Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Toon meer
6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Toon meer
BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Toon meer
Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. ver... Toon meer
Bij klachten whatsapp ons 24/7: 0618842887
Nederland
- theplatefactory.nl
Mensen keken ook naar
kentekenplaat niet geleverd
Op 9 augustus een kentekenplaat besteld. Ik ontving keurig een bevestiging. Op 14 augustus kreeg ik bericht dat mijn bestelling was afgerond. Het is nu 27/8 en ik heb nog niet gehoord. Inmiddels 2x gemaild met de vraag om contact met mij opgenomen en de voicemail ingesproken, maar helaas zonder resultaat. Ben benieuwd of ik mijn kentekenplaat nog ga ontvangen..... Op 9 september dan toch zonder contact te krijgen mijn kentekenplaat ontvangen. Geen oplichting dus maar wel een beroerde communicatie.
Oplichters, bestel hier niet.
Helaas besteld ter goeder trouw, niets geleverd gekregen. Geen reactie op mail of telefoon

Antwoord van theplate
Uiteindelijk is mn plaat geleverd,27…
Uiteindelijk is mn plaat geleverd,27 mei besteld ,21 aug.geleverd.
Zonder commentaar of excuus.
Geen oplichting dus,maar veeeel te traag
Nieuwe reactie na een goed einde!
Jammer zie nu de reacties pas en eigenlijk "pas" 14 aug besteld en ook tot nu toe niets.
misschien heb ik mazzel maar denk het niet, wordt dus aangifte van oplichting.
Mijn bestel nr. 3437 Als jullie meelezen van The Plate Factory, ik geef jullie deze week voordat ik aangifte doe.
Nieuwe reactie: na meteen een wattsapp gestuurd te hebben goed nieuws en vandaag mijn platen al binnen. Ik trek nu dan ook mijn reactie in twijfel en denk dat het echt op een misverstand berust en misschien aan de grote drukte.
Plaat ontvangen na aangifte
Helaas niks ontvangen, 40 euro weggegooid.
Al een maand terug besteld. Wie weet wie hier achter zit? Waarom bestaat zo n website nog?
UPDATE: heb aangifte gedaan, kopie is automatisch naar deze firma gestuurd. Binnen 3 dagen had ik alsnog mn platen!
Is het onwil of drukte?
Pakket was binnen 3 dagen geleverd
Niks ontvangen en geen reactie of…
Niks ontvangen en geen reactie of antwoord. Oplichters
Ruim een maand geleden 3 blauwe platen…
Ruim een maand geleden 3 blauwe platen besteld. Tot heden niets ontvangen. Telefoon niet bereikbaar. Mails gestuurd, geen reactie...
Treugig dat dit de eerste link is op Google...
Oplichter
Oplichter, kentekenplaat besteld en betaald. Geen contact mee te krijgen, niet via email en niet via telefoon. Niets ontvangen. Bestel ergens anders.
Zeer slecht
Zeer slecht! Setje blauwe platen besteld en betaald, bevestiging gehad maar daar blijft het bij..... telefonisch niet bereikbaar, gemaild, gesmst etc totaal geen reacties! Hoop dat ik de bestelling nog ga ontvangen maar vrees het ergste als ik de reviews lees🤬
oplichterij…
begin juni een plaat besteld voor mijn oldtimer, half juli nog niets geleverd....na twee weken maar eens een mail gestuurd, natuurlijk geen reactie op ontvangen. Oplichterij, 35 euro weggegooid... hier dus niets meer bestellen!
Op 20 juni 2021 blauwe kentekenplaten…
Op 20 juni 2021 blauwe kentekenplaten besteld, bestelnummer #3060
Tot op heden nog niets gehoord of ontvangen. Géén reacties op diverse mailberichten van mijn kant, telefoonnummers onbereikbaar.
Ook ik wacht nog steeds af hoe dit mag aflopen....
Kl0te oplichters
Kl0te oplichters. Ook ik niks ontvangen. Weer eens 30 euro weggegooid
Update, ondanks 0,0 contact mogelijkheden lag er onverwachts een pakketje in de bus met het kentekenplaat. Dus erg blij dat die er toch is. Maar erg jaar dat je geen contact krijgt op welke manier dan ook.
Mijn conclusie, ga op save en bestel ergens anders. En Google ze eerst. Want er zijn veel van deze websites waar je liever geen zaken mee doet.
Opgelicht 😢
Opgelicht. Bestelling wordt nooit verstuurd en er is geen contact mogelijk. Ik ben m’n geld kwijt net als de rest hier.
Dikke oplichterij ik 30 euro betaald…
Dikke oplichterij ik 30 euro betaald voor oldtimer platen en nooit iets geleverd ik ga naar het desbetreffende adres.
Oplichting
Zelfde ervaring als anderen. 28 mei besteld en betaald. Geen reactie of contact mogelijk. Oplichting.
Groot oplichters bedrijf. Koop hier niet!!
Groot oplichters bedrijf, na 2 maanden nog geen plaat ontvangen..
Ik heb 1 ster gegeven maar die zijn jullie nog niet eens waard..
Je kan op geen enkele manier meer contact krijgen na dat je betaald hebt. Het geld kan je naar fluiten..
Bestelnummer 2717
Geen reactie op mail
Geen reactie op mail, voicemail of telefoon!!
Oplichters
Oplichters
Op 5 juni een plaat besteld, maar nog steeds niets binnen.
Mail komt niet eens aan en telefonisch niet bereikbaar.
Ongelofelijk dat het kan, en dat ze meteen naar voren komen als je google't.
Siebe