1. Cosmetica winkel

Premium Mannenverzorging speciaal gemaakt voor iedere huidtype.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top product

Top product, verschil is gelijk zichtbaar 👍

30 juli 2022

Hee Dennis,

Goed om te lezen dat je het verschil meteen opmerkt. Dank je wel voor de positieve review en nog veel smeer plezier.

Met vriendelijke groeten,
Team | TheMoistmen

Trekt snel in en geen glinsterende huid…

Trekt snel in en geen glinsterende huid doet wat het moet doen gewoon top, dankjewel!

21 juli 2022

Hallo Lars,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product. We hebben onze moisturizers zo ontwikkeld dat deze snel opdrogen en geen vettige of glanzende huid achterlaten. Bedankt voor je positieve reactie en nog veel smeer plezier.

Team The Moistmen

Zeker een aanrader!

Snelle levering en doet wat het moet doen. Zeker een aanradar!

21 juli 2022

Hallo Jesse,

Goed om te horen dat jouw bestelling snel geleverd was. Naast het hebben van een verzorgde huid is een stukje service altijd fijn. We hebben ons assortiment moisturizers zo ontwikkeld dat elke huidtype een perfecte fit heeft. Bedankt voor je positieve reactie en nog veel smeer plezier.

Team The Moistmen

Perfect om de dag mee te starten

Met de producten van The Moist Men start ik mijn dag fris en krachtig, waarbij ik mijn huid tegelijkertijd de juiste verzorging bied. Top!

20 maart 2022

Antwoord van Themoistmen

Hey Zlatan wat fijn dat je tevreden bent, dat zien we natuurlijk het liefst. We zullen maar zeggen veel smeer plezier!

Heel fijn voor je huid

Heel fijn voor je huid, snelle bezorging en mooi verpakt. Zeker een aanrader, fijn dat je die quiz kan gebruiken om de perfecte combinatie te maken. Hier had ik eerder veel moeite mee

15 maart 2022

Antwoord van Themoistmen

Hey Jess wat fijn om te horen dat het zo goed is bevallen! Bedankt voor de fijne woorden en veel smeerplezier!

Zeker een aanrader...

Zeker een aanrader! Doormiddel van de leuke gifjes onder 'hoe het werkt' gemakkelijk aangebracht op mijn huid en werken tot nu toe super!
De producten werden al snel bezorgd (1dag) en waren leuk verpakt!

14 maart 2022

Antwoord van Themoistmen

Super fijn om te horen dat je er blij mee bent. Wij willen er voor zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Geniet ervan!

Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)