thehealthhouse.nl Reviews 125

TrustScore 4 uit 5

3,9

Top winkel! Geweldige ervaring bij The Health House! Het personeel is zeer deskundig en behulpzaam, en ze hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige supplementen. De winkel is netjes en goe... Toon meer

In hun vestigingen Amsterdam noord en bos en lommer geweest en wat was ik onder de indruk. Zeer veel producten en leuke mensen die er werken. Tegenwoordig zijn er zoveel producten online verkrijgbaar... Toon meer

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Verkeerde bestelling, nog wachtend op terugbetaling

Nadat ik een set van grijze windy proline handschoenen en scheenbeschermers besteld heb via thehealthhouse.nl kreeg ik niet alleen de verkeerde handschoenen (goedkopere variant) maar ook de verkeerde kleur scheenbeschermers. Op dit punt wist ik al dat het retourproces lang ging duren na wat reviews gelezen te hebben. Na wat mailcontact kon ik de set retourneren en gaf ik aan dat ik graag een terugbetaling wil. Op 1 april is de set retour gestuurd. Het is inmiddels de 24e en ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

24 april 2026

Ze hadden net de BCAA van TwilightZone…

Ze hadden net de BCAA van TwilightZone Nutrition binnen gekregen. Ik kocht het als eerste! Geen spijt van, smaak is super en poeder is zo fijn en lost mooi op, ijsklontje erbij en helemaal lekker tijdens het trainen. Dikke aanrader. Ook heel netjes geholpen, had nog wat vragen en kreeg duidelijke antwoorden, top winkel!!!

Geweldige winkel

Geweldige winkel, lekker in de buurt en altijd goed advies (niet alleen op supplementen, maar ook voor trainings advies)

Top winkels

Top winkels

Wanneer ik supplementen nodig hebt.. dan rijd ik er lekker heen.. en alle supplementen zijn van hoge kwaliteit.. gewoon top💪🏿

Geweldig advies!

Super winkel!

Ze hadden alles wat ik zocht, hoge kwaliteit producten en hun advies heeft mij echt enorm geholpen.

4 januari 2026

Top winkel

Ik ben een paar keer bij The Health House in Hoofddorp geweest en heb daar goede ervaringen gehad. De winkel is overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod aan supplementen en sportvoeding.

Het personeel is vriendelijk en helpt je netjes als je vragen hebt. Er wordt goed meegedacht over wat bij je past, zonder dat het opdringerig aanvoelt. Dat vind ik persoonlijk prettig.

Al met al een fijne winkel als je in Hoofddorp op zoek bent naar supplementen en degelijk advies. Ik kom hier zeker vaker terug.

11 december een bestelling geplaatst

11 december een bestelling geplaatst, daarna niets meer gehoord. Telefonisch wordt afgebroken, mail krijg ik terug? Ben ik opgelicht???

11 december 2025

Antwoord van thehealthhouse.nl

We hebben zojuist je bestelling opgezocht en zien dat deze op 13 december is verzonden. We zullen hierover contact opnemen met PostNL. Zou je ons je telefoonnummer per e-mail willen toesturen, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de status van je pakket? Je kunt dit mailen naar info@thehealthhouse.nl

NOOIT IETS ONTVANGEN

NOOIT IETS ONTVANGEN. Emails gestuurd, contact formulier. Nergens reactie op. Telefoon nummer is een AI opname bandje. Niets eens 1 ster waard als je zo met klanten om gaat. En als je mn klantnummer wilt weten, check gewoon je openstaande emails of op mn naam. Typisch dat hier wel direct gereageerd wordt.

Antwoord van thehealthhouse.nl

Beste D.Post. Heeft u een order nummer voor mij? Ik zoek graag uit waar dit bij u fout gaat.

Ik vermoed dat u wellicht contact heeft gezocht met de fysieke winkels van The Health House. De locaties hebben niet altijd een telefoonnummer. Onze online klantenservice reageert doorgaans binnen 1 uur op alle kanalen.

Top product en ervaring …

2 weken de health house testbooster aangeschaft, hij werkt echt perfect ik zit vol energie en ik groei als een raket ik raad dit product echt aan en ik werd ook nog eens top geholpen wat een service ik ben een klant van jullie geworden en jullie gaan mij vaker vinden in de winkel!

Super winkel

Mooi assortiment. Ook meerdere fysieke winkels voor persoonlijk contact, erg prettig met zoveel keuze

3 december 2025

4/5⭐️

Duurde super lang voor het aankomen van het pakket, geen reactie gekregen van mail of telefoon. Krijg ik het pakketje was het foute product.

Via Instagram heb ik het met hun kunnen oplossen.

4 december 2025

Antwoord van thehealthhouse.nl

Hi Tim. Wat vervelend om te horen, Door de drukte rondom Black Friday zijn een aantal pakketten vertraagd. Heb je voor mij een order nummer dan kijk ik even met je mee.

Heel slecht

Torenhoge prijzen voor een slechte service.

9 juli 2025

Antwoord van thehealthhouse.nl

Beste Laura. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt. Zou je ons je klacht wellicht per e-mail willen toezenden? Dan helpen we je graag verder. Dit kan naar info@thehealthhouse.nl

Oplichters, ver van weg blijven

Oplichters, eerst hebben ze het bestelde product zogenaamd niet en bieden aan wat anders op te sturen, of geld terug te geven maar uiteindelijk nooit mn geld meer gezien en ook nooit meer reactie ontvangen

17 december 2024

Hi Victor

Wat vervelend om te horen. Ik help je graag verder met dit probleem. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@thehealthhouse.nl en daarin jouw order nummer vermelden

Oplichters!

Oplichters!

Dit bedrijf is uit op oneerlijke manier van geld verdienen. En als ze dan wel iets wel op voorraad hebben is het gemiddeld 20 á 30 euro duurder dan gemiddelde prijzen. Slechte service en slechte prijs-kwaliteitverhouding.

9 mei 2025

Hi Lisanne

Wat vervelend om te horen. Ik help je graag verder met dit probleem. Met welke producten of bestelling had je deze ervaring?

Vreselijke service

Vreselijke service. Pot besteld à €80. Was niet voorradig, dus ze wilden mij een alternatief aanbieden. Dat wilde ik niet, dus graag geld terugstorten. Maar ja. Toen begon de ellende. Ik ontving niks, ik stuurde een mailtje, nog een mailtje etc. Vervolgens via de website aangegeven dat ik een klacht had en dat ik teruggebeld wilde worden toen belde ze op met de opmerking dat mijn mails in de Spambox terecht gekomen was (jaja zal best). Vervolgens zou het zo spoedig mogelijk geregeld worden. Niet dus. Weer om terugbellen gevraagd via de klantenservice. Maar gewoon niet doen.
Wat wel helpt? dreigen met aangifte bij de politie wegens oplichting door een webshop. En ook dat je binnen 2 weken rechtsbijstand zal inschakelen.
Toen er ineens wel iets gebeuren. De mail ging via de CEO. En uiteindelijk m’n geld teruggekregen. Na DRIE maanden, veel mails, hoop frustratie. Echt goed voor je gezondheid deze shop. Terwijl het zo simpel is: is het product niet voorradig; zet het dan niet op je site! En als je een fout maakt; herstellen en sorry. Kan gebeuren.
Maar ik koop niks meer bij deze shop.

8 januari 2025