3,5

Gemiddeld

Fijne shop, top service

Ik had een 3D bril besteld. Ik was alleen niet thuis toen de postbezorger langs kwam, en de bril was naar een ophaal punt gebracht. Daar ben ik het helemaal vergeten op te halen en werdt de bril weer terug gestuurd naar de shop. Ik kreeg een mail dat ze de bril weer terug hadden gekregen en wanneer ze hem weer naar mij toe konden sturen (zonder extra kosten👍🏻) . Ik was op dat moment op vakantie. Ze vertelde mij dat ik een mail kon sturen wanneer ik weer thuis was. Dat heb ik ook gedaan en de bril werdt meteen weer mijn kant op gestuurd.

Dus ik kan alleen maar zeggen, wat een top winkel, en wat een enorm goede service.

14 augustus 2025

Lees goed de kleine lettertjes en koop elders

Lees goed de kleine lettertjes en klik dan door naar een andere site alvorens je besteld.

30 dagen retour = je mag je beamer niet openen en hem gewoon terugsturen (wie doet nu zoiets...)

14 dagen retour = je mag je beamer niet meer dan 1 uur gebruikt hebben (het duurde langer dan een uur om het ding überhaupt in te stellen, scherp te stellen,...)

Voldoe je niet aan hun absurde regels? -> minstens 75 euro

Gebruik je hem meer dan 10u? -> 160 euro

Blijf hier gewoon weg en bestel bij de grote jongens (Amazon, bol,...)

Dankzij deze winkel weer het vertrouwen kwijt in kleinere shops, lesje geleerd, ik bestel wel bij de grote winkels en hoop dat ze eraan kapot gaan.

Edit: Ze hebben nu ook mijn negatieve review bij Kiyoh verwijderd, geen wonder dat hun score daar zo hoog is en er amper een negatieve review te vinden is...

21 december 2024

Opletten met deze bende.

Opletten met deze bende.
Ze doen alles om het geld op hun rekening te krijgen om zich vervolgens niet aan de afspraken te houden.
Oh ja, sorry daarvoor...
Daar moet je het dan met doen.
Hun klanten service is de naam niet waardig.

7 mei 2024

Viewsonic beamer

Hier meerdere beamers en scherm gekocht. 2,5 jaar geleden viewsonic beamer gekocht recent dead pixel.
Gebeld met the next shop. Meteen geholpen. Goed contact en hulp bij het opsturen naar viewsonic daar hebben ze het prima oplost gerepareerd in de garantie. Maar in de tussentijd prima contact gehad met the next shop.altijd bereidt te helpen en mee te denken.
Prima ervaring met the next shop vriendelijk proffesioneel en altijd bereidt om te helpen top. Voorbeeld voor menig bedrijf.

22 december 2023

Don't know what they sell. Poor service.

20 hours agoNEW-Edit
Scherm besteld 4K ALR tab-tension 230x129,4 viewing area. Website zeer duidelijk en proper goede uitleg. Aankoop en levering verlopen vlot… tot dat je begint te installeren.
Afstandsbeugels gekocht om het scherm verder van de muur te verwijderen. Bij deze beugels zit een flyertje waar je nu eens NIETS aan hebt. Het is ook allemaal niet logisch wat er op de flyer staat. Dan maar proberen en foto’s nemen en naar de klantendienst sturen om te vragen wat de juiste manier is/was. Daar uiteindelijk een hyperlink naar de website gekregen waar het ‘iets’ duidelijker opstond… maar nog altijd niet logisch. Alles goed alles klaar. Ikzelf boor gaten in de muren en hang deze netjes op heel veel berekend en afgetekend dat het echt NET zou passen tussen een bepaalde plek waar niet veel speling was/is. Dit op basis van de technische tekening die er bij het product zit van het projectie scherm. Bij het ophangen euforisch alles goed makkelijk tot ik het naar beneden laat komen en ik zie dat ik heel wat cm’s er naast zit en het compleet niet klopt. Technische tekening erbij gehaald weer afgemeten alles wat ik had uitgeschreven en getekend wat klopt er nu niet?
Uiteindelijk met een laser pas de uiteindes van de weight bar ‘gelijk’ getrokken met de laser met de behuizing van het scherm. De ene kant. Heeft 4 cm en de andere kant 11.
Als je de technische tekening erbij neemt geen enkele vermelding van dat tevens is ook de beiden zijden gelijk. Ik niet moeilijk willen doen dus probeer ik het scherm wat te schuiven op het ophangsysteem om misschien toch wat meer ruimte te krijgen. Lukt dit uiteindelijk gewoon niet…
Want aan de andere kant zit ik met het uitsteeksel van de electriciteitskabel van de behuizing.
Met andere woorden het scherm kan dus niet open en ik zit nu met gigantische gaten in mijn muur kan het scherm niet gebruiken en kan zelfs geen nieuw scherm andere maat hangen want dan moet ik mijn haken verhangen maar dit is niet meer veilig gezien ik nu al zeer grote gaten heb moeten boren van de huidige grootte van het scherm.
Geloof dus de technische tekeningen van the next shop hun producten NIET want het zijn onjuiste zaken. Sterk aan het twijfelen om een advocaat en expert onder de arm te nemen om hiervan een vaststelling te komen doen.
Edit: toevoeging: bij het installeren van het scherm merkte in een zwarte plek op de voorkant van de behuizing. Eerst dacht ik dat dit door het installeren was van mijzelf maar na nader zicht is dit een productie fout in de verf dat mij zeer hard stoort.

27 november 2022

Koop hier geen beamer. Geen garantie.

In het verleden hebben we hier een beamer aangeschaft van € 1300,00. Nu is het moederbord kapot. Dit bleek ook nog eens een bekend probleem te zijn. De beamer hebben we heel weinig gebruikt. De eerste lamp zit er nog in. Antwoord van The Nextshop "Wij kunnen niets voor u doen". Voor de reparatie van de beamer wilden ze deze niet eens voor ons opsturen. De wettelijke garantie termijn wordt totaal niet gerespecteerd. Het woord "Aftersales" komt niet voor in het woordenboek van The Nextshop. Blijkt in de praktijk niet anders te zijn dan een locale "Dozenschuiver". KOOP HIER GEEN BEAMER.

21 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?