1. Autorijschool

Bij TheorieNet bieden we alles wat je nodig hebt om je theorie-examen succesvol te halen 🥳. Onze video cursussen en oefenexamens zijn volledig afgestemd op de officiële CBR-methode van 2024, zodat je optimaal voorbereid bent. ✓ Dé beste auto videocursus van NL 🥇. ✓ Alle CBR examen onderdelen. ✓ Tips & tricks voor je examen. ✓ Onbeperkt 24/7 oefenen.

3,4

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb net dit hele ding zitten invullen voor niks

Ik heb net dit hele ding zitten invoeren en dan krijg in aan het einde “je kwam helaas niet in aanmerking voor deze etiketten” met een smiley down emoji. Alsof ik hem niet net heb ingevuld. Vond mijn antwoorden vast niet goed genoeg, dat noem ik nou geen betrouwbare etiketten. Er stond ook in game geen disclaimer dat je de beloning mogelijk niet zou krijgen

14 november 2025

TheorieNet aan te raden

Vandaag mijn theorie examen gehaald. Dank zij TheorieNet. Ik ben super blij. Veel van jullie vragen, kwam ik tijdens de echte cbr examen tegen. Super fijn! Blij dat ik gebruik heb gemaakt van jullie oefen pakken. Wat ik ook fijn vond was dat er uitleg bij de vragen stonden.

25 juli 2025

Ik raad deze site af

Ik raad deze site af. Er zitten echt veel fouten in de vragen. Een antwoord wordt afgekeurd met een uitleg die niet past bij wat je ziet op het plaatje. Vreemde vragen die ruimte bieden voor verschillende interpretaties, zo'n vraag krijg je niet bij CBR. Site interface is ook buggy en krakkemikkig, zit qua codering niet goed in elkaar. Ik zal niet beginnen over alle spelfouten.

18 mei 2025

Antwoord van TheorieNet

Wat jammer om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad! We willen graag aangeven dat we ons niet herkennen in de opmerkingen die je noemt. Zou je ons een paar concrete voorbeelden kunnen mailen naar info@theorienet.nl? Dan kunnen we gericht kijken naar een oplossing.

Bij gegronde ontevredenheid zijn wij altijd bereid het betaalde bedrag terug te storten. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en staan open voor feedback om ons platform voortdurend te verbeteren en te verfijnen.

geen antwoorden op je oefenexamen en…

geen antwoorden op je oefenexamen en dus leer je compleet niks

6 mei 2025

Beste Adriaan,

Bedankt voor je bericht! We hebben ons systeem zorgvuldig doorzocht, maar konden jouw naam helaas niet terugvinden. De opmerkingen in je review herkennen wij niet als passend bij ons platform. We willen dit graag samen met je uitzoeken. Zou je contact met ons willen opnemen via info@theorienet.nl? Dan kunnen we je feedback bespreken en kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

We merken ook op dat je twee reviews over ons hebt geplaatst met soortgelijke opmerkingen. Als je ons pakket niet via ons platform hebt aangeschaft, dan helpen we je graag door je door te verwijzen naar de juiste partij voor jouw review.

We horen graag van je zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing!

Team TheorieNet

Aanrader!

Bij de oefenexamens van TheorieNet krijg je vragen die je ook op het echte cbr examen kan verwachten. Fijn dat er uitleg bij de vragen staat. Vandaag mijn theorie gehaald, mede dankzij het oefenen met representatieve examenvragen. Ik herkende veel vragen van de oefenexamens, dus dat was top! Heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van TheorieNet.

24 december 2024

Goede oefenwebsite

De website bevat goede oefenvragen en goede uitleg. Ik raad deze website zeker aan om te oefenen voor je CBR examen!!

25 september 2024

Antwoord van TheorieNet

Dank voor het vertrouwen en fijn dat je onze vragen en uitleg goed vond.

Goede oefenexamens

Goede oefenexamens, hebben dezelfde structuur als echte CBR examen. Het is mogelijk om onbeperkt de gemaakte examens te herhalen dat is erg fijn!

23 september 2024

Antwoord van TheorieNet

Bedankt voor deze geweldige review!

Goede theorie

Vragen kwamen overeen met wat het CBR vroeg. Heel erg geholpen.

23 september 2024

Antwoord van TheorieNet

Bedankt voor jouw review🙏!

Echt een aanrader

Echt een aanrader, Heeft me veel geholpen. Dit is het zeker waard!

16 september 2024

Antwoord van TheorieNet

Bedankt voor je fijne review! We waarderen je aanbeveling enorm! 🎉😊

Echt een aanrader

Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van deze website. De oefenexamens zijn realistisch en lijken erg op de vragen die je tijdens het officiële examen kunt verwachten. De uitleg bij de vragen is duidelijk en leerzaam, wat me enorm geholpen heeft om de stof beter te begrijpen.

De interface is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het studeren makkelijker en efficiënter maakt. Je kunt op je eigen tempo leren, wat ideaal is als je een drukke agenda hebt.

Dankzij deze website heb ik mijn theorie-examen voor de auto in één keer gehaald! Ik kan het iedereen aanraden die zich goed wil voorbereiden op het examen.

Zeker de moeite waard!

6 september 2024

Antwoord van TheorieNet

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat de oefenexamens en uitleg je hebben geholpen om je theorie-examen in één keer te halen. Gefeliciteerd, en bedankt voor je aanbeveling! 🎉🚗

Niet goed en wil mn geld terug

4 weken pakket genomen. Erg vaak gezakt. Tot ik snel duidelijk kreeg dat er erg veel fouten in de theorie staan.

Foute antwoorden. Antwoord wat absoluut niet bij de vraag gesteld wordt. Dus ik krijg een compleet ander antwoord dan de 3 waar ik uit kon kiezen. Heeft het over een witte auto maar er staat in het plaatje GEEN witte auto.

Bericht gestuurd op instagram (ruim een week geleden, geen reactie). Mail gestuurd (2 dagen terug, nog geen reactie)
Ik wil mijn geld terug.

Jammer dat je niet open staat voor verbetering. Ik kan mij herinneren dat jullie een excuus hadden gemaakt voor de fouten. Deze waren hierna aangepast. Ik heb daarna mijn geld teruggekregen.

Deze revieuw was voor dat ik het geld terug kreeg. Dat jullie daar pas 2 maand later opreageren en ook nog op deze manier is niet mijn fout.

11 juli 2024

Antwoord van TheorieNet

Heel spijtig dat je deze ervaring zo hebt beleefd, maar het verhaal is anders gegaan dan hier wordt beweerd. We hebben uitgebreid mailcontact gehad, waarbij je zowel een uitgebreide uitleg als een terugbetaling hebt ontvangen. We hebben ook duidelijk uitgelegd dat de vragen waarvan je dacht dat ze fout waren, wel correct zijn. Jammer dat je toch een negatieve review hebt achtergelaten, terwijl je precies weet hoe het werkelijk is gegaan.

fijne ervaring

fijne ervaring, dit bedrijf doet haar best voor de klant en de kwaliteit is ook een van de betere op gebied van theorie voor de auto.

Aanrader!!

2 februari 2024

Antwoord van TheorieNet

Bedankt voor je geweldige review!

Uur lang bezig geweest met het…

Uur lang bezig geweest met het oefenexamen en heb gewoon geen resultaat binnen gekregen. Heb in mijn spambox gekeken, en ook niks. Weet ook 100% zeker dat ik geen spelfouten in mijn email adres heb gemaakt.

15 januari 2024

Antwoord van TheorieNet

Wij vinden het jammer dat je geen uitslag hebt ontvangen. De uitslag wordt namelijk direct na het oefenexamen automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Soms komt die in spam-mail terecht. Je kunt ons ook rechtstreeks per mail benaderen en zullen jouw uitslag alsnog mailen.