Theglowmed Reviews

4,6

At The Glow Med, we guide you personally toward safe and high-quality medical and cosmetic treatments in Turkey. We collaborate with carefully selected doctors and clinics that specialize in procedures such as rhinoplasty, dental treatments, hair transplants, and laser eye surgery. As a trusted link between you and your medical provider, we ensure a smooth and transparent process – from your first inquiry to post-treatment aftercare. Our core values – quality, trust, and transparency – are at the heart of everything we do. Your health and satisfaction are our top priorities.

Uitstekend

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hele vriendelijke medewerkers

Hele vriendelijke medewerkers. Deze nemen de tijd, om patiënt goed te informeren over de procedures. Helpt patiënt de goede, juiste behandeling te kiezen en gaan voor comfort.

13 juli 2026

Ervaring is heel top

Ervaring is heel top, van vervoer, hotel, tot aan de kliniek, dokters zijn heel aardig, ze doen heel voorzichtig als je beetje gevoelige tanden hebt, en kliniek is ook loop afstand van het hotel, alles heel top geregeld, als je je tanden wilt goed zetten dan is TheGlowMed zeker een aanrader!

21 mei 2026

De artsen helpen je goed en vragen naar…

De artsen helpen je goed en vragen naar al je wensen. Transfer van vliegveld tot hotel is helemaal goed geregeld. Hotel was top, kliniek was ook in de buurt. Je wordt heel goed behandeld in die kliniek en ze zorgen echt dat je de juiste tanden hebt. Zeker een aanrader!

Een Top experience mogen ervaren

Een Top experience mogen ervaren. Van begin tot eind goed gecommuniceerd en duidelijk uitgelegd zodat er niks mis kan gaan. Hotel, taxi en kliniek ook netjes op orde qua tijden. Hotel kamer hygiënisch geen problemen gehad gedurende het proces Glow Med is zeker een aanrader!

21 mei 2026

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij The Glow Med. Alles was vanaf het begin tot het einde goed geregeld en professioneel georganiseerd.

Ik vond het vooraf best spannend omdat ik bang was voor pijn, maar daar werd heel begripvol mee omgegaan. Het team was erg geduldig en stelde mij echt op mijn gemak. De tandarts zelf was ook een hele vriendelijke man en vroeg continu of alles goed ging en of ik ergens last van had. Dat gaf mij veel vertrouwen tijdens de behandeling.

Ik heb vooraf goed onderzoek gedaan voordat ik voor The Glow Med koos, en ik kan zeggen dat het absoluut de juiste keuze is geweest. Mijn kronen zien er prachtig uit en lijken precies op mijn eigen tanden – heel natuurlijk en mooi afgewerkt.

Ik ben super blij met het resultaat en kan The Glow Med dan ook aan iedereen aanraden die overweegt om iets aan zijn of haar tanden te laten doen.

9 maart 2026

Top service

Top service, ben haar transplantatie (vrouw) behandeling ondergaan. Super te vreden mee, zeker een aanrader!

18 april 2025

Aanrader!

Service was top, zeer vriendelijke mensen en behandelingen verliepen vlekkenloos.

24 december 2025