Een heel leuk speendoekje uitgekozen samen met Marinelle, nadat mijn speendoek niet meer leverbaar was. Het was dezelfde dag al klaar en kon het vrijwel direct ophalen! Top service en super prijs! Ik... Toon meer
Heel erg mooi en netjes geborduurd, prachtig ingepakt en super snel klaar. Echt TOP. Heel tevreden
Via Whatsapp een vraag gesteld, binnen een paar minuten antwoord. Het product werd direct gemaakt & dezelfde dag nog verstuurd! Product netjes afgewerkt, ik bestel zeker nogmaals!
Wij borduren en bedrukken op door ons geleverde, of zelf aangeleverde artikelen Onze borduurservice staat garant voor snelle levering, goede kwaliteit en een gunstige prijs. Wij borduren met Isacord borduurgaren, wat wij ook per klos kunnen verkopen aan particulierenWij digitaliseren al onze ontwerpen zelf en digitaliseren ook voor andere borduurbedrijven
Willem Beukelszoonstraat 65, 3134 LW, Vlaardingen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Snel antwoord op vragen via whatsapp en denken mee en product wordt goed verpakt en erg snel geleverd en ziet er prachtig uit! Een aanrader!

Antwoord van Themaborduren
De bestelling verliep vlotjes zo ook de levering. Topitem !

Antwoord van Themaborduren
Elke keer als er in onze vriendenkring een baby wordt geboren, geven wij een tutpopje of speendoekje met de naam erop geborduurd. Dit is altijd een groot succes! Ouders kunnen dit ook blijven wassen, de naam vervaagd immers niet. Kleur doekje, kleur draad, lettertype, alles is bespreekbaar! Kortom, een geweldig bedrijf die ook nog eens snel verstuurd.

Antwoord van Themaborduren
Snelle verzending en mooie prijs voor leuke, gepersonaliseerde tassen!

Antwoord van Themaborduren
Fijn contact, snelle productie van het product, ik had zelf iets verkeerd gedaan en dit werd heel gauw opgelost.

Antwoord van Themaborduren
Top service, heel snel geleverd. Had 's avonds geappt met een vraag en kreeg binnen 5 minuten reactie en werd het geregeld. Super fijn! Zou hier zo weer bestellen.

Antwoord van Themaborduren
Duidelijke site. Heel leuk kinderschortje met naam er op. Snel geleverd, helemaal naar wens.

Antwoord van Themaborduren
Geweldig!! Ja ik heb meerdere spullen besteld bij Thema Borduren, en ik ben iedere keer super blij!!! Goeie communicatie, geweldige advies, en super kwaliteit!!! Echt een aanrader!!!!

Antwoord van Themaborduren
Bij ontvangst van het pakje was de bedrukking van de baby-badcape (lettertype) niet helemaal naar wens, dat bleek achteraf te liggen aan de borduur software. Er werd direct een vervangend product aangeboden maar ik heb gekozen voor een extra cadeautje (tutdoekje met naam) wat er bij ontvangst prachtig uit zag. Verzending is snel en de communicatie is uiterst correct, klantvriendelijk en servicegericht. Zal hier een volgende keer zeker weer bestellen.

Antwoord van Themaborduren
Had een badcape besteld met naam en datum en mevrouw appte me gelijk of het in hoofdletters moest en welke kleur letters had het niet goed in gevuld 2 dagen daarna had ik het binnen, heel mooi

Antwoord van Themaborduren
Prachtig mooi borduurt en mooi ingepakt heel mooi om als cadeautje te geven.

Antwoord van Themaborduren
Inmiddels al twee keer iets besteld bij dit bedrijf.
De producten worden snel gemaakt en verstuurd.
De borduursels zijn mooi en van goede kwaliteit

Antwoord van Themaborduren
De bestelling was snel verzonden en ziet er heel erg leuk uit!
Whatsapp contact verloopt vlot en een snelle reactie.

Antwoord van Themaborduren
Reageert snel en is klantvriendelijk. Producten die helemaal naar wens worden gemaakt. Blij mee!

Antwoord van Themaborduren
Alles word zo mooi geborduurd, avond ervoor iets besteld en werd de volgende ochtend al bericht dat het klaar lag om op te halen. Top service!!!!

Antwoord van Themaborduren
Goeie service en bereikbaarheid. Artikel snel klaar en leuk ingepakt. TOP