Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kvalitet Jeg fik en størrelse som ikke passede, det blev ombyttet uden problemer og omkostninger for mig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 store stjerner! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg bestilte 2 sæt tredelt jakkesæt. Et til mig selv, og til min knap 3 årige søn. Mit var en størrelse for lille, men allerede da returlabel var printer/... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte to stk. 3 piece jakkesæt, og måtte sande at jeg havde taget den i er nummer for lidt. Fra min oprindelige bestilling til fremsendelse af den nye størrelse gik der ikke mere end 3 uger... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et jakkesæt med vest. Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg en bekræftelse på forsendelsen. et par dage modtog jeg jakkesættet og det var endnu bedre kvalitet end jeg havde... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Herenmode
  2. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Udover smukt tilbehør til en billig pris, bestræber vi os på at give dig en god online købsoplevelse. Ved at optimere vores forsendelser- og returproces fuldt ud, sikre vi at hele købsprocessen forløber gnidningsløst. Har du nogle spørgsmål? Så står vi altid til rådighed via chat.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Super service

Jeg bestilte et 3 delt sæt hvor kun jakken passede, bukserne var for store og vesten for stram så jeg skrev til dem og fik omgående respons og de var super hjælpsomme og vi fandt en løsning og nu skulle der være styr på de sidste 2 genstande... fantastisk service.

2 juli 2023

Hej Lars.
Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du oplevede fantastisk service, da du kontaktede os angående dit tre-delte sæt. Vi er glade for at have fundet en løsning, så bukserne og vesten passer perfekt nu. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at assistere dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik min pakke hurtigt og den så fin ud…

Fik min pakke hurtigt og den så fin ud 🤗 str passede ikke men i byttede hurtigere end man kunne blinke 🤗 jeg sendte min og i sendte en ny 🙌🏻 super cool

8 mei 2023

Tak Jan!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds. Vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt foregik hurtigt og præsist

Alt foregik hurtigt og præsist, og varen lever fuld op til mine forventninger ø..det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.. jeg er meget tilfreds...

7 mei 2023

Hej!

Excellent quality and Great value

The Purchase experience was easy and fit guide was perhaps a little to simple but it worked out great. The garment quality are great and the colours shown on the website a very close to what you recieve. All in all a great product. I would recommend The Garrison to every one within standard body proportions.

24 april 2023

Hello Adam.
Thank you for your time and energy in writing this positive review. This makes us extremely happy and gives us energy to improve our service even more! 🤗
You are a topper!!!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lækkert tøj god kvalitet

Lækkert tøj god kvalitet. Deres størrelses/måle skema kan godt forbedres mine bukser passer perfekt mens vest og jakke ikke kan nå rundt og lukke hvilket ikke betyder det store for jakken men efterlader vesten ubrugelig

28 maart 2023

Kære Claus,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores tjenester, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være.

Vi sætter pris på din feedback og vil gerne benytte denne lejlighed til at gøre det godt igen. Vi har sendt dig en e-mail med yderligere oplysninger om, hvordan vi kan løse det problem, du har oplevet. Tjek venligst din indbakke og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere.

Endnu en gang undskylder vi for eventuelle ulemper, og vi ser frem til at løse dette problem til din tilfredshed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great quality and size fits perfectly

Great quality and size fits perfectly. Will deff buy again.

20 maart 2023

Hi Pelea,
Wonderful to read your positive review. 🎉
We do our very best to make everyone happy and are very happy that it is appreciated. Thank you so much! 👍😇

Satisfied

My order arrived faster than expected.
Fits pretty good

13 maart 2023

Hi Mikkel,

Thanks for the nice review! 😁This makes us extremely happy!

Hurtig levering

Hurtig levering. God pris for tøjet. En rigtig god handel.

23 februari 2023

Hej Brian!

Tak for din dejlige anmeldelse, vi sætter virkelig pris på det! 😍😇

Super god oplevelse

Super god oplevelse, jakkesættet levede fuld op til forventningerne og deres retur forsendelse og kunde service var helt i top.

15 februari 2023

Hej Lars,

Tak fordi du værdsætter vores hårde arbejde og produkter. Vi får al vores energi fra det, fantastisk!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For the money the quality is good

For the money the quality is good. Sizes are spot on and delivery was fast and hasslefree.

22 februari 2023

Hi Michael,

Thanks for the nice review! 😁This makes us extremely happy!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.