1. Kledingwinkel

The Faithful Wear is opgericht door Avinash en Sabrina vanuit een eenvoudige, maar diepe overtuiging: geloof is niet bedoeld om verborgen te blijven, maar om zichtbaar te zijn in het dagelijks leven. Wij geloven dat faith niet alleen iets is voor zondag, maar iets dat je leeft, op straat, op je werk, in kleine dagelijkse keuzes. Met onze kleding willen we mensen bemoedigen om hun geloof op een natuurlijke en stijlvolle manier uit te dragen. The Faithful Wear is geen traditioneel modemerk. Het is een beweging die draait om betekenis, identiteit en verbondenheid. Elk ontwerp is met zorg gemaakt en draagt een boodschap die uitnodigt tot reflectie, hoop en vertrouwen. We staan voor kwaliteit, eerlijkheid en oprechte relaties met onze klanten. Of je nu iets voor jezelf draagt of iemand anders wilt bemoedigen, onze wens is dat elke bestelling meer is dan alleen kleding. Faith speaks in everyday life. So wear it

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Het product (sweater met opdruk) ad

Het product (sweater met opdruk) ad. € 65 is van slechte kwaliteit. De afbeeldingen op de site komen niet overeen met het werkelijke product.

1 mei 2026

Hi Laura,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat je beschrijft is absoluut niet de ervaring die wij willen geven, dus het spijt ons echt om dit te horen.

We proberen onze producten en afbeeldingen zo eerlijk mogelijk weer te geven, daarom vinden we het jammer dat het product voor jou anders aanvoelde dan verwacht.

We zouden dit graag netjes met je willen oplossen. Als je daarvoor openstaat, mag je ons altijd even een bericht sturen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Perfecte God first kinderhoodie

God first kinderhoodie besteld! Echt geweldig en goede kwaliteit!

13 april 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Dank je wel voor je mooie review 🤍
Super om te horen dat je zo blij bent met de kinderhoodie en de kwaliteit! 🙏

We hopen dat hij met veel plezier gedragen wordt!

Perfect

Bestelling is duidelijk, kleding precies zoals Op de afbeelding en de kwaliteit zit echt goed! Echt goede stof!

12 april 2026

Dank je wel voor je mooie woorden 🤍
Fijn om te horen dat alles precies was zoals je verwachtte en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Dat betekent echt veel voor ons 🙏

We hopen dat je het met plezier blijft dragen!

Ik had zelf een fout gemaakt

Ik had zelf een fout gemaakt. Maar jullie service daarin is echt super.. zo een service krijg je niet overal. Kortom top service en ik ben blij met mij hoodie

12 april 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Dank je wel voor je lieve review 🤍
En echt mooi om te horen dat je onze service zo hebt ervaren, we vinden het belangrijk dat alles goed voelt, ook als er iets misgaat 🙏

Fijn dat je blij bent met je hoodie, draag hem met zegen!

Mooie producten

Mooie producten, ruime keuze, prachtige teksten anders dan andere, snelle bezorging

7 april 2026

Beste Maartje,

Dank je wel voor je mooie woorden 🤍
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de snelle levering!

We vinden het bijzonder dat de teksten ook zo aanspreken, dat is precies waar ons hart ligt 🙏

godfidence hoodie

super gave hoodie ontvangen voor opwekking .. die godfidence is echt super gaaf

3 april 2026

Beste Nash,

Wat gaaf om te horen, dank je wel! 🤍
De “Godfidence” hoodie is ook echt één van onze favorieten 🙌

Mooi dat je er zo blij mee bent , draag hem met confidence 💪✨

Mooie kwaliteit

duidelijke track en trace 1 week bezorging
t-shirt val iets groter uit maar mooie kwaliteit.

4 april 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Dank je wel voor je mooie review 🙏
Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat de levering goed is verlopen!
We hopen dat je veel plezier hebt van je item en dat het je mag bemoedigen in je dagelijks leven ✝️

Vlot mooi en faith

Vlot. Mooie kleding van goede kwaliteit.
En faith teksten! Echt gaaf!

28 maart 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Wat een mooie woorden, dank je wel hiervoor 🤍
Het betekent echt veel voor ons om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad.

We doen ons best om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook een boodschap van geloof en hoop mee te geven, mooi om te zien dat dat ook zo wordt ervaren 🙏

Gewoon goed en betrouwbaar

Gewoon goed en betrouwbaar! Mooie producten, ook het feit dat Jezus de Zoon van God, die voor ons stierf omdat hij zoveel van ons houdt, de Schepper van hemel en aarde hiermee geeerd wordt door mooie duidelijke teksten!🙌🏼GA ZO DOOR!!😃 ❤️🔥 be blessed Anneke

29 maart 2026

Lieve Anneke,

Wat een mooie en bemoedigende woorden 🤍
Dank je wel voor het delen hiervan,dit raakt ons echt.

Het betekent veel voor ons dat de boodschap van Jezus zichtbaar mag zijn, juist op een eenvoudige maar krachtige manier.

We zijn dankbaar voor jouw support en zegen 🙏
God bless you!

Sweater

Sweater godfidence besteld. Hij zit echt goed en lekker warm ook.

Thank you so much Peter 🙏

So good to hear it fits well and keeps you warm, that’s exactly what we aim for.

Wear it with confidence. God first. ✝️

Goede kwaliteit

Laatst iets besteld via terug, maar dat was al na 2 weken versleten, nu wel wat meer betaald maar de kwaliteit is echt geweldig. Ik heb de hoodie God first besteld.

18 februari 2026

Thank you Gideon, this really means a lot 🙏

We truly focus on quality, so it’s great to hear you notice the difference.

And amazing that you chose the God First hoodie, that message carries purpose.

Stay blessed ✝️

Koop op deze site

Het is een mooie, warme trui en hij zit echt super lekker. De bezorging ging ook helemaal goed.

18 februari 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Thank you so much for your kind words 🙏

We’re glad you love the sweater and that everything went smoothly with delivery.

Enjoy wearing it, and stay blessed ✝️

Ik heb op veel websites besteld

Ik heb op veel websites besteld, maar deze hoodie is echt van topkwaliteit. Levering duurde wel 9 dagen maar de kwaliteit is echt perfect

Thank you so much Sabrina 🙏

We truly appreciate your honesty, and it means a lot to hear you recognize the quality.

We always aim to deliver something that lasts and feels right when you wear it.

Thank you for your patience, and stay blessed ✝️

Perfect

Perfecte hoodie lekker warm en zachte stof. Precies zoals op de foto.

Thank you so much Xavi 🙏

Great to hear it feels exactly as expected, that’s something we really care about.

Warm, comfortable, and made with intention.

Enjoy wearing it ✝️

Het was er redelijk snel

Het was er redelijk snel, ik bestelde een T-shirt.
Het draagt prettig, ziet er precies zo uit als op de foto van de website.

11 februari 2026

Antwoord van Thefaithfulwear

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en precies was zoals verwacht.

We hopen dat je je T-shirt met trots en betekenis draagt 🤍

Team The Faithful Wear

Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)