Sakura Dice
Snelle levering, een mooie verpakking en de kwaliteit van de dobbelstenen is top!
Realm of Dice is an online webshop for fantasy lovers, TTRPG players and dice collectors. We offer carefully selected dice sets, designed with story and style in mind. Built by players, for players.
Apeldoorn, Nederland
Ik heb een foldable dice tray besteld. dobbelstenen had ik al en deze tray is ook voor andere spellen handig te gebruiken!
Mijn verwachtingen zijn overtroffen direct al bij de bezorging. Het pakket is leuk ingepakt en daarnaast is het product van goede kwaliteit.
Ik weet zeker dat ik hier vaker ga bestellen!

Antwoord van Realm of Dice
Prachtige en unieke dice sets van superkwaliteit. Je merkt dat er veel aandacht in zit. Daarbij ook geweldige service, het openmaken was echt een cadeautje. ik ben heel blij met mijn bestelling!

Antwoord van Realm of Dice
Heel blij met mijn aankoop. De dobbelstenen zien er geweldig uit, de website werkt fijn en het pakketje was prachtig ingepakt!

Antwoord van Realm of Dice
Ten eerste een hele mooie, strakke site. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket.
Ik miste een site als deze. Top!
PS: leuke verpakking, ziet er gelikt uit.

Antwoord van Realm of Dice
Na eerst op de web site te hebben gekeken
Een leuk kado / item uitgekozen . Dit te hebben besteld en na twee dagen binnen gekregen in een leuke verpakking. Super blij mee

Antwoord van Realm of Dice
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe set dice voor een DND-campaign, maar had geen zin in dropship-webshops die alles uit China halen (dat kan ik zelf ook wel). Het persoonlijke verhaal van de jongens achter Realm of Dice sprak me meteen aan. Ze komen ook nog eens bij me uit de buurt. De sets zagen er online al prachtig uit, maar in het echt zijn ze nog mooier. Ik bestelde de Embergrove en Starlit Prism sets en ben er superblij mee. Mijn bestelling lag binnen drie dagen op de mat in Nederland. Topservice, zou zo weer bestellen.