek van Team The Canvas Bag! Dat noem ik nog eens klantvriendelijk! Bedankt.

29 december 2020

Dankjewel Femke!

Je moeder heeft waarschijnlijk één van de laatste exemplaren gekregen die nog niet all-over gemerkt zijn. We zijn ze gaan branden omdat ons gepatenteerde design gekopieerd werd. Gelukkig hebben jullie er nu twee, en allebei wèl 100% legit hoor ;-). Van de originele patent houders.

Heel veel plezier ermee en we hopen dat jullie er mooie herinneringen mee verzamelen.

Voor straks alvast een super fijn, gezond en gelukkig 2021 gewenst,

namens het gehele team,

Carola | Team The Canvas Bag

Het wachten waard!

Gelukkig net de 2 bestelde tassen binnen voor onze kerstcadeautjes. Door Corona had de verscheping van de artikelen flink oponthoud. Ik heb 2x heel netjes antwoord op mails van mij hierover gekregen met actuele trackingcodes. Dat stelde zeker gerust en gaf vertrouwen om weer even rustig af te wachten. De tassen zijn het wachten waard geweest. Topproduct!

15 december 2020

Dankjewel Liesbeth!

Het duurde inderdaad langer dan normaal, maar gelukkig zijn ze op tijd binnen voor de Feestdagen! Zeker weten dat de ontvangers er blij mee zullen zijn; veel plezier alvast!

Hele mooie dagen gewenst en dank voor je mooie review; dat doet ons goed!

Megan | Team The Canvas Bag

Het duurde wel even

Het duurde wel even, dat zal met de feestdagen en Corona te maken hebben gehad. Gisteren kwam de rugzak die ik voor mijn man had gekocht binnen en hij is top! Nu maar hopen dat hij er blij mee is.... anders pik ik hem zelf in :-)

8 december 2020

Antwoord van The Canvas Bag

Haha Karin... dat horen we vaker .. dat een rugzak of tas wordt ingepikt door zoons, dochters of andere liefhebbers van jouw stijl!

Enne.. als je voor jezelf een tas wilt kopen bij ons, stuur ons gerust een berichtje; dan maken we een mooie krotingscode voor je.

Hele fijne feestdagen en we hopen hier allemaal dat je man er blij mee is!

Megan | Team The Canvas Bag

Vlotte levering

Vlotte levering. De canvas bag ziet er precies uit zoals op hun website. Goede prijs/kwaliteit verhouding ook. Sterker nog: een goede prijs voor een vakkundig met de handgemaakte tas.
Een aandachtspuntje voor de website is: de Track Je Bestelling optie. Die werkt niet optimaal.

30 november 2020

Dankjewel!

We zijn heel blij dat onze shop en jouw nieuwe tas je goed bevallen. We gaan zeker wat doen aan onze track & trace pagina, want die haperde inderdaad te veel. Dank voor je feedback!

Heel veel plezier met je nieuwe tas en graag tot een volgende keer!

Mike & Team The Canvas Bag

Reviews in alle talen tonen. (140 reviews)