Super tevreden
Slik al 2,5 jaar finasteride en werkt heel goed. Voorheen verkreeg ik het via de huisarts, maar een vriend wees me op TDC. Dit gaat veel makkelijker en sneller, en ze bieden een erg goede klantenservice.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nederlandse artsen en apothekers. Fijn dat ik aan de telefoon extra toelichting kreeg over hoe ik de medicatie dien te gebruiken. Al met al een hele goede ervaring tot nu toe.
Werkt als een jekko. Levering altijd netjes op tijd. Een hele blije klant!
Ik heb een hele goede ervaring gehad met The Digital Clinic. Vanaf het begin werd ik goed geadviseerd en kreeg ik duidelijke instructies, waardoor alles soepel verliep.
De levering was snel en wanneer ik een vraag had, kon ik deze eenvoudig via de chat stellen. Ik kreeg telkens snel een reactie, wat erg prettig was. De communicatie was duidelijk en klantvriendelijk.
Al met al ben ik erg tevreden over de service en zou ik The Digital Clinic zeker aanraden!
Fijn en snel geholpen. Inmiddels bijna een jaar klant. Erg blij met de resultaten!
Van tevoren krijg je te zien hoe lang het ongeveer duurt tot je aanvraag wordt verwerkt. Als alles goed is gekeurd, krijg je een SMS. Je moet dan even kort met de apotheek bellen, of ze bellen jou als je zelf geen initiatief neemt. Als je zelf belt, wordt het dezelfde dag nog verzonden!
Met name 5 sterren voor hun prijs! Goedkoper dan in mijn eigen apotheek en thuisgeleverd!
Aanvraag gedaan voor Finasteride. Komt 0 reactie op de aanvraag. Geld betaald voor de aanvraag laten doen. Maar lijkt alsof er niemand thuis is bij the digital clinic. Er zou zogenaamd een arts mij bellen. Maar tot op heden is er niks met mijn aanvraag gedaan.
Kijk vooral naar een andere aanbieder als je er over na denkt om finasteride te willen starten.
Ik heb het product op 22 mei besteld en het is nog steed niet geleverd. daarna heb ik een mail gestuurd dat ik abo wil stopzetten en dat mijn geld terug wil.
ze zeggen doodleuk dat ze mijn geld niet terug kunnen storten omdat er kosten zijn gemaakt. daar gaat mijn recht op herroepen. dus wees voorzichtig als je iets wilt bestellen.
Hier staat heel duidelijk dat de eerste maand 1 uitgifte plaats vind. De 2e maand zou dan per 3 maanden gaan. Het kost ongeveer 70 cent per dag en ik ben bereid het te testen.
Tot nu zijn de bijwerkingen lichte somberheid.
Maar dat is echt minimaal, ik denk dat ligt aan de hormonale verandering. Voor de rest heb ik geen bijwerkingen.